Ahojte pred časom asi dvoma týždňami som sa stretla s kamarátom z detstva bola to taká prvá detská láska a veľmi dobre sme sa porozprávali povedali sme si všetko za jeden večer. Raz za čas sa tak stretneme on býva na strednom Slovensku a ja na východnom takže sa vidíme asi 2x do roka. Dlhšiu dobu sme sa nevideli a teraz z ničoho nič mi zavolal stretli sme sa a rozprávali sme sa - povedali sme si všetko čo nás trápi aké máme problémy ale aj to dobré jednoducho všetko. Bol to krásny večer domov som prišla o 3 ráno s neuveriteľnými pocitmi ale aj s tým, že presne viem, čo bude ďalej on odíde a ja zostanem zase sama. To sa presne aj stalo na druhý deň odišiel a odvtedy naňho nedokážem prestať myslieť - jednoducho je to moja spriaznená duša a neuveriteľne mi chýba. Nič sa nestalo ani bozk , naozaj nič ale aj tak na to nedokážem zabudnúť. Viem, že nikdy nebudeme spolu nie je tam žiadna šanca ja z východu neodídem a takisto ani on a na vzťahy na diaľku neveríme. Stále myslím na všetko čo mi povedal, čo som povedala ja a čo by bolo keby..začarovaný kruh , neviem ako sa z toho dostať. Najradšej by som celý večer vymazala.Veľmi ma to trápi a nemôžem nikomu nič povedať. Cítim sa byť neuveriteľne sama a opustená.
Aký vzťah na diaľku?????????????? Hálo, nežijeme v USA ale na Slovensku. Vlak, autobus, max. 4 hodiny a si tam. Sa zobuď.
to bude možno ten problém...cítiš sa sama a opustená a tak ti takéto večery padnú veľmi vhod.... možno by bolo úplne jedno s kým by si ten večer strávila...hlavne že by bol príjemný... momentálne sa ti táto príjemná udalosť spája s kamarátom, preto hlavnú pozornosť sústredíš na neho.... skutočne by si ho chcela späť? a čo on? malo by to potenciál aj z jeho strany? dajme tomu, že áno, no už vopred vieš, že by to nemalo budúcnosť, lebo ani jeden z vás sa nie je ochotný presťahovať.... tak čo vám je prednejšie? byť spolu alebo sa držať svojej domoviny? nemôžeš mať všetko...rozhodni sa, čo vlastne chceš....
@lintu toto je to najhorsie ze malokedy dokazeme odhadnut ci nam naozaj chybal ten clovek alebo len pritomnost niekoho :-/
@kika707
neviem. ked tak citam, so si napisala, tak mam dojem, ze vas paradoxne spaja prave ta dialka. to je to tmelivo vasho priatelstva i tvojho pocitu, ze chces s nim vztah.
inak by si uz vedela, ze s nim byt nechces. ze je to len kamos.
@marylinmary na takéto veci najlepšie odpovedá čas 🙂
@lintu cas.. len potom si buchame hlavu kolko casu sme stratili s tym nespravnym
Keby je to tvoja spriaznena duša naozaj ver mi žiadna dialka by ti nebranila byť s ním a bola by si rada aj keby ho vidiš len raz za 3 mesiace na 5 minút,,ver mi,,toto je len poblaznenie podľa mňa.
@kika707 vztah na dialku nechcete, tak potom nie je dovod lamentovat, mozete byt v stalom kontakte, ale to je tiez take nic moc, ci sa vyrozpravate takto, len raz za cas, ked sa stretnete ? vsetko sa da, tu je x bab, co partneri pracuju v zahranici, len treba chciet, ale blizsie neopisujes ci ste v kontakte pravidelne, ci ste len spriaznene dusa ako kamarati, ci je tam nejaka aktivita smerujuca k vztahu...a ako to riesit, ked nechcete nic na dialku, tak sa venuj dostupnym muzom...