Stále len sedíme doma

23. nov 2024

Dobrý deň ,mám priateľa ktorý pracuje v zahraničí ,no momentálne som nedobrovoľne nezamestnaná ,no stále keď príde domov tak nie aby mi nejak vynahradil že nie je doma napr.tym že spolu budeme tráviť čas a pôjdeme do kina,reštaurácii poprípade prechádzka atď.ale len chodíme k jeho rodine na návštevu ,k mojej a stále len varíme doma,ja mu to nevravím lebo mi je trápne niečo také mu hovoriť ,keďže ja momentálne nezarabam a bývam s rodičmi ale myslela som si že by mohol má niekam raz za čas aspoň vziať ,už ma nebaví len stále s ním sedieť doma keď pride ,čo si o Tom myslíte ?

pribinak
23. nov 2024

Zamestnaj sa a potom mu povedz ja tá pozvem do kina a potom môžeme ísť niekde na pizzu ak má teda pozves

zuzanita1609
23. nov 2024

@pribinak 👍😆

sasa1310
23. nov 2024

však neseď doma, zbehni občas do práce

zuzanita1609
23. nov 2024

Ste pobavili dievčatá 😁. Áno,treba zbehnúť sem tam do práce a zbytočne sa nesťažovať na čas strávený pri sporáku s "frájom"🤭.

tundra
23. nov 2024

Tento problem je trochu sirsi,nez sa na prvy pohlad zda.Podla mna, by mohol travit s tebou viac casu,ale mozno je rad,ze po ceste je radsej doma.
Zalezi,ako je na tom finacne.Casovo urcite zle.
Nepises,ako casto chodi domov.Je ine,raz za tyzden a raz za mesiac.Nepomôze nic, len komunikacia.Vies, ako sa hovori:Nememu
dietatu ,ani vlastna mama nerozumie...

sweet20
23. nov 2024

ja by som mozno v tom videla problem, ze nezarabas.. keby si zarabala tak by nebol problem, lebo by si ho mohla pozvat ty, potom on.. viem, ze financncie su spolocne.. ale uz je to ine ak zaraba iba ieden.. je to moj osobny pohlad..

doriiis
23. nov 2024

Takže chlap má prísť domov,lebo potrebuješ vyvenčiť? Lebo na samovenčenie nemáš prácu ani peniaze?
Riešenie je úplne jednoduché.Zamestnat sa.
Budú peniaze a príležitosti na samovenčenie.
A zrazu aj ten čas s frajerom pri sporáku a na návštevách ti príde radostný a vzácny.
Máš veľa voľného času.To je tvoj jediný problem

nynia
23. nov 2024

Na výlety môžte ísť aj bez míňania peňazí a keď mu nič nepovieš ako má vedieť, že ti to vadí? 🤣

katulienkax
23. nov 2024

A nechces ist do toho zahranicia s nim? Si nezamestnana, co ta drzi doma

rorino
23. nov 2024

Že nemáš myslieť.Predpokladám,že nemá veštecku guľu,tak ti nevidí do hlavy.Kedze on je preč,tak pre neho je normálne,že chodíte tam,kde ste chodili predtým.On nemôže za to,že ty sa nudíš.Zmen myslenie a keď sa zamestnas,možno aj rada budeš s ním sedieť doma😉

kristinapetronela
23. nov 2024

Že sa nehanbis ..do práce si zabehni

jana_eyre_2
23. nov 2024

Myslím si, že ak človeku niečo vadí, ma to povedať tomu, koho sa to dotýka..

A k ostatným, keď je niekto nedobrovoľne nezamestnaný, znamená že hľadá prácu takže rada aby si ju našla je fakt pomoc.. 🙄

betulinka1
23. nov 2024

Myslim si, ze on sa zase tesi, ze je doma. Ze ma svoj klud, navarene doma. Prechadzaj sa s kamoskou, ked nie je doma a sprav si program. Ked pride, tak sa pekne o neho postaraj aby mal chut sa domov vracat.

katka700
23. nov 2024

Však povedz že chcela by som vidiet film XY kúpiš lístky?

mikadooo
23. nov 2024

Treba hovoriť 🤷. Komunikácia vo vzťahu je alfa a omega. Keď mu nič nepovieš, tak on nevie a myslí si, že všetko je ok tak, ako on nastaví. Druhá vec, existujú aj brigády. Tretia vec, môžeš ísť aj sama, alebo s kamoškou. Alebo vytiahni maminu cez týždeň, hmm? Možno by sa celkom potešila...

