Stále chcú ísť s nami

8. máj 2023

Caute poprosím vás o názor riešenie situácie. Sme s partnerom nejaký ten rok a problém je že jeho rodičia vždy potrebujú nejakú spoločnosť pri traveni voľných chvíľ. Väčšinou ide o nejake výlety či dlhšie dovolenky kedy sa sami nanominuju že idu s nami. Mame dost rokov nato aby sme žili život podľa seba,ale tento ich tieň no neviem si predstaviť ak by sme mali detičky. Asi by to bolo ešte horšie … nechápem to sebetstvo a drzosť kde sa to v nich berie. Ako by ste riešili takú situáciu? Vlastne si neviem predstaviť ani žiť v budúcnosti taký život že vecne sa mi niekto votrie do rodiny ako neželaný hosť…partner im viac krát dohovoril ale vždy to skončí pre ich prospech

alex49
8. máj 2023

Nehovorte im všetko a keď sa už chcú niekde na nominovať, tak povedať že chcete ísť samy. Ak sa tam budu chcieť trepať aj tak, tak si vymyslite iný plán a choďte tam samy.

viestta
8. máj 2023

Ty nijak, toto ma riešiť ich syn. Teda mal už dávno. Občas spoločný výlet v pohode, ale zakaždým? Jemu to nevadí?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
8. máj 2023

A prečo tvoj frajer im nepovie, že chcete ísť samy?

tramtada31
8. máj 2023

Čo by som ja dalo za to, keby s nami rodičia chceli chodit na dovolenky a mozeme im pichnut decka🙏🏼🙏🏼🙏🏼

luccija
8. máj 2023

Povieš, že idete s kamarátmi, alebo zatajite veď asi nevedia každý váš krok, plán?

marianarem
8. máj 2023

Presne ako pisu uz baby nado mnou, ked budu deti, tak to este uvitas (ak nejde o nejakych uplne od veci ludi). Teraz bud sa dohodnut, ze mozu s vami chodit, ale nie zakazdym, alebo jednoducho nehovorit dopredu, ze idete.

sissy27
8. máj 2023

No a vadi to len tebe alebo aj ich synacikovi? Podla mna tam bude pes zakopany - bud on nevie prestrihnut pupocnu snuru a je rad, ze ide s rodicmi a teba teda vezme tiez, alebo nema gule rodicom povedat, ze chcete ist tentokrat sami dvaja / s partiou, resp nema gule vobec im neoznamit, ze sa niekam chystate…

evkars
8. máj 2023

Zazila som, rok som to vydrzala, rozisli sme sa, ex na tom, ze s nami chodi jeho mama, nevidel nic zle🤷🏼‍♀️

katuskacicuska
8. máj 2023

Ja som mala takého ex, len u nás to nebolo len o výletoch, nákupoch, ale aj denných návštevách. Čiže keď sa robil program, tak s nimi. Mužovi to vyhovovalo , nemienil ísť len somnou na výlet, aj on bol iniciátor toho že ich volal vždy. Skončilo to. Snáď si chcem užiť aj len jeho prítomnosť ,porozprávať sa o veciach ktoré nemusia vedieť svokrovci a potom samozrejme celá dedina, nechcem sa stále prispôsobovať im…ale my sme mali aj iné problémy, ako napr to, že jeho mama nám chcela zariadiť byt a on súhlasil , lebo mamka povedala že si mame urobiť tak, tak si urobíme tak…. Ja som odišla z kratšej cesty, samozrejme, že najprv som to riešila dohovorom, kompromismi, nepomohlo nič. Proste “neprestrihnutá pupočná šnúra”.

evkars
8. máj 2023

@katuskacicuska podobne nieco ako, len ten moj od nej nechcel odist byvat😂

petamich
8. máj 2023

ja som ta, ktora sa pridava do skupiny pred tym
mi to vadilo a teraz to vitam - moj manzel bol zvyknuty chodit s rodicmi na rodinnu dovolenku, vylet, v poriadku tak sme sa dohodli, ze raz s nimi a raz sami (nastastie oni mali zdravy rozum a bez problemov to akceptovali a chapali), no a dnes s malym dietatom, ked vidim ako stari rodicia o svoje vnucata nemaju zaujem, pripadne niekto zial ma starych rodicov daleko alebo tu uz nie su, ja pokojne vezmem svokrovcov na kazdu jednu dovolenku, lebo lubia nase dieta, on ich ma neskutocne rad a pre nas s muzom to znamena, ze na tej dovolenke stravime aj nejaky cas sami 🙂

kazdopadne neviem ako to ma tvoj partner ale skratka im treba povedat, ze radi pojdete aj s nimi ale musia chapat, ze chcete ist aj sami a ked pridu deti, uvidis, naucila som sa, ze nie vzdy treba riesit problemove situacie, ktore sa deju len v mojej hlave a v realnom zivote ani nenastanu

domkakvet
8. máj 2023

Ako uz bolo spomenute, ked budete mat deti myslim, ze to uvitate a teraz obcas povecte, ze idete s kamaratmi.

zitaje
8. máj 2023

A ako sa vôbec dozvedia o vašich aktivitách? Veď im nevešajte všetko na nos! Choďte na výlet a neriešte.

