Správanie nevlastného otca

19. sep 2023

Zdravim , mám priateľa s ktorým som pomaly rok žijeme spolu. Bábo z prvého vzťahu ktoré má 15 mesiacov , vnútorný pocit vomme mi hovorí že nieje voči môjmu synovi úprimný predomnou.. ale dnešný deň mi nedá spať . 3 dní do zadu boli spolu vonku. Potom som sa opýtala syna čo robili vonku . Ukázal že mu ťahal vlasy a bacal po hlave . Neriešila som . Priateľ povedal že mu iné dieťa dalo lopatkou. Dnes som volala so sestrou pýtala sa ho cez kameru . A kde je.... ? ( nechcem menovať meno priateľa ) a malý sa bacal po hlave . On mu že ty podvodník čo namna klameš .potom sa priateľ nahneval išiel fajčiť a ja mu hovorím čo to ten malý ukazuje teraz si budú všetci ktovie čo myslieť.a ešte ak to ukáže svojmu bio otcovi tak potom zas budú starosti. A priateľ na to že tak dostane tak isto aj on . Neviem vôbec čo si myslieť a ako reagovať.

siera_springs
19. sep 2023

A na co ti je taky priatel? Malemu ublizuje, chran si syna. Priatel sa sprava pofiderne, nedoverovala by som mu a bodka.

autor
19. sep 2023

@siera_springs pre syna všetko . To je samozrejme.len či tomu veriť. Zas on rozumný je prečo by to inak dieťa ukázalo či ?

kornelies
20. sep 2023

Mozes by trada, ze sa ti cudzi muz stara o tak male dieta. Brat v uvahu vyjadrenie 15 mesacneho dietata, no neviem, neviem. Vies, co? Rozid sa a jemu pomozes.

januska12323
20. sep 2023

15 mesačný večer už aj zabudol, že bol na ihrisku. Takže ak sa búchal po hlave v súvislosti s ním bude to s ním mať spojené často. Ty musíš vedieť aký je k nemu bežne.

melli88
20. sep 2023

Hlavne kým ho poriadne nepoznáš s ním nemaj vlastné

lily246
20. sep 2023

Dieťa má 15 mesiacov a už máš rok nového frajera s ktorým aj bývaš...🙄 Žena, čo má doma 3 mesačné dieťa si narazí nového frajera, hoci predošlý vzťah musel dopadnúť veľmi zle, keď zostala sama s bábätkom.
Autorka, trošku sa aj ty spamätaj, Najprv muža roky spoznávaj, randi, až potom s ním bývaj, a až potom, keď sa ti po dlhom čase osvedčí ako dobrý a zodpovedný chlap, môžeš uvažovať o dieťati. Ale ty už jedno máš, nie že zbúchaš aj s týmto chlapom ďalšie.

simona20201309
20. sep 2023

Aaano jasne... 15mes dieťa sa postazuje mamičke že ho otcim bije 😀😀😀
Jasné....
A ukáže ako ho ťahá za vlasy a bije po hlave.
Vieš čo, môj muž je biologicky otec našej dcéry a tiež mala obdobie v cca v tom istom veku kedy ocka proste odmietala.chcela byť len so mnou. Bolo to veľmi krátke obdobie a je to úplne bežné. Mala som ho podozrievať z tyrania?

prunee
20. sep 2023

Keby bol priatel v pohode, urcite by ho synove chovanie nemalo az tak rozrusit... Snad si priatela poznas, ked s nim zije.

chrumka333
20. sep 2023

Tak aj môj malý vedel ukázať keď sa udrel napríklad o stôl, že bum stôl, stolička prípadne na brata 🙂 a ak by to bolo inak priateľ by sa hádam neurazil ale vysvetlil, či? Dieťa by som si chránila ❤️

anjelicek26
20. sep 2023

Ako nechcem byt zla, ale aj ja by som sla "nastvata fajcit na balkon", keby mi priatelka povie, ze jej 15 mesacne dieta jej "povedalo", ze ho bije 😵 Je ti uplne jasne, ze moze opakovat situaciu, ze sa priatel niekde udrel pred par dnami? Alebo ze ho (ked bol s nim vonku) nejake dieta udrelo? A ze ho branil? Oh lord fakt.. ako teraz vazne bud vies s kym zijes alebo nie, ale mna by taketo nieco velmi zranilo, kto by prosim ta bil tak malicke dieta? Jedine psychopat.

autor
20. sep 2023

@anjelicek26 asi si to zle pochopila . Ja som mu nepovedala že malý mi to ukázal a ja som to priateľovi povedala. On to videl maly to ukazoval pred ním... a ostatné baby nesudte láskavo môj život a koľko s kým žijem

autor
20. sep 2023

@lily246 no a tu máme pani ktorá sa ani vôbec nevyjadrí k príspevku ale súdi môj život . Čo ta do toho do kelu ?

autor
20. sep 2023

@kornelies ako vieš že sa o neho stará hm ?