h2
23. nov 2024

Baby, zase ste, jak hyeny! Autorka jasne píše, že je nezamestnaná NEdobrovoľne. Tak do akej práce má zbehnúť, keď je momentálne nezamestnaná? Určite prácu hľadá, len to asi nie je také jednoduché, okolnosti nevieme.

danica2711
23. nov 2024

máte každý inú optiku, ty sedíš doma, si odpočinutá a cez víkend by si vymetala reštaurácie, kiná a čojaviemčo, on maká a chce si cez víkend (alebo ako často chodí domov) oddýchnuť. Otázne je, čo je dôležitejšie: aby ti on "vynahradil", že pracuje a nie je stále s tebou alebo to, že ty sa s ním doma nudíš a chceš pobiehať kdekadel? Včul budz múdra, ako hovoril môj pradedko...

vilma7
Včera o 05:50

Tak máte dva odlišné životy:
Priateľ stále niekde, bud na cestách, v práci atď, jemu je vzácne byť doma.
Ty stále doma, keďže ani do práce nechodíš, tak ty toho už máš doma plne zuby.
Takže šup hľadaj prácu a nečakaj kým ta niekto niekam vezme.

miroslava21
Včera o 06:03

A to je az tazke mu navrhnut prechadzku, kino ci nejake rande? Nemusi byt ti trapne zato ze si nezamestnana, vari hadam na jedno rande ma priatel peniaze, to nie je obrovska polozka. Pracu si hadam hladas, nie je to natrvalo, to chape snad. Ako casto a na ako dlho chodi domov?

sense
Včera o 06:06

Ako dlho ste spolu? Akú prácu robí v zahraničí ako často a ako dlho býva doma?
Myslím že máte obaja iný pohľad a predstavu o vzťahu a o Tom ako tráviť čas. A v podstate chápem aj teba ako ženu čo má priateľa a chcela by skutočný vzťah, a chápem aj jeho ako človeka ktorý pracuje v zahraničí a občas príde domov na navstevu

simonkolucinka
Včera o 06:25

@h2 Tiež sa nestačím diviť aké hnusné komentáre.Strašne zle ženské sú tu .🙈

mk1111111111
Včera o 06:51

Ja Ti takto napisem, nebude to nikdy dobre, ani, ak by si mala robotu, bud chod s nim do zahranicia, alebo sa budes takto zozierat. On pride domov, tak chce ponavstevovat svojich blizkych. Vidis, ze aj k Tvojim ide a nerepce. Chce si aj doma len tak oddychnut, s Tebou a v domacej atmosfere, pri dobrom jedle. Asi ho forma oddychu typu chodenie po restikach nebavi. Ze sa Tebe nechce varit? Ved varte spolu, to byva tiez dobra domaca zabava.

cukroska
Včera o 09:20

Tak to obycajne tak býva...nebudem reagovat nato,že si nezamestnaná..Skôr nato,že keď chodí človek robiť vonku,je naozaj rád,že je doma. Nakoľko aj cestuje a je ďaleko od domova,chce si užiť domov,rodinu. Viem nie sú všetci rovnaký s času na čas by mohol a je to na tebe si o tom s ním pohovoriť. Úplne chápem,že tebe vadí ten stereotyp ,ale on to tak nemá. Uz len tým,že je mimo domova a cestuje..Pamätaj,že nik to nevyrieši na mk za Teba.Len otvorena komunikácia medzi vami dvomi pomôže. Alebo aj nie.Mozno Ti povie čo ostatný. Ale povie...

marsmykkok
Včera o 14:57

Tak ber to z pohľadu muža, ak má rodinu tak v zahraničí nie je preto, aby spoznal inú krajinu, ale zarobil viac a ak chce zarobiť viac asi nerobí denne 6 hodín, ale maká celý deň. Logicky príde domov unavený. Nechce sa mu behať po výletoch. Ty zase unudená bez práce sedíš doma celé dni a logicky ťa láka z domu vypadnúť. Tak si nájdi aspoň brigádu a zarobiť niečo a môžeš z tých zarobkov financovať výlety keď bude muž preč. A keď bude doma budete mať také lenivejšie dni doma bez výletov. Ale už ti to prekážať nebude, lebo potrebu výletovať budeš mať naplnenú.