Spolužitie s partnerom po troch rokoch - sex a dieťa

engeelina
12. feb 2014

Ahojte babeny..ja sa chcem len spýtať, že ako to u vas vyzerra po 3-4 rokoch spoluzitia, partner-manžel sa nezmenil ..?venuje sa vam..?ako casto mate sex..?my by sme sa chceli uz aj o babo snazit ale partner akosi nema chut na ten sex..dieta chcei, ked vidi dieta oci sa mu rozsziaria, v rodine aj pestuje deti atd... ale podla mna raz tyzdenne nam babo nezaruci...dakujem za odpovede a vase skusenosti

barbora59
12. feb 2014

neviem no niekedy na dieta staci len 1 sex🙂 a to ze chcete dieta teraz neznamena ze treba sexovat 5 krat denne ze cim viac sexov tym viac sanci na dieta🙂 milujte sa ked mate chut podla mna

barbora59
12. feb 2014

a ak mas chut viac ako 1 za tyz tak mu to jednoducho povedz, to je najlepsie

juliana77
12. feb 2014

@engeelina Muži priam zbožnujú sex príkazom, dnes by sme mali, lebo mám plodné dni.

Časom sa to určite poddá.

moni244
12. feb 2014

my sme od začiatku mávali sex raz za týždeň, po 6 rokoch sme sa rozhodli o bábo, bolo akurát stresové obdobie, on stále v práci, ja v práci, niekedy sme nemali sex aj 3 týždne a predsa sa zadarilo

kofoluska
13. feb 2014

@engeelina Ehm, raz tyzdenne babo nezaruci? No poviem Ti - my po siestich rokoch vztahu, nam sa ani raz tyzdenne kolko razy nexcelo. Tak bolo aj take, ze raz do mesiaca. A ajhla, v spalni v postielke mi spinka syn - splodeny po jednom jedinom posmyknuti :D. Zaklad podla mna je nemysliet na to, ze xcete dieta a idete sa on snazit. Vsetko by malo byt tak ako doteraz a ono to pride samo. Cim viac na to myslite, tym tazsie to ide. Ty xces a xces a xces a chlap ma pocit, ze uz je len darcom spermii a sex sa zmenil na plodenie. To nem dobre. 🙂
Inak to, ze po par rokoch mate menej sexu je podla mna normalny stav. Spociatku je to "zivocisne", postupne nachadzate vo vztahu aj ine dolezite hodnoty, stavate sa najelpsimi priatelmi, dovernikmi. Nie ze by sex nebol rovnako dolezity, ale uz ho nepotrebujete kazdy den.

nigguska
13. feb 2014

@engeelina Ahoj,tak ja som s manzelom uz 5 rokov a on chce sex stale 🙂 to ja som ta,co sa jej moc nechce...nikdy som nemala vacsiu potrebu s vynimkou zaciatku.....aj ked to muzovi vadi,ale ja som taka...co uz....uz jedno dieta mame,ktore spi s nami v posteli :( ale neviem ho to odnaucit....takze mi sexujeme niekedy raz za tyzden,niekedy raz za mesiac 🙂 ale teraz chceme druhe babo,tak sa prekonavam 🙂

rakywanda
13. feb 2014

ja tomu môjmu začnem sypať bróm do čaju 😀 😀 😀 vraj po malej som neuveriteľne sexi 😀 😀 😀
poznáme sa 19 rokov, intímne žijeme cca 14 rokov

k tej frekvencii sexu, na otehotnenie myslím, že bohato stačí raz týždenne. každodenný sex nie je dobrý lebo muž nemá vytvorenú dostatočnú zásobu spermií, aspoň tak mi to bolo voľakedy vysvetlené 😉

janickacrazy
13. feb 2014

@engeelina Raz za týžden v pohode stačí na splodenie dietatka, ak ste obaja v poriadku. No mne osobne sa to zdá málo po 3 rokoch, my ked sme chceli malého, tak sme sa milovali každý den, boli sme spolu 2 roky a stále sme boli zamilovaní, u vás to nejako rýchlo vyprchalo tá zamilovanost, nie? My sme spolu teraz 5 rokov a stále sme zamilovaní, už si z nás niektorí aj robia srandu. Možno by si ho mohla prekvapit na Valentína nejakou peknou sexi košielkou 😉

engeelina
autor
13. feb 2014

dakujem za odpoveede...asimate pravdu ked aj pisete ze po rokoch to uz neni také ako na zaciatku