kornelies
20. sep 2023

Ved si to sama napisala, ze s nim chodi von. 🤔

anketkarka
20. sep 2023

Tvoje dieťa je živý tvor za ktorého máš zodpovednosť. Nie je to bábika. Keď by si toho chlapa lepšie poznala a tak mu zverila svoje dieťa, tak tu nemusíš riešiť takéto veci. Nezverím dieťa človeku, ktorého dobre nepoznám, a potom riešim či mu ublížil alebo nie. Ak by mu urobil niečo horšie, čo myslíš, kto je za to zodpovedný???

anjelicek26
20. sep 2023

Autorka ved prave preto, ze si nemyslim, ze zijes s psychopatom, by som do toho fakt neinterpretovala privela...

lilitela
20. sep 2023

Dala by som na svoj vnutorny pocit, mala si ho predtym, toto ti iba potvrdilo. 15 mes. nevie klamat, mohlo by si teoreticky inak vysvetlovat situaciu, ale tak zrazu teraz, hej? Takisto si nemyslim, ze ju nutne reagovat pri krivom obvineni, ze ty podvodnik a idem fajcit. Ak som nad situaciou, tak skor asi vyplestim oci a budem sa skor cudovat, pripadne sa aj sama hned spytam dietata, ze mojko, aku situaciu mas na mysli, kedy sa to stalo? Toto je jasna okamzita obranna reakcia nezreleho cloveka. Povedat decku ze ty podvodnik? Mozno leda tak so zartom v takej situacii.
Tazko povedat, ci sa to po tomto bude opakovat, alebo nie. Mozes skusit ich pustit von opät a sledovat. Myslim ze ti z celkoveho spravania bude jasne, ci robi v spravani k synovi rozdiel pred tebou a za tvojim chrbtom, nemusi ho ani bit. A potom by som sa rozhodla, co dalej. Ako pisu baby, dieta na prvom mieste.
PS: Kebyze biologicky spravi toto dietatu 15mes, ze tahat za vlasy a pohlavky, tak ho roztrhnem ako hada, nieto este nevlastny.

autor
20. sep 2023

@anketkarka ja ho ale nepoznám krátko . Poznám ho fakt veľmi veľmi dlho akurát sme spolu nič nemali . Nie kôli dieťaťu by som nezostala s niekým koho nepoznám . 🙂 takže ak narážate na to že kôli chlapovi zanedbavam dieťa ste na omyle

kasssiopea
20. sep 2023

Spomenul a komunikoval to Tvoj syn 2x, to by ma varovalo aj u tak maleho dietata.
Ano, aj moj syn chcel byt v tomto veku iba so mnou ako pisala simona, ale snad tym nechcela povedat, ze by si 15mes dieta kvoli tomu vymyslelo pribeh o biti otcimom..
Co mna ale zarazilo najviac su slova Tvojho partnera "tak dostane tak isto aj on". To je pre mna priznanie, ze to urobil.

autor
20. sep 2023

@lilitela ved to že na jednej strane priateľovi som verila na druhej neviem či mám brať úplne vážne čo syn ukazuje . Ale keď sa ho teraz opýtam či ho ťahá za vlásky baba tak nič . A pred priateľom sa opýtam tiež na neho hnet sa baca po hlave . Môže byť že si to spája s niečím iným ale to by mal vysvetliť už priateľ nie ? Plus to že keď som povedala že teraz to maly bude ukazovať všade aj bio otcovi . A reakcia tak dostane aj jeho otec tak isto . To mu vyletelo

autor
20. sep 2023

@kasssiopea presne . To mu vyletelo . Neviem za čo by mal dostať jeho otec len za to že mu to ukáže syn

lilitela
20. sep 2023

Ano, je to tak ako pises, aj ta druha reakcia o tom svedci, ze "dostane tak isto."

autor
20. sep 2023

@lilitela overím si to na isto . Ak to je ozaj pravda dopadne zle . Tým pádom som sa sklamala v človeku ktorého poznám roky ako úplne iného človeka . Čo už

autor
20. sep 2023

@anjelicek26 áno tým pádom by to mal teda vysvetliť nie ? Nie povedať že dostane tak isto aj jeho otec ak mu to ukáže . Vôbec nejde tak o to že to malý ukázal ako o to čo priateľ potom povedal

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. sep 2023

@chodec15 áno rozumný názor . Ale ja som v ňom dôveru mala..

tarra6
20. sep 2023

"A priateľ na to že tak dostane tak isto aj on ." - po tejto vete si mala písať: Zdravím, MALA som priateľa......

anjelaa
20. sep 2023

Veď sa ti priateľ priznal sám svojou vetou … tak isto by dostal on… čo tam ešte treba?

lily246
20. sep 2023

Mňa do toho toľko, koľko sa to dotkne každého zodpovedného a s deťmi súcitiaceho človeka. Vidíš aj v tejto diskusii, že si mnohé užívateľky myslia to isté. Deti takýchto mám a otcov sú vždy poznačené a je mi ich ľúto. Radu som ti dala, daj si dlhšie pokoj od chlapov, staraj sa o dieťa a neurob neuvážene ďalšie. To čo riešiš teraz, je len jedným z následkov. Ja ti píšem, ako riešiť príčinu.

autor
20. sep 2023

@lily246 nevieš o takej mame ako som ja nič ver mi ani o situácii ani o ničom . Len o probléme ktorom som napísala takže tak