Spoznala som muža, ktorý klame svoju ženu

modrymotyl8
25. nov 2020

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať na určitú vec, mna sa to ani velmi netýka ale aj tak by som chcela vedieť váš názor.Ide o to, že ešte asi tak 5 rokov do zadu som poznala jedného muža nič sme spolu nemali lebo som prišla nato čo to bol zač.Šlo o to, že on žil s manželkou a malou dcérkou v Amerike , chodil na Slovensko a tam si hladal ženy na sex. Každej tvrdil že je slobodný, a že nemá deti.Ja som s ním bola vonku asi 2x nič som s ním nemala,lebo ja som prišla nato, že je ženatý jeho žena bola od neho mladšia o 17 rokov a že ma malé dieťa.K tomu som ešte prišla nato, že mi tajil vek proste si uberal na veku. Jemu sa dobre klamalo lebo nikto netušil že je ženatý ,dokonca ostal v šoku že ja som presne prišla na všetky tie veci. Tento týžden mi volala kamoška a vravela mi že spoznala jedného muža atd a prišli sme nato že je to tento istý muž ktorého som poznala ja. Hned som jej povedala čo je zač atd. A ide mi oto, či mam jeho žene povedať čo on vystrája na svk alebo to mam nechať tak? Ja som s ním nič nemala takže mne to može byt jedno iba mi je luto jeho ženy.Nemám ani kontakt na nu nič viem že asi ma fb viac nič.

vikusjk
25. nov 2020

@modrymotyl8 neriesila by som to, urcite by som ju nekontaktovala.

sissy27
25. nov 2020

@modrymotyl8 a načo máš potrebu do toho vstupovať? Ona možno nie je taká blbá ako si ty myslíš, možno ona má niekoho v usa, možno je nejaký dôvod, prečo s ním zostáva aj tak. V konečnom dôsledku on sa z toho vykecá, ale ty budeš za poslednú chuderu, čo nevie prežiť odmietnutie. A keby sa im aj rozpadlo manželstvo tak čo, budeš lepšie spať?
Oni dvaja si niečo sľubovali pred oltárom, tak nech si vyriešia svoj vzťah. Ty sa staraj o seba.
A hlavne - čo by som robila, ak by ma namotal nejaký klamár - ukončila to a viac sa k tomu nevracala a už vôbec nerozmýšľala nad nejakou "pomstou".

sylvia_123
25. nov 2020

@modrymotyl8 staci, ze si to povedala kamoske, viac by som neriesila 🙃

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@sissy27 Mne ide iba to, že som sa dozvedela že on chodí kade s kým aj cigankami, pozri ja som nikomu nič nepísala 5 rokov, ja som ho nechcela ja som prišla na tie všetky jeho klamstvá.Takže ja za chuderu nebudem kedže ja mam rodinu atd iba mi je jej lúto nič viac.

sissy27
25. nov 2020

@modrymotyl8 ale čo teba je do toho kade on chodí? A áno, budeš za chuderu. Čo myslíš, že sa stane, keď jeho žene zrazu z ničoho nič napíše nejaká neznáma pipina zo slovenska a začne jej kydať na muža? Normálne jej povie, že buď si nejaká psychopatka ktovie odkiaľ, alebo že áno, stretol ťa, ty si sa zaľúbila, on ťa odmietol a teraz to nevieš prežiť a snažíš sa mu rozbiť vymyslenými obvineniami manželstvo...
Máš svoju rodinu, tak sa staraj o tú.

katkami123
25. nov 2020

Na Slovensku zeny nechcú vedieť, keď sú podvadzané 😀 ja by som to vedieť napríklad chcela. Keď jej naklame, nech ale aj iná bude obozretnejšia a viac si bude dávať na chlapa pozor.

sissy27
25. nov 2020

@katkami123 ver mi, že by ti veľmi záležalo na tom, kto ti to povie. Iné je ak sa to dozvieš od kamošky, brata, niekoho blízkeho, komu veríš a je aspoň predpoklad, že tomu niekomu ide o tvoje dobro. Ale od cudzej ženy z opačného konca sveta? Možno by v tebe hlodal červíček pochybnosti, ale uverila by si mužovi.
A hlavne - nevieme, ako to majú doma zariadené. Neboli by prví ani poslední v otvorenom vzťahu.

