Stále čakám, že kedy budú zásnuby

vve
29. okt 2020

Ahojte je tu este niekto retardovany ako ja kto stale caka a stale nic a trapi sa pre to kazdy jeden den? Chcem sa s niekym takym podelit o pocity lebo nemam to komu povedat.
Snazime sa o babo vsetko fici jak ma ale toto akoze kde sme kde su gentlemani ktori si chcu vziat svoju partnerku a tuzia ju mat. Strasne ma to deprimuje. Ja viem ze sa lubime ja viem se raz sa vezmeme ale uz cca rok a pol na to cakam pretoze sme sa o tom aj bavili aj vyzeralo ze to planuje.
Ked nieco chcem tak to spravím ci? A nemam ziadne prekazky (financie atd). Pretoze uz som si zacala nemyslat ze setri na prsten hahahahhaha to uz by bol aky fail... naivka som asi. Neviem prosim nedissujte ma a nedemotivujte my sa ozaj lubime nema inu a chce byt somnou len proste je tu otaznik ze oreco???? Ja uz chcem byt manzelka jeho :(:(

pribinak
29. okt 2020

Veď sa ho priamo opýtaj v com vidí prekážku?

vve
autor
29. okt 2020

@pribinak nedokazem to

syslik81
29. okt 2020

nemas neaky sviatok ..ak nie pockaj do vianoc a bude smat tuctovy darcek pod stromcek .. alebo ked ste sa uz o tom bavili tak sa ho narovinu spytam ci chce alebo nie

lienka175
29. okt 2020

u môjho teraz už manžela bol problém napr. v tom, že sa veľmi bál, že mi vyberie prsteň, ktorý sa mi nebude páčiť 🙂

vve
autor
29. okt 2020

@lienka175 moj aj vie aky chcem. Lebo som sa snazila.akoze haha hihi zo srandy nahodit temu a ukazat.mu aky checem prsten ked by si ma nahodou chcel vziat

vve
autor
29. okt 2020

@syslik81 uz minule vianoce to malo byt. Lebo s sxichtil kadejako a nakonirc nic
A potom po vianociach dakedy povedal ze to chcel spravit ale si to rozmyslel lebo mu to prislo gycove ze na vianoce.... no idu dalsie vianoce uz bol valentin narodeniny meniny boli sme na vyletoch kade tade :(

birika
29. okt 2020

a preco sa "snazite" o babatko, ked ty chces nieco ine...to si bolo treba vydiskutovat skor 🙂

denden77
29. okt 2020

@vve a ja mam snubak uz vyse 2 roky a furt nie som nikoho manzelka 😁
a dakujem sebe i svojmu chlapovi za schopnost vsetko si odkomunikovat.. to len na margo "nedokazem to".. romanticke predstavy su jedna vec a realita casto druha 😊

ghostsgirl
29. okt 2020

@vve preco sa ho nedokazes spytat v com vidi prekazku? Snazit sa s nim o dieta je bez problemov, ale pytat sa zasadne otazky uz je problem? Toto ja nejak nepochopim, zeny... A stale viac takych pripadov... Hodnoty nejak pomylene

vve
autor
29. okt 2020

@birika ja som nepotrebovala najskor svadbu a potom babo. Mne to bolo jedno v akom poradi to pride. O to babo sa snazime rok a pol a mame aj problemy je neplodny jedno s druhym bol na operacii.. ja som neriesila proste som myslela ze to po ceste tak prirodzene pride ze sa vezmeme a uz ci bude babo pred alebo po to uz mi bolo jedno

sense
29. okt 2020

Ja by som sa prestala snažiť o babo... Lebo potom už nebude mať vôbec dôvod na to aby sa rozhýbal...
A ak tuzis byť manželkou už vôbec nedávaj ak sa dieťa podarí jeho meno lebo to už dupľom nebude mať snahu sa rozhýbať lebo bude mať už všetko 😉

birika
29. okt 2020

@vve napisala som svoj nazor...ak ste si nedokazali vydiskutovat toto...pridu vaznejsie veci 🙂 prajem vam ale z celeho ♥ ab sa babika podarila...zazraky sa deju aj ludom 🙂

