Aký máte názor nato ak sa 40-50 ročnej žene páčia 20-30 roční chlapi?Myslíte že takí mladí chlapi chcú ženu len pre peniaze?
Niektorým sa môžu páčiť aj staršie ženy, tzv Milfky 😄 a s peniazmi to v tomto prípade nemusí súvisieť. Mala som spolužiaka na strednej a prášil takú slobodnú mamičku z ich baraku. Mohla mať niečo okolo 35r, on 18-19. Hovoril, že ho vzrušuje, keď dokáže uspokojiť takú ,, starú,, skúsenú ženu 😄
Mame v rodine pripad, 35 rocny chalan a 50rocna zena....a teda on ju pre peniaze urcite nema, obaja maju minimalku, nic na uctoch....skor mi pride ze ho mama doma pucovala, nedovolovala mu veci (aj ked bol dospely) a on odisiel k nej do podnajmu, ona sa onho stara, vari, upratuje a on si uziva zivota, ala pc hry, tv a ine somariny....a ona jw happy ze nemusi sama tahat najom...to je lenmoj pohlad no, ktovie ako to.je v skutocnosti...ale ked ich vidim spolu a rozpravam sa s nimi, ona je.presne ako jeho mama (myslim doslova, jeho prava mama je tiez taka sekera) furt ho upozornuje, komanduje a nech toto nerobi, tamto..asi.ho ocarila tym ze mu dovoli tie pc hry a ine
A mozu byt ti chlapi s takou.zenou aj preto, ze nechcu deti. A take 40-50 nicky uz deti bud maju, odrasteme castokrat, a uz nechcu, alebo.uz nemozu mat. A keby si nasiel taku.mladu, ta by s velkou.pravdepodobnostou chcela.skor ci.neskor dieta
@nikpa "35r starú skúsenú ženu" no doriti 😂🙊🙈
Naučiť sa niečo 😄
@zuzanka.zuzu áno, vtedy sme ju mali za starú 🙈😅 teraz sme tu podľa toho asi väčšinou už babky 😅😀
mám bratranca a má vztah so ženou a cca 20 rokov staršou. A nie je nejako nabalená. V každom prípade ho dala do laty.
Ja mám tiež partnera o 12r.mladšieho a teda kvôli peniazom so mnou určite nie je, keďže on zarába oveľa viac ako ja. Niektorým jednoducho imponujú staršie ženy, zrelosťou a názormi si lepšie sedia so 40 ročnou ako s 20 ročnou. Môjho chlapa si pri nejakej 25r.ani neviem predstaviť.
Neviem teda či až takýto veľký rozdiel ale čo vidím známych tak väčšinou tie vzťahy kde je žena staršia tak fungujú lepšie. Ten chlap je akoby hrdý nato že ulovil staršiu skúsenejšiu ženu.. poznám chalana ktorý je priam hotový z tej ženy a je pre ňu schopný urobiť všetko. 🤷🏻♀️ Takže ak chlap chce takúto staršiu ženu a naozaj ju už "ulovi" tak je z toho "hotový".
Sice mam tesne pred 30, ale som si ista ze v 40-50 sa mi budú pacit 20-30 rocni a nie 50-60-70 rocni.. 🙂 takze mám taky názor na to, že je to normalne. Ale páčiť sa nie je všetko
@bajka16 no ano, ale napriklad moja kolegyna je od svojho muza mladsia o 7 rokov. Raz bola v lekarni so svojim muzom a pani lekarnicka predpokladala, ze je matkou svojho muza. A pritom je od neho mladsia, starsim zenam sa to mozno tiez stava a prijemne to asi nie je. Moja kolegyna bola z toho tyzden rozhodena.
@sivana09 presne, ved tak isto ako to maju muzi, tiez sa im pacia 20-30 zeny rocne obvykle, kedze vtedy je clovek na vrchole sil. akurat, ze pri takych vyzretejsich jedincoch do vyberu partnera uz vstupuje aj rozum.
@0silvia0 tak ale to asi preto, ze ta kolegyna miesto muza (alebo s nim) nieco vybavovala, tym padom uz dopredu lekarnicka predpokladala, ze asi riesi za dieta, nemusela vobec sledovat poriadne ako vyzeraju
Nic natom nieje...ked je to vzajomne a co?nech sa lubia..a druhy nech si myslia co chcu..🙃🙂
@0silvia0 haha tak vidíš není to len o tom veku. Ale mňa by to napr nerozhodilo vôbec aj keby som bola od muža staršia. Veď vzťah máme iba my dvaja nikto iný takže názory druhých by som veľmi nebrala do úvahy.
Autorka kašli nato. Ak si veľmi bohatá a bojíš sa že preto by ťa chcel takýto chlap tak si ho jednoducho over. Ale vôbec to nie je pravidlo niektorých mužov jednoducho staršie ženy priťahujú a možno ho práve ty zaujmes bezohladu na vek. 🙂
Ešte sa hovorí že: Na starej p.či sa dobre cviči 🙊
Pozrite napr. francuzkeho prezidenta Macrona pribeh ako z romanu on ma teraz 44 a ona 69 a to ju miloval od svojich 15 rokov (bola mamou jeho spoluziacky ). Srdcu proste nerozkazes.
Ja by som brala mladíka len na sex. Keby som slobodná. Mám tiež 35, takže som aj ja "stará, skúsená" 😭 Takže ako románik áno, ale vzťah nie. Cítila by som sa ako jeho mama
@0silvia0 som na tom podobne. Ja mám dcéru ale neviem si predstaviť, že by sa mi páčili jej rovesníci. Ako poviem si občas sympatický chlapec ale tým to končí. Vôbec ma nenapadne, že by tam malo byť nieečo viac. Pripadala by som si ako jeho mama.
@kvetinka75 áno, aj ja beriem túto vekovú kategóriu tak matersky, nie hormonálne😍 Možno muži to tak nemajú, keď si hľadajú mladšie ženy vo veku svojich dcér🙈