Spravili by ste si dieťa s chlapom, ktorého poznáte mesiac?

16. aug 2021

Spravili by ste si dieta z chlapom ktoreho poznate mesiac ? Vravel ze by uz chcel dieta ja mam 23 a on 35 .. sme spolu mesiac ale za ten čas ma uz viac krát oklamal

dijka123
16. aug 2021

urcite nie

kluska
16. aug 2021
zenazaba
16. aug 2021

Nudis sa? Ci ti len tak normalne hrabe?

kluska
16. aug 2021

kolko krat ste sa videli moja? :D

dskjhfdlkdjhl
16. aug 2021

Ja isto nie, ale mam dojem, ze mnohe ucastnicky MK ano, lebo potom tu vyplakavaju, ze sa zrazu chlap zmenil-mozno ho len malo poznali.

zanetakovacsova
16. aug 2021

To si tu niekto robí iba srandu

petamich
16. aug 2021

dufam, ze tato tema je vtip - poznas ho mesiac = nepoznas, za ten cas ta viackrat oklama a pytas sa ci by sme si s nim spravili dieta? 🤷‍♀️🙏🏻

kika52621
16. aug 2021

Samozrejme, že by som si spravila v prípade ak by som chcela dieťa vychovávať sama

cubo2
16. aug 2021

ja to hovorim stale.. este aj na jazdu na babete potrebujes mat vodicak.. ale robit deti a volit moze hocikto.. (a potom to tu tak aj vyzera.)

nttnnt
16. aug 2021

Konecna :D :D :D

lenkaviki48
16. aug 2021

To je krátky čas aby si si bola istá že s ním chceš dieťa. To nie je len tak... Máš 23 uzi6si ešte voľnosť a mladosť... Rada len aby si po roku a dieťaťom neplakala. Píšeš že ťa nie raz oklamal a ešte dieťa 🙆‍♀️. Ešte príde ten pravý neboj netreba tlačiť na vzťah 😉

tenerifka
16. aug 2021

ak by som chcela byt slobodna matka, ktora uz je dobre zabezpecena a nepotrebuje k vychove dietata chlapa, a on by bol dobry geneticky material, tak urcite ano, ale na to treba dozriet

autor
16. aug 2021

Len ja som donho moc zaľúbená a dieťaťom by som si ho mozno udrzala aj ked je debil

dskjhfdlkdjhl
16. aug 2021

Si zalubena do debila a chces si ho udrzat dietatom. Tak premyslam, kto z vas dvoch je vacsi debil🙉

miskamicha
16. aug 2021

Nie! Ved o nom nic nevies,dievca naivne

lenkaviki48
16. aug 2021

Moja neudržala ver mi... On by si užíval a ty doma s dieťaťom čakala kým si spomenie....

mpg
16. aug 2021

Určite nie, on len skúša nakoľko našiel neskúsenú mladú ženu, ktorej môže nahovoriť hocičo a ona mu uverí. Skôr ako po roku určite nie a dovtedy si všetko preverovať, či to stojí zato, lebo mať dieťa to je už záväzok. Mužov si obyčajne dieťaťom neudrží, len zodpovedný zostanú a tí ostatní idú ďalej.

miskamicha
16. aug 2021

Neudrzala... boze moj toto nemozes mysliet vazne🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

lucka_ke
16. aug 2021

a potom ho budeš naháňať kvôli alimentom, to ti treba v 23 rokoch? nájdi si seberovného vekom a môžete zažiť krásnu mladú bláznivú lásku

3vita
16. aug 2021

Za mesiac ťa už niekoľkokrát sklamal a vieš že je to debil 😂😂 a chceš si ho udržať dieťaťom 🤭 no dúfam že to je len vtip 🤔

jaskolka
16. aug 2021

Bože nebeský... Prečo? 🙈🙉🙈
Koľko máš rokov? Dúfam, že maximálne 18,lebo skutočne potom "kam to svet speje"že takéto dačo ideš riešiť.
Poznáš ho mesiac, klame ta, viackrát to urobil, je debil a ty chceš si ho pripútať?

matafich
16. aug 2021

Mozno ani nevieš jeho pravé meno, možno nemá 35, možno to ani nie je chlap😄. Kľudne, neváhaj 😉

nika_m
16. aug 2021

Poznam 2 ludi, ktori si po mesiaci chodenia splodili dieta :D su spolu doteraz, mali 3r vyrocie nedavno a vyzeraju ze im to klape 🙂 akurat tam nemaju to s tym klamanim a to by ma v tvojej situacii urcite odradilo 🙂

mimikarol
16. aug 2021

Ak si taká sprostá že si myslíš že si dieťaťom udržis chlapa tak nemám slov. Ty si deti nerob pokiaľ mentálne nedospejes prosím ťa

simca06022011
16. aug 2021

fuu... velmi zamilovana, debil, udrzat ho, dieťa = toto je recept na dalsiu nestastnu "telenovelu"

ella_price
16. aug 2021

Jemine, nech už tie prázdniny skončia 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

viera77
16. aug 2021

No jasnééééé, aj každý mesiac jedno...rozmnožovať sa predsa treba.
Táto otázka je myslená ako žart, že? Lebo tak to moja hlava pochopila.....

mpg
16. aug 2021

A nie je náhodou ženatý alebo rozvedený? Ja si viem predstaviť, že také mladé 23 ročné dievča sa zaľubi a myslí si, že stretla najlepšieho muža na celý život, hlavne ak on je skúsený a povie hlavne to, čo by zabralo, ale viditeľne klame, takže treba byť opatrná, lebo dá sa aj v takom mladom veku "pokaziť si život" svojou vlastnou neskúsenosťou, naivitou.

dskjhfdlkdjhl
16. aug 2021

@viera77 mi netvrd, ze vies kazdy mesiac porodit😝

3petka
16. aug 2021

Akože úprimne on je debil ty si krava myslím že sa k sebe úplne hodíte choď do toho má to určite svetielko na konci tunela ... Ospravedlňujem sa adminom musela som, kľudne vymažte.

0kristina0
16. aug 2021

Ved skus a uvidis 😋