vve
autor
29. okt 2020

@ghostsgirl ano nepochop ma. Nechápem to ani ja. Akoby som mala respekt. Posledne 2 tyzdne mi to hlboko vrta v hlave, ze by som to mohla uz riesit s nim.
Ale mozno sa bojim prave toho, ze ked to potom spravi to budem brat ze to spravil nasilu kvoli tomu ze som to riesila.
Nie hodnoty nemam pomylene. Nesud zeny podla nejakych ktore ty poznas. Mna nepoznas. Ak ma chces spoznat mozme si o tom popisat. Nemam toto skatulkovanie rada.

iffushka
29. okt 2020

@vve keď sa ho nedokazes spýtať na toto, si si istá, že sa ho dokážeš spýtať na iné každodenné veci? Myslím to v dobrom. Po pracuj na sebe, nemáš sa čoho báť, bude to tvoj manžel, tvoja istota.

vve
autor
29. okt 2020

@birika tolko vaznych veci sme riesili.... Toto je skor na mojej strane ze mam zabrany. Citim sa trapne ze by som sa ho sla spýtať...preco si si ma este nevzal?

pribinak
29. okt 2020

@vve no ja by som sa o bábätko nesnažila kým nemáte toto doriešené. Lebo bude dieťa, ale nebude nič medzi vami

vve
autor
29. okt 2020

@sense mas pravdu uz aj nad tym som uvazovala ze ak sa podari meno bude po mne to je 100% uz. Tazko sa ale prestat snazit... ked babo stale chcem s nim, a mame problemy s pocatim. Nedokazem si dat "pauzu"

vve
autor
29. okt 2020

@iffushka dakujem 😍 mozno vdaka vam vsetkym ziskam zachvilku odvahu to s nim riesit
( aby ste si nemysleli niesom ziadna puťka viem si povedat svoje ale toto neviem, nejak sa to asi dotyka mojho sebavedomia, asi proste chcem citit ze ma ten druhy chce.. a nie pýtať si to )

ghostsgirl
29. okt 2020

@vve ok, tak teda nemas pomylene hodnoty...lebo je uplne normalne robit si dieta s chlapom, ktoreho sa nedokazem spytat na banalitu...ok, ako myslis. Pre mna je dieta nieco uplne najviac a mala by som ho cielene len s clovekom, ktoremu plne doverujem a viem sa na nho spolahnut a zaroven sa ho ,,nebojim,, pre dobro mna aj toho dietata, ale hej, zeny to robia teraz nejak naopak a potom sa cuduju

sense
29. okt 2020

@vve tak potom by si nemala mať problém sa s ním po zhovárať... Pretože základom dobrého vzťahu je komunikácia a dôvera...

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vve
autor
29. okt 2020

@sense neviem. Netusim co sa stalo, ze mam respekt s mojim priatelom odrazu riesit najdolezitejsie veci.
Mozno preto, ze mam pocit ze on uz nedava nejak najavo nehovori o takych veciach akoby to odrazu bolo tabu.
Ked sme spolu chodili 3 mesiace len lozil za mnou a div ze si ma vziat nechcel a 10 deti mat somnou a uhanal ma a rozpraval o buducnosti.
A zrazu ... proste sa bojim sme spolu dlho a bojim sa ze uz to bude tak moc dlho, ze sa mu zunujem (ak uz wa tak nestalo) a uz sa na to vykasle lebo to bude uplnr zbytocne.
Leziem mu na nervy poslednu dobu som nervozna a zla k nemu :( kvoli tomuto lebo to mam v hlave. A on aj teraz sa zavrel do pracovne. Lebo vidim ze mu vadim
Len po nom hucim. Len vsetko ma svoje dovody. Ale chlap si nedomysli ja viem chlapovi musim narovinu povedat ty debo si si ma este nevzal tak preto som k tebe taka hnusna a preto som casto smutna preto trpim!!!! No len vysvetlite to mne...

