Správa sa ku mne hnusne

lajlaa555
22. apr 2022

Ahojte, znova tu som ale neriešim teraz predchádzajúcu tému čo som písala, ale teraz riešim toto...
S mojím priateľom budem 3.rok vo vzťahu.
Môj priateľ pred asi rokom možno viac teraz si nepamätám, bol za jednou ženou s ktorou ma ohováral, hovoril že som hlúpa že všetko si beriem do hlavy, a klamal mi. Povedal že ide s kamošom von. Tušila som niečo ale dôverovala som mu, že by také niečo neurobil. Na druhý deň mi ale moja intuícia dala najavo, že bol preč nie s chlapom ale zo ženou. V telefóne mu chodili správy ráno keď došiel domov od tej ženy, že či idú aj ten deň von. Napísal jej že možno. Vynadala som mu, prosil o šancu dala som mu ju. No pred asi štvormi mesiacmi, si písal so svojou kamoškou, s ktorou bol len 2 krát vonku ešte predomnov, než sme spolu začali chodiť.Volal ju na kávu a ona povedala že nepôjde aby som si zasa ja niečo nemyslela. Zase robili proti mne reči, ohovárali mňa že nič nechápem. Môj priateľ ma dosť ponížil. Stále jej písal a mazal konverzácie. Klamal mi že nič nerobí. Ona mu napísala že kamarátiť sa stebou budem ale viac nechcem, niesi môj typ. Priateľ napísal veď dobre, ja milujem svoju. Ale nedal jej pokoj stále. Včera som si písala z jedným kamošom. Chcela som kontakt na moju kamošku od neho. Priateľ to videl, a žiarlil že prečo si píšem s chlapom že ani on si nepíše s nikým. ( Kto vie...) Povedala som mu o minulosti o tej jednej žene aj od tej druhej a zasmial sa tomu iba. Že som naivná. Povedala som že si ma nevázil a ani neváži, a povedal že to si len v mojej hlavičke mám upratať.

melanta
22. apr 2022

No vieš, si hlúpa, strašne hlúpa. Pretože tvoj chlap s inými ženami na teba robí blbé reči a ty mu zas a znova dáš šancu. Normálna žena by takého chlapa poslala do prdele už dávno. Ani by sa s ním nepokúšala niečo riešiť a vysvetľovať si. Nemáš žiadnu sebaúctu, preto ju nemá voči tene ani on. A preto ju nebudú mať ani iní chlapi, ak ostaneš takto hlúpa. Možno tvrdé slová, ale žiaľ, tak to je.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lajlaa555
autor
22. apr 2022

@viestta on je manipulátor takže aj keď mu poviem je koniec nedá mi pokoj

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
22. apr 2022

Maticka skakava, zase to isté dookola? Už si tu písala viackrát, vždy to bolo o tom istom Všetky sme ti písali, že odísť a úplne ho odstrihnúť.
Co ešte chceš počuť? Ze máš frajera kur****ika,ktorý tebou točí, ako sa mu zachce, vysmieva sa z tvojej hlúposti a ty, si fakt hlúpa ako poleno, keď mu to tolerujes?
Co iné tu chceš počuť? Rozchod nechceš, lebo tu nedá pokoj 🙈🙈🙈
Ako ti nedá pokoj? Co urobí? Príde, zmlati ta na ulici, prehodí plachtu cez hlavu a doma pri viaže k radiátoru? Ci ako ti"nedá pokoj? "
Tak s nim bud, nech sa ti kur***, kade chodí, rehoce sa z teba, ohovára ta, má tá za úplnú blbanu, pripadne ti donesie pekný" darček "v podobe dákej choroby? Potom sa možno spamatas?

jaskolka
22. apr 2022

@melanta ona tu písala už aspoň 3 x to isté.

terezkaa22
22. apr 2022

strašne hlúpa žena, halooooo ved to je uplny debil!!!!!
akú radu si prosíš? vies co len teda ostan sak co podvadza ta aj bude, ohovara čooooooooooooo?????? šak si píše a stretava sa za tvojim chrbtom s inými? wtf?!
otvor oči,obe dievčina obe!

