Správam sa divne ja alebo muž?

5. nov 2023

Ahojte,

v krátkosti opíšem problém, ide o to, že manžel pracuje na týždňovky v zahraničí, spoločného času trávime veľmi málo, dá sa povedať, že všetko je na mne, rodina, domácnosť deti, postupne pribúda starostlivosť o rodičov.

Ide o to, že sme plánovali dovolenku a manžel sa najskôr pýtal jeho sestry, či by nás nechcela doprevádzať. Jeho sestra ma vôbec neprijala, čo ako som sa snažila, skrátka nič nie je dobré , žiarli na mňa, že som jej "prebrala" brata, ona je slobodná a nalepená dosť často na mojom mužovi keď je doma.
Bola by to pokazená celá dovolenka, oni dvaja nonstop spolu možno aj deti a ja 5 koleso u voza.
Prišlo mi to veľmi ľúto ale zatiaľ som na to nijako nereagovala, počkám pokiaľ sa vráti z týždňovky.

Preháňam ja ? Muž? Ako by ste reagovali na toto vy?

mondolina
5. nov 2023

určite by som nesúhlasila.

oli18
5. nov 2023

Nesuhlasila by som, aby isla sestra. Ste malo spolu, toto je jedna z mala moznosti uzit si spolocny cas, ako rodina.

pribinak
5. nov 2023

Ježiš ….taký cirkus by som urobila. Tak cely rok preč v háji zelenom, konečne spoločná dovolenka a on chce ťahať sestru ?
No to určite 😡😡😡

kkovacovak
5. nov 2023

Nesúhlasila by som ale ani by som zbytočne neprilievala vodu do ohňa. Skúsila by som to urať na to že si chcela ísť len vy ako rodina aby ste boli sami. Predpokladám že o tom že sa moc nemusíte asi vie

domkakvet
5. nov 2023

Navrhni, ze by bolo fajn romanticka dovolenka, aby ste si vynahradili cas kedy nieste spolu, ak nebude suhlasit, tragediu by som z toho nerobila.

euka210
5. nov 2023

Tak take sa nerobi...najprv sa mate dohodnut vy dvaja a nie ze rovno jej sa opyta. Je to vasa dovolenka, tak obaja musite suhlasit.
My sme boli napr.so svagrinou a jej rodinou spolu na dovolenke, ale ona je mi ako sestra, deti sa vedia super spolu pohrat.
Ked je taka, ze sa nemusite, tak naco ju brať.

nyusika
5. nov 2023

Možno nechce ísť s tebou sám.
Sama píšeš, že aj deti by boli s jeho sestrou celý čas.
Možno je iba tvoj pocit, že na teba žiarli - skús porozmýšľať, či na tom zlom vzťahu nemáš podiel aj ty

autor
5. nov 2023

@nyusika myslím, že nie, ona vie dobre manipulovať a hrať sa na obeť, tak všetci skáču ako ona píska, myslím, že napriek všetkému máme s mužom pohodový vzťah, pokiaľ sa ona nemontuje, žiarli určite povedala, že sa nikdy nevydá, aby nedopadla ako môj muž, tu niet čo dodať

selest
5. nov 2023

Ak by si nedal povedat, spravila by som z toho vyhodu. Jej dala na krk deti, jeho "presvedcila" ze chce travit cas so mnou radsej ako so sestrou. Kedze ty niesi jeho sestra mas na to paky, treba ich pouzit..

matullienka
5. nov 2023

Ja by som pri najbližšej príležitosti pri nej povedala jej super, že ideš s nami aspoň nemusíme hľadať aupair k deťom, sa s mužom nevieme dočkať ako si užijeme jeden druhého. Joj strašne sa tešíme na večerné prechádzky mestom ruka v ruke, sami dvaja. Ešte raz ďakujem. Sama tu dovolenku zruší

kikulienkadd
5. nov 2023

Ahoj,ak to muž nepochopí, pošli ho na dovolenku so sestrou a deťmi. Tebe nech kúpi wellness pobyt,keď nemáš ísť na rodinnú dovolenku, aspoň si oddýchneš 😉 Možno keby si na neho vyšla s takouto požiadavkou,dopne mu,že sa nerozhodol správne, keď pozval na vašu rodinnú dovolenku svoju sestru.

svetlonos
5. nov 2023

@matullienka
nezruší, niekto má mamánka ona ma " bračeka".
@autorka,
blbo si vybrala. Postav ho aj ty pred hotovu vec - oznam mu, nech sa konecne rozhodne =uvedomi si, s kym chce ziť. Ci s manzelkou a detmi alebo mieni nadalej suolovat sestre partnera! Ak vyberie druhu možnosť, tak nech mu hviezdička aj vari zehli perie!
Pokial najde konecne gule na to aby sa odstrihol, mozete zacat zit ako rodina.
Kaslala by som na takeho chlapa, tyzden v prdeli a potom nalepeny na sestre.
Sa ho spytaj, na co si ta bral?

rebrambora
5. nov 2023

PROSIM? A to sa ta neopytal, ano?

pribinak
5. nov 2023

Musíš byt silná a jasne povedať, že toto je pre teba absolútne neprijateľné
Nie si ochotná ani len si predstaviť že ideš na dovcu s jeho sestrou a nie že by sa to naozaj stalo

Ty si jeho žena! Nech sa spamätá

zazrak1991
6. nov 2023

Ja by som nesúhlasila 😁 so svagrovcami vychádzam dobre ale na dovolenke chcem byť len s mojou rodinou ,nepotrebujem tam obecenstvo. Tento rok sme boli sami s deťmi a bolo super . Muž mi hovoril že sa ho sestra pýtala či budúci rok nepôjdeme aj s nimi ,ale bolo mu hneď jasné aká bude moja odpoveď 😁 na výlet znesiem v pohode ale týždeň na dovolenke chcem mať pokoj , muž tiež robí od nevidím do nevidím ,malo je s nami takže chcem aby sme sa tam venovali len nám a deťom . A to ani nehovorím aký by zažil cirkus keby to s nimi riešil predtým akoby sme to spolu prebrali. Úplne chápem tvoje správanie a pre mňa na ňom nieje nič divné ✌️

autor
6. nov 2023

@zazrak1991 presne takto to cítim

autor
6. nov 2023

@pribinak ďakujem, je to presne tak ako píšeš