Správanie partnera

8. máj 2022

Ahojte,prosim poradte mi. Som s priateľom 5 rokov z toho rok spolu bývame.obaja mame 25 rokov.poslednu dobu je to medzi nami zle. Hocičo poviem priateľovi sa to nepaci tak sa ofuci ako male decko a nekomunikuje so mnou. Mam taky pocit ze uz si ani nemáme co povedať.ked mame volny cas tak ideme len niekde na kofolu alebo na kavu.ked sme doma priatel je stale na mobile a ked mu poviem nech sa rozpravame,venujeme sa jeden druhému tak sa znova ofuci odlozi telefon a je ticho,ako ked zakazete nieco pubertiakovi.ja sa snazim co najviac s nim komunikovat lenze to je ako keby nieco taham z chlpatej deky.nejde to a nejde. Aky mate nazor na to vy? prípadne ako by ste to riesili na mojom mieste?dakujem.

syslik81
8. máj 2022

bude to horsiea horsie ... bud si zvyknea tvoj zivot bude jednakatastrofa vedladebila alebosa zbalis odisesa moznosito aj vsimne casom

blondinka95
8. máj 2022

Mne to znie akoby mal inú alebo písal s druhou..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
8. máj 2022

Nuž asi ste na konci spoločnej cesty, keď mu je lepšie “s mobilom” ako s tebou… predpokladám iniciatíva z jeho strany k spoločne strávenému času nulová, ale dobre mu je keď má navarené, oprané, upratané a nemusí náklady na bývanie platiť sám… preňho zrejme ideálny stav.

nikdenikto
8. máj 2022

Keď sa hrá s mobilom zober sa a choď na prechádzku, na nákup hocikam sama. Pár krát odíď bez neho uvidís ako zareaguje....ale nejakú veľkú zmenu nečakaj 😔

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
8. máj 2022

@elizabet173 nechcem byť hnusná, ale ten už on má podľa mňa inde…

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanna33
9. máj 2022

Čokoľvek ale nikdy sa neponižuj mužovi očividne nestojí o čas s tebou ani o teba! Skús sa s tým zmieriť má už úplne iné hodnoty ak to s ním ukončíš možno pochopí ale nedá sa mať vzťah keď druhá strana nechce. Nestrácaj zbytočne čas radšej sama ako sa trápiť neváži si ťa

mirkava
9. máj 2022

Si mladá, detí nemáte. Máš sa ty snažiť? Ani náhodou. Maď čas si nájsť partnera podľa tvojich predstáv 😉

kassandra25
9. máj 2022

Ja som z tohto vycitila, ze nechaj chlapca riadit vas vztah. Nech ti ukaze on, co kam ako, a ty si rob svoj vlastny program a potom aj zivot. Vobec ho neriad, nezariadzuj, nechaj to cele nanho, co ti on ukáže..... vobec sa s nim ani nehadaj, len si chod za svojím. Apropo, mozno v necakanu chvilu, by si ho stihla v necakanej situacii. Aj to je mozné.

diamond007
9. máj 2022

Koniec. Taký by bol aj v rodinnom živote a vychovávať deti s človekom ktorý sa prestane s tebou baviť je podľa mňa ťažké. Niesom nikdy za rozchody ale tu by som nebola s takým človekom

cacianka
9. máj 2022

Trochu prerastený pubertiak, ale je. Rob si program sama pre seba, čítaj, venuj sa nejakému koníčku, choď cvičiť, na prechádzku len tak, stretávaj sa s kamoškami, rob to čo ťa poteší, zrelaxuje, doma sa postaraj iba o svoje veci(jedlo, opratie, upratanie), často príď domov neskôr a uvidíš. Plánuj ako poriešiš spolubyvanie, keď sa frajer nezbadá ( netuším či bývate u rodičov, v podnájme, alebo máte svoje)

1natasa1
9. máj 2022

A čo sa takto udialo z ničoho nič alebo prečo začal takto reagovať? Lebo asi by to aj mne prišlo také divné, že proste ak to bolo do teraz ok a zrazu taká zmena správania.

danica2711
9. máj 2022

si mladá, našťastie nemáte spolu deti, kašli na to, jdi o dům dál

macoooooooo
9. máj 2022

Už ťa tak neľúbi a láska vyprchala moj názor.

bennn
9. máj 2022

Podľa mňa ale to musíš vedieť ty, nikdy nebol ukecaný, a nikto nereaguje na niečo nasilu. Niekto sa proste rozprávať nechce. Small talky a somariny zbytočné reči. Radšej by som bol ticho a stačil by pohľad...

sari24
10. máj 2022

Ako bolo napísané vyššie, nechala by som ho tak a robila by som si svoje veci a venovala sa sebe. Dala by som tomu čas cca 3 mesiace a ak by sa nič nezmenilo, tak by som to ukončila. Čo urobíš s človekom ktorý nemá záujem? Nič. Ja som to tak raz skúsila a zafungovalo, nie vždy śa to ale dá.