Pozeranie telefonu sa mi nikdy nejavilo ako dobry napad. Ked ale mate pocit, ze nie je nieco v poriadku, a druha strana- manzel tvrdi, ze sa nic nedeje a ste paranoidna, zacnete patrat. Potom najdete v telefone konverzaciu s nejakym "Martinom" a tam vety ako " milujem tvoj pach", dobre sme si pokecali, laska, "aj ja ta milujem" ....
Pri konfrontacii sa manzel ohradil, ze to si tak robia s kamosom zo seba srandu. A udajne nepoznam prave priatelstvo.
Nuz ,..predpokladam, ze takto sa chlapi bavia, ale jedine gayovia....
Moj manzel odisiel z nasej spalne, nebavi sa so mnou a je urazeny, ze som mu vliezla do telefonu.
Asi som si zobrala zbabelca, ktory neprizna farbu....
Ake je to na grcanie, ked viete aky dvojtvarny je clovek, ktory s vami mal stravit zvysok zivota....
Inak ako rozhovorom sa to nevyriesi. Nechala by som tomu taky den dva az obaja vychladnete. Potom sa mu ospravedln ze si mu isla do telefonu, ak to myslis uprimne. Je to skarede ale tak stalo sa uz, kazdy obcas zlyha. Skus povedat svoje pocity, ktore ta k tomu viedli, zrejme keby bolo medzi vami vsetko ok, neurobila by si to (hoci ta to neospravedlnuje). Potom sa mozete bavit o tom co si tam citala, ako to bolo myslene a pod.
P.S. Ked nie si spokojna vo vztahu mozes ho ukoncit aj bez toho aby si mala nejake dokazy nevery.
Nuž, nechapem, ze sa nechce priznat. Uz je to trapne, ze tvrdi, ze je to muz.. nechapem tu zbabelost.
Ved sa ho opytaj napriamo, ci je gay. Ak teda zaryto tvrdi, ze je to kamarat. Takto sa predsa obycajni kamarati medzi sebou nebavia.
Hrabat sa v telefone nema, ale zostala by som v sladkom nevedomi. A on by bol spokojny. Vyzehlene kosele doma, a romanticka laska v tajnosti. Ani hovno.... Aspon viem na com som. Nelutujem to.
@diewcatqoo Nie je gay. To viem na 100%
Kolko zivotov zijeme cez ten skurveny telefon....
@maranta_leuconeura optyam sa, ze ako je napr myslena veta" milujem tvoj pach" ?
Baby, davajte si pozor, niekedy ani po rokoch sa neda skonstatovat, ze partnera poznate a viete ako by sa zachoval.
@katkati kludne to moze byt Martin. Vies kolko latentnych gayov s manzelkami a detmi beha po svete? Mozno nie je gay, mozno je bisexual…
@sosky1974 na rozvod jeho priznanie ani suhlas nepotrebujes. Ty sa rozhodni sama za seba, ci chces vztah zachranovat - a vtedy to jeho priznanie potrebovat budes, aby bolo vobec co zachranovat, ak teda aj on chce, a ak uz vo vztahu pokracovat nechces, tak rovno zajtra podaj ziadost o rozvod.
ved ale messenger je cez FB, tam je rovno klik na profil... tak vidis, ci martinka ci martinko :D tam si meno nejak zmenit nevie, to vie napr. apkach na chatovanie, ktore su napojene na telefonny zoznam, ale tam zase mas cislo, tak zavolam martinkovi a viem. Znamych jeho a kamaratov nepoznas?
A teda napr. milujem tvoj pach , to som presne pocula u nas medzi hclapmi :DD a to teda zarucene spolu nic nemaju, hraju futbal a toto bol nejaky komentar k dacomu ohladom sportu ked sme opekali... :D ale teda k comu to mohlo byt cez msg :DD
Inak to ze si mu vliezla do mobilu je najmenej, ak TO ho najviac rozhodilo, tak nieco skryva urcite. A nema sa co zduvat.
Nuž...len aby to skutočne nebol Martin.Poznam nejedného homosexuála,čo bol ženatý a má deti
@sosky1974 hej, do telefonu sa druhemu lozit nepatri, ale ako fakt on sa chce urazat za nejake narusenie dovery? 😂😂😂
Inak toto je uplne moj ex - tiez som mu vliezla do mobilu “lebo blby pocit” a ejha 😂 meno si uz nepamatam ale tu scenu co mi spravil za to, ze som mu vliezla do mobilu ano 😂😂😂 tak som mu rychlo vysvetlila kde je sever a ze on ocividne podla tych sprav robi horsie veci a vlastne mi je uplne jedno co si on mysli o mojom konani 😂
@simca06022011 no toho Martina poznam, aj sedi vsetko na jeho profil ale konverzacia v msg je rozporuplna.... normalna diskusia a potom zrazu srdiecka, pusinky, vyznania...Neviem, ci sa da skryt skupinovy chat v jednom ucastnikovi... Ze si v nom pise s nim aj s nou ... Netusim
@simca06022011 milujem tvoj pach a srdiecka s pusinkami?
Dakujem, ze ste ma vypoculi. Zatial to nemam komu povedat....
To ako fakt ziarlis na nejakého chlapa? Keby si moja žena dopisovala s inou zenou, vôbec by mi to nevadilo. Možno by som navrhol nech ju dovedie domov 🙂
Aj môj muž vie čo je sranda no takéto trápne prirovnania by v živote nepoužil🤦. Tvoj muž buď sám nevie čo je a ty si ho týmto zahanbila,alebo vie čo je a týmto vie že všetko stratí. V konečnom dôsledku u mňa by bola iná kontrolka v hlave.
@sosky1974 Tak nemá sa niekomu pozerať do telefonu. Ale chápem aj teba, že si chcela poznať pravdu.