Ahojte, nedá mi to nepodeliť sa s vami o tento môj dnešný "zážitok". Šla som s kamoškou na nákup, a to čom som videla pred Pepcom , mi akože naozaj stačilo. Tiež som matka ale aby jedna žena bila po hlave svoje bábätko a vrieskala naň?? Sedelo v autosedačke a plakalo, ona sa naň ním vzpinala a vrieskala naň že je hnusný kok*t ( áno na svoje dieťa) a bila ho po hlave. Ľudia sa len pohoršene dívali a nikto nezakročil. Tiež som matka, ako to niekto môže??? Jasne že občas ma človek nervy a zvýši na svoje dieťa hlas ale toto ? Prosím ženy, ktoré z vás nechcú dieťa , nemnožte sa!!!!!
výlev anonymu aj s doporučením.....😉
Svoju pasivitu teraz nevylievaj na matky na koni.. asi sa ti svedomie ozyva a potrebujes svoje pocity na niekoho hodit.
A ty si ako zakročila?
A Ty si nejak zakrocila alebo tiez len pohorsene sa divala?
Tipujem, ze madam sa pohorsene divala a teraz, aby si ulavila, tak zalozila diskusiu😝
úplne zbytočná diskusia, ty si bola taká istá ako všetci diváci vrátane konateľky. Teraz neviem, čo tu chceš riešiť, keď jedna pi*a nadávala dieťaťu do ko*otov, trieskala ho po hlave a vy ste mali z toho divadielko... Smutné a zároveň otrasné...
@dskjhfdlkdjhl a predstav si že madam zakročila a bola poslaná do pi*e, ale zrejme tu maju niektoré matky tiež názor ako aj moja kamoška že takto bit deti je bežné, že to sa robí normálne a neuškodi im to
Mala si volať políciu a nie sa dívať a teraz vylievat svoje pocity na mk
Ako ti to pomohlo ze si ju poslala do pi? Najblizsie ucinejsie je zavolat policiu lebo takto sa bude dalej spravat rovnako. A este by ma zaujimalo z coho si usudila ze neimtore matky tu maju pocit, ze to je normalne. Nemam pocit, ze niekto sa jej tu v komentaroch zastal alebo vyjadril taky nazor alebo vo vseobecnosti ze tu na MK niekedy niekto napisal, ze je to normalne bit dieta po hlave a nadavat mu.
@mamina0078 nie ona ju poslala do.pi... Ale ta co bila dieta poslala autorku do pi... Ak spravne chapem.
A je to hrozne, a ktovie ako sa sprava taka matka doma, ked ju nik nevidi. Je mi luto takych deti, deti si zasluzia pekne detstvo a nie aby bolibtyrane sychicky, fyzicky...
@evica17 tak neviem no da sa to chapat ze som zakrocila a bola som/ona poslana do pi... Obidve znamena mi tam sedia... 🤷🏼♀️ Ale nech to bolo akokolvek tak urcite si z toho ta pani nic nezobrala...
Keďže si videla že ho tyra,mala si zavolať policiu.Tu stym nespraviš už nič
A to si ako na to prisla, ze sa tu ostatnym zda, ze takto bit deti je bezne a v poriadku? V poriadku by bolo byvalo, keby tam bol niekto zasiahol a ak nikto nezasiahol, tak cely Tvoj vylev je k nicomu. To, ze si sa ozvala, to je sice fajn, ale evidentne to tomu dietatu nepomohlo ani dnes a nepomoze mu to ani zajtra. Bolo treba zavolat policiu.
Nabuduce natočiť aj s ŠPZ vozidla a poslať na ňu sociálku.
@mikadooo ja si myslím, že táto socka ŠPZ nemala, iba ak na podvozku...😢
@zirafienka a ty vieš čo je ŠPZ? 😂
@janai1 a ja som sa teba niečo pýtala?, alebo som niečo tebe komentovala?😂😂😂😂
Autorka: pokial si nevolala policiu, tak si nijako nezasiahla. Tak ako ostatni.
Az mi prislo teraz smutno ked som si to predstavila chudak to babetko 😔
Takja by som to aj tak oznamila sak v obchodakoch su kamery. Ak to bolo ako pises tak to je uf dost
@zirafienka ak si si nevšimla si na verejnom fóre 😉 a vygoogli si to 💁♀️
Hrozné...mala som podobný zážitok...videla som to z väčšej vzdialenosti, takže som nemohla nejak zakročiť..... z obchodu vychádzala rodinka chlap, ženská- plné ruky nákupov, za nimi dve malé deti a tá mladšia asi 2- ročná sa potkla a spadla. Takú spŕšku nadávok na to dievčatko obaja rodičia spustili, až ma striaslo, nakoniec si matka prehodila nákup do jednej ruky a tak ju surovo vytiahla za ruku, až som myslela, že jej ruku vykĺbila a sotila ju pred seba ako prašivého psa...V tej chvíli som si tiež povedala, že takéto hovadá by nemali mať deti- čo to z nich potom vyrastie- ďalší agresori?
Ja mam zas opacnu skusenost. Vysli sme z obchodu a chlapec asi 4rocny pravdepodobne nedostal v obchode co chcel, vysiel z obchodu a zacal mamicke trieskat do super luxusneho auta. Ta mama mala slzy v ociach ale nic nespravila. Moj muz v zivote nase deti neudrel ale tu poznamenal, ze by tomu chlapcovi vypalil taku, ze uz by to v zivote nespravil.
A prečo si sa ty tiež len prizerala?no keby si bola taká hrdinka tak jej dačo povieš za správanieku tomu dieťatku...fajn povedala si mala si volať políciu!!!!
A ty si zakročila? Či tiež si sa len dívala?