melanta
22. apr 2022

@lajlaa555 jak ti nedá pokoj? Bývaš u neho? Proste si zbaľ veci a odíď. Ak býva u teba, zbaľ mu veci, polož pred byt, vymeň zámky. Číslo zablokuj. Ak ti napíše, zavolá, ignoruj, neodpisuj. Ak ťa stretne na ulici, obíď ho a ignoruj, neodpovedaj. Pokúsi sa o kontakt 2-3 krát a ak uvidí ignoráciu, tak prestane. Nedá ti pokoj preto, že sa necháš. Len potvrdzuješ fakt, že si hlúpa. Ja ťa prosím len o jedno, nemaj deti. Nerozmnožuj hlúpe hlavy v tejto krajine.

melanta
22. apr 2022

@jaskolka ja ani neviem, či mi je z toho skôr smutno alebo ma to vytáča. Tá sprostosť žien.

terezkaa22
22. apr 2022

@melanta šak toto, ja nehovorím že tiež nerobím chyby,myslim vo vzťahu,ale len malý náznak že ma nechce, nechce travit čas, proste nie dovi dopo

monka105
22. apr 2022

@lajlaa555 Bože, čo máte 15? Rozíď sa s ním. Takýchto chu*kov nájdeš na každom rohu.

solange7
22. apr 2022

@lajlaa555 tak ty budes riadne hlupa. To iste dookola. Zameta s tebou ako s handrou. Nuz co dodat, aj taketo zeny su medzi nami.

miadi
22. apr 2022

Toto ma nebavilo dočitat, nie to este tak žit. Nerozides sa. Pockas az ta on odkopne koli dakej “ kamoske” ked ju bude mat istu.

joja101
22. apr 2022

Ja byť na tvojom mieste, tak by som to sním skončila. To nie je len v tvojej hlave. Toto by milujúci partner nemal robiť a bodka. Toto nemá podľa mňa žiadne ospravedlnenie

melanta
22. apr 2022

@miadi načo by ju odkopol? Veď bude mať doma navarené a istý pich. A stretávanie s inými ženami mu toleruje už teraz, aj to že s tými inými ženami ju ohovára. Lepšiu kozičku nenájde.

mk22
22. apr 2022

K čomu ti je taky chlap?
Sa znižujes.. Véd to ty si mu ukázala dovolila, ako sa môže k tebe správať.. Co si teraz prekvapená z čoho?
Niektoré ženy sú proste hlúpe chudery, skáču ako chuj píska.

miadi
22. apr 2022

@melanta ked sa zalubi Tak mu ani ako upratovacka nebude stacit. A nahradnicka mu ju nebude tolerovat 😁

kvetinka75
22. apr 2022

ženy čo máte 15? Niekto mi klame, vyrazím s ním dvere . A hotovo. Manipulátor, nemanipulátor, každý si k tebe dovolí toľko, koľko mu ty sama dovolíš. Vyhodiť, prerušiť kontakt, zablokovať číslo a hotovo. On povedal toto, ona napísala toto. Ja som spravila toto. Pripomína mi to detstvo na ihrisku.

zuzzuzi909
22. apr 2022

Uz by som s niekym takymto nebola. Preco mu toto vsetko tolerujes? Preco mu veris? Treba si nastavit hranice, velmi vela si moze k tebe dovolit a toto nie je dobre.

nttnnt
22. apr 2022

@lajlaa555 nezabudni s nim otehotniet 😅

kassandra25
26. apr 2022

@lajlaa555 a preco ho neposluchas???? Ked bude chciet byt s tebou, musis mu odpovedat, ze si to este vo svojej hlavicke upratujes a ze ked to bude, potom sa urcite stretnete. Pointa je v tom, ze si uz budes upratovat stale hlavicku, ako ti poradil, lebo si naivná. Taktiez neviem, ako si to dovolujes branit v stretavaniu sa svojmu priatelovi so zenami, s ktorymi ta rad ohovara a sem tam ti povie, ze bol s kamaratom na pivo. Mala by si sa vazne nad sebou zamysliet, ako brzdis tvojho priatela jeho rozlet a ako ti nadhodil, ze si naivná. Mala by si mu dopriat mozno aj inu priatelku, taku, ktora to bude mat v hlavicke aj upratane, aj naivna nebude a v pohode ju pojde trosku poohovarkat s novymi a novymi zenami, ktore sa pritrafia, aby si nemusela pisat cudzim zenam svoje opakovane problemy na modry konik.