Starí rodičia vychovávajú deti

20. dec 2022

Poznate rodiny kde vychovávajú deti starí rodicia? Dovod prečo ich majú oni a nie normálni rodicia? Ake majú vzťahy s rodicmi? Ja mam spolužiačku ktorá tak bola vychovávaná, s mamou sa stretáva a ma dobrý vzťah ale je extremne rozmaznana, drzá, nadáva starým rodicom. Teraz ma 18 a je to s nou katastrofa. A tak sa zamýšľam, mozno preto, že bola bez mamy..

patricia512
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
syslik81
20. dec 2022

tak ako deko vedi rozmaznat starky tak to vedia aj rodici- nieje to v tom kto to je ale aky clovek to je -a tiez povaha vychovavaneho cloveka ...

bajka16
20. dec 2022

Ja som mala kamarátku, ktorú vychovávala stará mama. S vlastnou matkou sa nestretávala, bola to v existenčne zlej situácii alkoholička. Kamarátka je ale do dnes pokorné, slušne vychované dievča ☝️☝️ starú mamu vždy poslúchala na slovo a to aj cez pubertu, nikdy, naozaj nikdy jej ani len neodvravala, pretože si vážila čo pre ňu stará mama robí ☝️ takže pozor, je to vždy o človeku, nie o životnej situácii.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika3136
21. dec 2022

Poznam kopec deti, ktore su rozmaznane, drze a nevychovane, pritom zili s rodicmi

morgane1975
21. dec 2022

Možné to je…sú ženy, ktoré sú napríklad osamelé matky a nemajú inú možnosť ako ísť robiť von, napríklad opatrovateľku a v takom prípade sa výchovy ujmu starí rodicia. Ti by však mali vychovávať ako keby boli rodicia, aj keď majú tendenciu vnúča rozmaznávať. Tu by som povedala, ak mladú nevychovali, tak život ju naučí. Potom su tam aj take veci, ze matka sa moze citit previnilo a svoju nepritomnost vynahradzat materialnymi darmi a to je velka chyba. Take dieta potom v zivote ak zazije odmietnutie tak to tazko znasa a ma s tym problem. Skratka zivot ju prefacka…

h2o2
21. dec 2022

Ja poznam 2 pripady kedy mama mala 16 a chcela si užívať zivot tak sa o dieťa starala babka.

zorkahorka
21. dec 2022

Ano,susedka takto vychovava vnucku.matka dieťaťa zmizla,opustila dieta.dievcatka sa ujal jej otec,aj s nou byva pod jednou strechou,ale je to flakac.nastastie byva u svojich rodicov,takze ju vychovava od malicka jeho mama.a je to skromne dievcatko.aj ziju skromne