vve
autor
29. okt 2020

@laviedeluz lenze on o tom vie . On vie ze chcem chapes. Co mu mam este povedat ze poziadaj ma o ruku teraz hned alebo ja neviem sak to uz potom ja nechcem ani.

deti95060810
29. okt 2020

Aha tak už spolu bývate.... no tak vieš sex má asi keď sa mu zachce, tak svadba mu nechýba...
Kedysi mladý chlap sa chcel ženiť preto aby mohol s mladou spolu bývať a sexovať stále...
povedz mu na rovinu, že chceš NAJSKôR svadbu a až potom dieťa...

prea
29. okt 2020

Jaj presne môj príbeh... žili sme spolu 3 roky stále cakala a cakala... začali sme robiť dieťa a stále cakala a cakala a nakoniec keď mi ho urobil a povedal že si má chce vziať tak ja som sa už ani nechcela vydávať... a vlastne má požiadal má o ruku a čo ? Nič sa nezmenilo zobrali sme sa nič sa nezmenilo a čo čakáme za pár dni syna a čo nič sa nezmenilo.... tým chcem povedať že nie je to záruka kľudu a šťastného vzťahu 🙂 láska sa takto nevyjadruje podľa mna... stačí že vieš skym žiješ že sa vie postarať a že neni Buran a alkoholik... ak vieš že je dobrý človek ver že tie zásnuby prídu🙂 keď to nebudeš čakať... ❤️

nika_m
29. okt 2020

Ak ta to tak trapi a vrta ti to v hlave, tak najlepsie je si s partnerom sadnut a tuto temu prediskutovat...chapem, ze mas respekt ale ak chcete spolu stravit zivot tak pride este vela takto vaznejsich tem a musite spolu vediet komunikovat aj o tom 🙂 povedz mu ako to ty citis...nech ti povie ako to vidi on a prinajmensom budes vediet kde je problem, ze to este neurobil 🙂 ak sa snazite o dieta, tak to asi nebude v tom, ze s tebou nechce byt ale tak mozno aj jemu nieco vrta v hlave a preto neriesi zasnuby, ktovie 🤷 treba si o tom pokecat 🙂 my sme s muzom ani nejak zasnubeni neboli, vedeli sme, ze chceme byt spolu, tak sme sa raz rozpravali a dohodli sa, ze sa vezmeme :D potom mi este kupil prsten s tym, ze nesadla velkost a este 2 dni pred svadbou som utekala do zlatnictva si ho vyzdvihnut :D tiez som stale snivala o romantickych zasnubach ale absolutne nie som sklamana, ze to take nebolo :D

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriam11
29. okt 2020

@vve bez svadby by som si dieťa nerobila. Nepáči sa mi hit tejto doby.. Najprv dieťa a keď spolu vydržíme aspoň 3 roky, možno aj svadba. Nemanželské deti a pomaly je raritou, keď dieťa vyrastá v úplnej rodine. Na GRC.

mariska1989
29. okt 2020

Koľko je tomu čo ste zistili že má problém ? Či nemohlo byť tento dôvod prečo ťa ešte nepožiadal o ruku .vieš taký chlap si povie že prečo by mala byť somnou keď chce dieťa ale ja jej ho nemôžem urobiť .plus do toho sa nevie naporiadok ako bude kvôli covid-19. Takže ak sa vám nedarí čo tak sadnúť a povedať mu že čo tak sa zobrať a požiadať o adopciu ako manželský pár máme väčšiu šancu a už to nechať na neho .poprípade povedať že ti nejde o drahý prsteň za 1000€ že ti postačí aj strieborný prsteň , láska není o peniazoch ale k tom čo ktomu človeku cítiš. Keď niekoho ľúbiš tak niesi náročný . Ja dom môjmu povedala keď sme sa rozprávali len tak o svadbe že mne stačí aj strieborný a to sme boli rok a pol spolu .a tak sa aj stalo 31.5 večer po zvaleni mája má požiadal o ruku a už budeme spolu 10 rokov ..držím palce až sa ti splní tento sen a neskôr to bábo

silvike
29. okt 2020

@laviedeluz Nie kazdemu to nastastie treba hovorit