Sťahovanie a problém so strýkom

19ninka27
21. mar 2012

Babeny dostala som sa do zlej situacii ..☹ a neviem jak sa mám zachovať.Ani neviem ako začať..Asi začnem od začiatku aby ste ma pochopili .Zijeme s priatelom a našim synčekom u svokry .Ja este stale studujem a toto mam posledny rok teda do juna,Manžel pracuje ...(u svojho stryka) . Dnes som sa dozedela,že po skončeni skoly sa stahujeme do Modry ..koli tomu že priatelou stryko tak otvara nove stredisko,a potrebuje ho tam mať.A ja neviem či chcem ist má stoho strach,lebo s jeho stykom nevychadzam celkom dobre..Je typ človeka ktory ma sebavedomie až moc vysoke,a pre mna je moc nesympaticky,chcel by za nas rozhodovať,a musi byt po jeho..:( Dnes som snim volala,a povedal mi že moj synček bude chodit do Modry do skolky..a ja som mu uz skolku vybavila tu,potom mi hned zahlasil ze po skonceni skoly pojdem hned pracovať a take..☹ je mi stoho zle..☹ Normalne mám strach...:(( sa bojim nechcem zit snim a nie blizkosti jeho .Bojim sa ze budem nestastná..:( nechcem sa stretnut s jeho dcerou ktora je asi tiez taka jak jej otec namyslena,bojim sa ze ma budu strapnovat..☹ ale zas to musim brat aj tak že on nám dava pracu a tym aj mame finacie...Bojim sa toho že tam nebudem vediet nic vybavit a budu ma ponizovať.☹ Babeny čo mám robiť..☹ jak sa mám zachovať...Prosim poradte mi...Dakujem

limoncino
21. mar 2012

@19ninka27 no ľahké to mať nebudeš...
na strane jednej máte vydláždenú cestu, strýko vám dáva prácu, vybavuje malému škôlku atď, nie každý má takéto možnosti.. Na strane druhej mám pocit, že vám to aj dáva dosť najavo, on je ten, kto vám dáva prácu..

Zarazila ma len veta, citujem: "nechcem sa stretnúť s jeho dcérou, ktorá ej asi tiaž taká ako jej otec namyslená" ako myslíš to asi? nepoznáš ju? Tak potom by som nad ňou nelámala palicu, možno Ti bude oporou..

na Tvojom mieste by som sa presťahovala, zobrala by som to ako novú životnú výzvu, vrátiť sa môžete vždy, nesťahuješ sa na opačný koniec sveta.