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@sissy27 ty máš problém s niečím alebo niekým? čo tak útočne reaguješ? tak sa ukludni !

sissy27
25. nov 2020

@modrymotyl8 na rozdiel od teba žiadne problémy nemám 😀 a nereagujem útočne, normálne som ti napísala pravdu, tak sa ukľudni ty. Ak si si prišla po schválenie a potľapkanie po pleci, že ideš robiť šľachetnú vec, tak holt nevyšlo, ale sprav ako uznáš za vhodné.

nadazdi
25. nov 2020

@modrymotyl8 a čo sú cigánky menej ženy ako my? Nech si chodí, staraj sa o seba.. neviem prečo ľutuješ človeka, ktorého ani nepoznáš a už vôbec nepoznáš jej príbeh..

snazilka_bio_mamka
25. nov 2020

suhlasím so @sissy27 . Neutočila na teba, iba napisala ako to je čierne na bielom, niekedy sa to da zmýliť s útokom..úplne suhlasím s tym, ze nemas sa do toho montovať, je to len v prospech teba, ze si ho odmietla, upozornila kamošku a tu by som skončila. Ako bolo písané, bud by ta jeho žena vysmiala, chlap by sa vyhovoril a ty by si bola za blbú alebo by si rozbila rodinu. Ked som bola mladšia, chlapec ma podvadzal a moje kamosky mi to hovorili a čuduj sa svete, neuverila som im a chlapec dal herecký vykon, dokonca v prítomnosti kamosiek. Tak co si myslis, ze nejaka pipi napise z SVK mailík a ona ti zfleku uverí? nech na to príde sama, nech jej to povie niekto blízky, ty sa nemas co starať do cudzich ludi. a to vobec ale vobec neutocim iba ti hovorim ako to vidim.

ivca88
25. nov 2020

@katkami123 tiež sa čudujem, či by písali rovnako o ich manželstvách.
Keby sa jednalo o mňa, tak ja by som to rozhodne chcela vedieť.

Otázne ale je, či sú stále spolu. Možno mu už na to dávno prišla a už je slobodný.. 🤷
A úplne ta chápem,že jej chces písať. Ja som bola rovnaká.
Vedela som , že muž mojej kamarátky ju podvádza, ale dlhšie som s tou kamarátkou nebola. Už sme neboli tak v kontakte.
Muž mi povedal, že to nemám riešiť, lebo vždy z toho vyjdú najhoršie tí, čo to povedia a ja som to vedela cez tretiu osobu, takže nebolo to také, že mám "dôkaz".
Ja som to teda neriesila a časom sa ukázalo, že ona ho podvádzala ešte pred ním. Takže si vlastne boli kvit ... 😁
Tam prišlo poučenie pre mňa, že naozaj nemôžeš vedieť ako to je ...
Ak to je len niekto známy s ktorým sa vidíte 3x ročne, tak neriešim.

katkami123
25. nov 2020

Tak nemusí to brat hodnoverne, ale mna by napríklad zaujimalo od kial ma na mna kontakt žena z úplne opačnej pologule, prečo mi píše a keď viem, ze muž tam je na dovolenke,... asi to tam nebude kóšer.

veronikaszabova
25. nov 2020

@modrymotyl8 nechapem jedno - na zaklade coho sa ty do toho staras? Aj keby mal kazdy den inu, teba do toho absolutne ze nic.

kinats
25. nov 2020

To je tak super ze je tu aj niekto kto nema ziadne svoje problemy a tak moze ( a chce )riesit problemy inych s heslom dna : nenavidim "bonzakov" , ale hlasit sa to musi !

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@kinats pozri sa tu 5 rokov o tom viem a nič som nepovedala tak čo píšeš debiliny že bonzákov !