0silvia0
8. máj 2023

Vy byvate v ich dome? Ked vedia o kazdom vasom kroku?

sisaka
8. máj 2023

Čo máte povinnosť nahlasovať pohyb? Však idem a nemusím sa spovedať kde a s kým. A keď už máte potrebu vykvakať všetko, tak keď povedia, že sa pridajú poviem: Dnes nie, chceme ísť sami, chceme ísť s Jožkom a jeho ženou atď.
Nechápem, čo im partner akože dohovára? Však vy poviete ideme tam a tam, jeho rodičia povedia super, nemáme čo robiť, ideme s vami a vy poviete, že tento krat nie. Koniec story. Či ako teraz budú deň-noc sliediť kedy odchádzate a skočia vám do auta? Či utekajú si kúpiť letenku a hotel na ten istý týždeň? Celkom nechápem, ako to prebieha…
Alebo suhlasite a potom vypisujete po sociálnych sieťach ako “musíte” chodiť s jeho rodičmi po dovolenkách? 🤦‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
8. máj 2023

A odkiaľ vedia o každom vašom výlete? Keď s nimi priateľ býva, keď sa odsťahuje, najlepšie niekde ďaleko, budú vedieť len to, čo im poviete. Bohužiaľ, volaktori rodičia nechápu keď im deti pekne niečo vysvetlia a majú potrebu robiť veci podľa sebecky a podľa seba. Názory, ze keď budeš mať deti, budeš rada, sú možno z časti pravdivé ale to neznamená, že ich musíš mať teraz všade za pätami. Človek chce mať aj súkromie a chvíľe len vo dvojici. Mne by sa teda ani teraz keď už máme 2 malé deti nepáčilo, všade so sebou trepať svokrovcov.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkomale
8. máj 2023

@monsterablue nie, nie je to prirodzene. Nedokazem si predstavit ked chcem travit cas s partnerom, spoznavat sa, aby sa s nami tahali vsade rodicia.
Obcas jasne, my dokonca mame velmi dobre vztahy, ale primarne jeho som si vybrala do zivota, nie rodicov.

domkakvet
8. máj 2023

@elizabet173 zaobisli by sa aj bez nich na dovolenke, ale ked je taka moznost, tak preco ju nevyuzit.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babulkomale
8. máj 2023

@monsterablue dokedy presne? Akoze po 15 rokoch manzelstva a dvoch detoch zrazu zatuzim tahat vsade rodicov? 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
8. máj 2023

Je fajn ak ma cela rodina zazitky, je uplne v pohode ist so starymi rodicmi aj na vylet aj na dovolenku, obzvlast ak uz su tam deti. A vpohode to je len obcas, nie kazda dovolenka a kazdy vylet. Vsak nech si babkovci organizuju cas sami, nemusia im ich deti robit cestovnu agenturu.
Ale bezdetny par s rodicmi na dovolenke? Co chce mamicka drzat synacikovi sviecku pri posteli aby trafil do tej spravnej dierky? Vsak by ma hanba fackovala ak by som sa na taku dovolenku nanominovala.

tykat
8. máj 2023

A vy s nimi mate zdielane kalendare ze vedia kedy kam idete? Ci ako v 90% konikovskych problemov je za tym "byvame u svokry"?

sasa1310
8. máj 2023

sebectvo a drzosť? veď vy za to môžete. Odkiaľ vedia kam idete, len od vás

ali12377
8. máj 2023

tak zrejme tvojmu priatelovi to nevadi, problem nie je v rodicoch, ale v priatelovi, davno ich mal odstavit, ak saVam narodia deticky, tak je pravdepodobne, ze ty budes tretie koleso na voze, bude on a jeho rodicia, niektori chlapi nikdy nedospeju, teda nikdy sa neodpoja od pupocnej snury, t.j. nikdy nevytvoria SVOJU vlastnu rodinu, za ktorou si budu stat....