Spory so svokrou

30. apr 2020

Ahojte baby,

So svokrou som vychádzala veľmi dobre no od keby máme malého (má pol roka) sa nás vzťah úplne zmenil. Svokra a svokor sa rozviedli pred dvomi rokmi, svokra sa s exmanželom vôbec nebaví a aj pred nami o ňom nerozpráva pekne. Svokor sa samozrejme teší že má vnuka a hocikedy keď ide okolo sa zastaví ho pozrieť a to svokre vadí, vždy sa ofuci a hnevá na nás. Svokra u nás nebýva.
Ja si myslím že je to aj jeho vnuk a má ho rád tak prečo nie ? Nechcem im brániť sa stretávať ako mi ona káže. Už som sa s ňou viackrát pohádala a nemám nervy na ňu. Máte to aj vy takto alebo podobne?

rencina_4
30. apr 2020

no nemame to takto no ak vy so svokrom vychadzate dobre, tak by som mu isto nebranila v tom, aby mohol navstivit maleho. a svokra to bude musiet akceptovat, ma na to rovnaky narok ako aj ona

pribinak
30. apr 2020

Svokre treba jasne dať najavo že o takejto záležitosti rozhodujete vy rodičia a nie ona.
Je to jeho vnuk a ona to musí rešpektovať

deti95060810
30. apr 2020

nie nemáme...nedovolila by som aby v našej domácnosti mala posledné slovo svokra...😉
možno by som jej ešte pripomenula že svokor ju ani nespomenie, takže by som očakávala že ak nemá čo pekné povedať o svokrovi tak lepšie bude nerozprávať o ňom vôbec...

nelinka888
30. apr 2020

To, že to svokra takto berie to je jej problém nie tvoj. Prečo by si mu mala zakazovať vídať vnuka? To nemá ani hlavu ani pätu 🙂

miskahrncarikova
30. apr 2020

Aj my sme mali tento isty problem,svokra to vyriesila,uz 2,5 roka nevidela vnucata😆Je nahnevana na zivot a na smrt,ale je to jej volba

autor
30. apr 2020

@miskahrncarikova ach rada počujem že nie som sama v takejto nepeknej situácii 🤝 svokor mužovi aspoň pomôže pri dome
Svokre to vždy vysvetlením ona súhlasí a o týždeň zas do mňa husti..asi nebude iná možnosť, nech sa uvedomí alebo nech nechodí ona

dazdovka
30. apr 2020

Otrasne, pohovor si so svokrou, vy nie ste nijako povinni jej vyhoviet, ich rozvod je ich zalezitost a vnucata su rovnako babkine ako aj dedkove... Ona by si mala nieco precitat o rozvode, nejake konstruktivne rady, zasady ako dalej vychadzat, lebo sa sprava uplne hrozne. Vsade sa odporuca NEZATAHOVAT deti (ani dospele, ani male) do osobnych konfliktov, nedoriesenych veci, krivd, deti nie su prostrednikom, ani sudcom... Alebo jej odporucte terapiu u psychologa ak este nebola.

pribinak
30. apr 2020

Nechutne že do svojej vojny s bývalým muzom zaťahuje aj teba a svoje vnúča.

metuzalem
30. apr 2020

Nech sa kazdy z nich vopred ohlasi ze pride, tak si zariadite aby sa oni nevideli.

autor
30. apr 2020

@metuzalem nebývajú u nás obaja naraz ...ju hnevá že s ním normálne vychádzame

zooeynka
30. apr 2020

Neviem si predstavit co ti vravi....akoze ti vynada ze bol u vas jej ex? Alebo ako to zaobali? Naschval by som jej oznamila kolko svokor pomoze muzovi, aka si rada ze ho dieta ma rado...

miadi
30. apr 2020

Musi jej tvoj muž v sukromnom rozhovore medzi synom a matkou povedat ze jeho otec bude vzdy vytany u vas doma a ze mà ako dedo rovnake prava ako mà ona babka. A nech Ta stym uz neotravuje lebo mozete obmedzit kontakt snou. Nech nerobi problem tam kde nie je lebo nasledky bude znàšat ona.

juliet86
30. apr 2020

a aky vztah k rozvodu/ich zivotu predtym/k rodicom ma tvoj manzel? aky si mala ty k nim vztah? moja mama nenavidi uplne do krvi mojho otca.. tahali sa 8rokov po sudoch. a uz je to 16rokov odvtedy a nenavist trva...takze hmm. chapem tvoju situaciu. niektore veci. ako napr. zrada a nenavist niekedy trvaju az za hrobm zialbohu... ja mojej mame o stretavani nehovorim aj ked ona vie ze sa stretavame.. snazim sa nejatrit jej rany a necitit sa ako zla dcera. je totazke..

alexandrah
30. apr 2020

tiez si myslim, ze toto by mal vyriesit tvoj muz, je to jeho mama, on by jej mal vysvetlit ... no casto to nejde, ze? budes chvilu za zlu, ale musis jej proste povedat, ze svokor bude chodit ked chce a bodka. a ze nech ona nerobi hustu atmosferu ...

lenuska9999
30. apr 2020

Ja by som si takéto jej vylevy vôbec nevšimala. Ona ti predsa nemôže diktovať s kým sa bude tvoje dieťa stretávať. A keď nevie vychádzať s jej exmanzelom je to jej problém. Možno by pomohlo keby jej niečo rázne povedal tvoj muž. Je to predsa len jeho matka

eliska13
1. máj 2020

To, že si oni nerozumeju je ich problém.Nedaj sa do toho zatiahnuť a ohrad sa.Tebe svokor neublizil.

vlasta1818
1. máj 2020

toto je čisto jej problém, takže by som sa stým netrápila, keď bude chcieť vidieť vás a vnúčatá tak zahodí svoje ego a nebude riešiť takéto nezmysly 😉

cacianka
24. jan 2023

Tak ako, svokra stíchla ?