Ahojte dávnejšie som zistila že priatel neni ešte celkom zmierený a vyrovnaný s predošlým vzťahom, ktorý trval skoro 7 rokov. Problém je že stále na ňu myslí aj ked tvrdí opak ale úplne nešťastný nad niečim rozmýšľa a až mu to kričí z výrazu že to rozmýšľa nad ňou aj ked vždy si niečo vymyslí.Bere ma na miesta kde bol s ňou a aj tam vidno že myslí na ňu.Sem tam jej napíše na meniny a narodeniny čo by mi až tak nevadilo kedže to su jediné spravy čo si vymenia ale mňa toto celé psychicky ničí a neviem zotrvať v rozhodnutí ukončiť toto trápenie a odísť od neho.Nejaké rady ako sa odstrihnúť od takehoto človeka raz a nadobro?
A ako si si ista, ze mysli na byvalu? Lebo muzi vedia aj nemysliet na nic - co my zeny moc nevieme a vtedy vyzeraju kadejako. Co ine okrem pohladu hovori o tom, ze mysli na ex?
či už myslí naozaj na bývalú alebo si to len ty namýšľaš, je v podstate jedno. Dôležité je, že ty sa tým trápiš a neveríš mu. Aký má zmysel ostávať vo vzťahu, v ktorom sa trápiš? A ako sa odstrihnúť? No rozhodnúť sa a odísť. A keď ti začne chýbať, vždy si spomenúť, ako ťa hneval ten jeho pohľad, uprený do blba, keď sníval o bývalej
Ty si zazracne zena, ty vidis chlapovi do hlavy a vies nad cim premysla. Co by ine za to dali...
A teraz vazne: Nie je problem on a jeho myslienky, problem si ty, ze si namyslas o com on rozmysla. Zacni riesit to co tebe beha v hlave a nie co beha v tej jeho. Alebo to zbal, pretoze aj ked sa na kolomaz rozlejes jeho myslienky pod kontrolou mat nebudes. Sice neviem na co by ti ta kontrola bola, ale to mozno nevies ani ty.
Porozpravaj sa sním cinje v pohode a aké máš obavy. Podľa toho budeš vedieť ze ako...
Obal to do toho že ho často vidíš ze rozmýšľa a nevieš ci ho niečo trápi alebo ci nevie za sebou zavrieť minulosť. Potom sa uvidi
Vieš o tom ale že všetko sú to len tvoje dohady ktoré si môžeš domýšľať a skutočnosť vôbec taká nemusí byt?🤦🏻♀️
Prepáč, ale mne to príde, že by si mala zapracovať na svojom sebavedomí, a že skôr ty si neni vyrovnaná s jeho predchádzajúcim vzťahom.
Samozrejme ja do toho nevidim, ale odkiaľ vieš, ze s tým on nie je vyrovnaný? Rozpráva o nej? Rozpráva o tých miestach kde berie teba že tam bol s nou, co tam robili atd? Hlavne si nenapisala koľko prešlo od rozchodu.
Veď prečo hneď rozchod, skús sa s ním normálne civilizovane porozprávať a podľa odpovedi sa rozhodni či ti to za to stojí.
Ako podľa mna tiež nie je dobre, keď ho za každým zakukanim do blba bombardujes otázkou či mysli na bývalú, veď to si si všetko mohla vydedukovat len v hlave.
Ďakujem za rady nejak sa ešte skúsim s ním o Tom otvorene porozprávať....no a ako viem že myslí na ňu keď má niekoľko krát s toho zamyslenia osloví jej menom tak asi nerozmýšľal nad svetovým mierom a pozerá si ich spoločné foto tak asi tiež nad kamarátom zo škôlky nerozmýšľa že ako sa mu vodí
@jozeffezoj
A Zy si ako dopadol s manželkou? Už všetko Ok?
toto co opisujes by som nedala, uz by bol aj moj byvaly. ako dlho po jeho rozchode ste sa dali dokopy?
Tak to ti gratulujem že si to dotiahla až tu ,keby ma viackrát oslovil menom bývalej,už by som bola aj ja bývalka
Na miesta kde chodil s byvalou by som nechodila a ak je pravda ze na nu mysli treba to ukoncit.
A ako si reagovala ty, keď ťa oslovil menom bývalej?
To musí spraviť on. Ty s tým veľa nenarobíš