Ste spokojne so svojim zivotom ? Ja mam dve male deti najlepsieho manzela nasvete a napriek tomu som miestami taka nestastna ze neviem co. Materska ma ubija zachvilku idem do roboty financne sme tak na hrane to ma tiez stve ale ked uz budem robit bude lepsie len niekedy som taka nestastna. V nedelu som KONECNE. Vypadla od deti na tri hodiny na brunch nenormalne som si to uzila a uvedomilasom si ako mi neskutocne chyba ta volnost
mozno je to stereotyp, vyhorenie a tak kadejako, skus chodit castejsie so znamymi, s kamoskami, rob nieco co ta bavi, najdi si nejaky konicek, je to super ako psychohygiena a kazda to potrebujeme 🙂
Je život spokojný s nami?
@julka828 áno som. Ale materská ma nebavila, ja som to vydržala dva roky a šla som do práce.
Po pravde ja si to materstvo nenormálne užívam až teraz keď je dcera staršia, to je úplne iný level. Všetci sa sťažujú na pubertakov, pre mňa zatiaľ najlepšie obdobie
Malé deti sú hrozne náročné na čas, pozornost, sú vyčerpávajúce. Našťastie je to len obdobie, časom to bude oveľa lepsie
@julka828 asi si dlho v stereotype . Tak už to býva. Nastupis do prace chvíľu to bude fajn a aj to ta potom prestane baviť.