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@veronikaszabova iba mi prišlo lúto jeho ženy nič viac nič menej ... ,a čo je mna do toho? lebo aj mna oblboval ale ja som prišla nato čo je zač !!! asi tak

ivca88
25. nov 2020

@modrymotyl8 keby to bola tvoja kamarátka a vieš že je absolútne o ničom nevie a muža veľmi ľúbi, je to iné.
Ale toto sú pre teba úplne cudzí ľudia.
Navyše sa ten pán javí, ako dobre prasa.
Preto sa mi nezdá, že by jeho žena netušila čo je zač..
Možno to už dávno vie.
Netráp sa tym

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@ivca88 myslíš že by to vedela a ešte si si ním aj detsko spraví ? kto vie ...

leuchtturm
25. nov 2020

nic neries...bud rada, ze si neskocila na jeho lep. Ze si upozornila kamarátku je dobre, ale jeho zene by som nic nehovorila...napokon z toho vyjdes ako ta najhorsia.

kinats
25. nov 2020

Pise ti to vacsina, tak to asi nieco znamena, nehas co ta nepali ( a prepac, asi zjavne si nepochopila moju parafrazu na hlasku z : "SLNKO SENO EROTIKA" , nebolo to osobne)

thoughtfulweirdo
25. nov 2020

Ja len cumim 😅 neviem, ci by som to dalej riesila, ale ja by som to urcite vediet chcela. Bud to uz viem a nic sa nedeje, alebo ak mam doma chuja a som tak blba, ze to nevidim, to zistenie mi moze "zachranit zivot" v zmysle, ze dostanem sancu najst si niekoho, kto si ma bude vazit a bude vzorom pre deti. A od cudzej zeny by som to ocenila este desiatkrat viac, kedze ta nema nijaku moralnu povinnost na rozdiel od napriklad kamaratky. A uz dalej by bolo na mne, ako s tou info nalozim, ale mohla by som nakladat s vedomim vsetkych skutocnosti a nie naivnych sebaklamov.

any_soj
25. nov 2020

@modrymotyl8 ja by som to riešila, už len pre to riziko pohlavných chorôb, čo jej môže zavliect - má právo to vedieť.

any_soj
25. nov 2020

@modrymotyl8 a ja by som to určite chcela vedieť. A je mi divná predstava žien, ktoré ti píšu, že to máš nechať tak - možno ony by radšej žili v klame, ale...

hankm
25. nov 2020

Sikovnik, pride tu medzi recou spomenie je zije v USA, ze je slobodny a zeny si idu vlasy vytrhat aby boli “tou vyvolenou”. Dobre to ma vymyslene.

nairia
25. nov 2020

@modrymotyl8 poznam jeden pripad, kedy zena vedela, co je jej chlap zac, otehotnela s nim, zobrali sa, lebo ved sa patri, podvadzal ju po svadbe a ona si spokojne nechala od neho spravit este dalsie 2 deti a to vsetko sa dialo minimalne v priebehu 15tich rokov. a ver tomu, ze vedela, ze ju podvadza, vedelo to pol mesta... zaujimalo by ma, co jej doma ake kydy daval, ja by som toto nezniesla, ale vidis, kazda z nas je ina. 😒
k teme - chapem, ze ta to trapi z principu, poznam to nutkanie, ale pridam sa k vacsine nazorov, aby si to nechala tak a snazila sa upriamit svoju pozornost a energiu na pozitivnejsie veci 🍀

luciannka83
25. nov 2020

Nemiesaj sa do niecoho do coho ta nic nieje. Narobia si tym len problemy.

nihane
25. nov 2020

Fuj, toto je slovenska mentalita? Nechceli by ste vediet, ze ste podvadzane? Preco to ma tajit? Ja by som skor pozerala na ine. Ze nie je dokaz. Skoda, ze nemas nejaku nahravku v mobile, alebo nieco podobne. Zenuska by aspon vytrieskala dobre prachy na sude. Zeny, drzte spolu!

tosomja
25. nov 2020

Ak si s ním nič nemala tak nepichaj do osieho hniezda. Nech si každá oklamaná žena príde na to sama ..a bohvie čo by na to povedala jeho žena, možno aj vie, len jej vyhovuje že nikdy nie je doma ale peniažky na účet áno.
Aby ešte on tebe nenarobil problémy. 😉

nihane
25. nov 2020

@nairia Mozno jej nedaval kydy, ale peniazky na ucet, aj take su 🙂