Spravili by ste si dieta z chlapom ktoreho poznate mesiac ? Vravel ze by uz chcel dieta ja mam 23 a on 35 .. sme spolu mesiac ale za ten čas ma uz viac krát oklamal
Nudis sa? Ci ti len tak normalne hrabe?
kolko krat ste sa videli moja? :D
Ja isto nie, ale mam dojem, ze mnohe ucastnicky MK ano, lebo potom tu vyplakavaju, ze sa zrazu chlap zmenil-mozno ho len malo poznali.
To si tu niekto robí iba srandu
dufam, ze tato tema je vtip - poznas ho mesiac = nepoznas, za ten cas ta viackrat oklama a pytas sa ci by sme si s nim spravili dieta? 🤷♀️🙏🏻
Samozrejme, že by som si spravila v prípade ak by som chcela dieťa vychovávať sama
ja to hovorim stale.. este aj na jazdu na babete potrebujes mat vodicak.. ale robit deti a volit moze hocikto.. (a potom to tu tak aj vyzera.)
Konecna :D :D :D
To je krátky čas aby si si bola istá že s ním chceš dieťa. To nie je len tak... Máš 23 uzi6si ešte voľnosť a mladosť... Rada len aby si po roku a dieťaťom neplakala. Píšeš že ťa nie raz oklamal a ešte dieťa 🙆♀️. Ešte príde ten pravý neboj netreba tlačiť na vzťah 😉
ak by som chcela byt slobodna matka, ktora uz je dobre zabezpecena a nepotrebuje k vychove dietata chlapa, a on by bol dobry geneticky material, tak urcite ano, ale na to treba dozriet
Len ja som donho moc zaľúbená a dieťaťom by som si ho mozno udrzala aj ked je debil
Si zalubena do debila a chces si ho udrzat dietatom. Tak premyslam, kto z vas dvoch je vacsi debil🙉
Nie! Ved o nom nic nevies,dievca naivne
Moja neudržala ver mi... On by si užíval a ty doma s dieťaťom čakala kým si spomenie....
Určite nie, on len skúša nakoľko našiel neskúsenú mladú ženu, ktorej môže nahovoriť hocičo a ona mu uverí. Skôr ako po roku určite nie a dovtedy si všetko preverovať, či to stojí zato, lebo mať dieťa to je už záväzok. Mužov si obyčajne dieťaťom neudrží, len zodpovedný zostanú a tí ostatní idú ďalej.
Neudrzala... boze moj toto nemozes mysliet vazne🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
a potom ho budeš naháňať kvôli alimentom, to ti treba v 23 rokoch? nájdi si seberovného vekom a môžete zažiť krásnu mladú bláznivú lásku
Za mesiac ťa už niekoľkokrát sklamal a vieš že je to debil 😂😂 a chceš si ho udržať dieťaťom 🤭 no dúfam že to je len vtip 🤔
Bože nebeský... Prečo? 🙈🙉🙈
Koľko máš rokov? Dúfam, že maximálne 18,lebo skutočne potom "kam to svet speje"že takéto dačo ideš riešiť.
Poznáš ho mesiac, klame ta, viackrát to urobil, je debil a ty chceš si ho pripútať?
Mozno ani nevieš jeho pravé meno, možno nemá 35, možno to ani nie je chlap😄. Kľudne, neváhaj 😉
Poznam 2 ludi, ktori si po mesiaci chodenia splodili dieta :D su spolu doteraz, mali 3r vyrocie nedavno a vyzeraju ze im to klape 🙂 akurat tam nemaju to s tym klamanim a to by ma v tvojej situacii urcite odradilo 🙂
Ak si taká sprostá že si myslíš že si dieťaťom udržis chlapa tak nemám slov. Ty si deti nerob pokiaľ mentálne nedospejes prosím ťa
fuu... velmi zamilovana, debil, udrzat ho, dieťa = toto je recept na dalsiu nestastnu "telenovelu"
Jemine, nech už tie prázdniny skončia 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
No jasnééééé, aj každý mesiac jedno...rozmnožovať sa predsa treba.
Táto otázka je myslená ako žart, že? Lebo tak to moja hlava pochopila.....
A nie je náhodou ženatý alebo rozvedený? Ja si viem predstaviť, že také mladé 23 ročné dievča sa zaľubi a myslí si, že stretla najlepšieho muža na celý život, hlavne ak on je skúsený a povie hlavne to, čo by zabralo, ale viditeľne klame, takže treba byť opatrná, lebo dá sa aj v takom mladom veku "pokaziť si život" svojou vlastnou neskúsenosťou, naivitou.
@viera77 mi netvrd, ze vies kazdy mesiac porodit😝
Akože úprimne on je debil ty si krava myslím že sa k sebe úplne hodíte choď do toho má to určite svetielko na konci tunela ... Ospravedlňujem sa adminom musela som, kľudne vymažte.
Ved skus a uvidis 😋
urcite nie