Ahojte dievcata. Potrebovala by som poradit alebo najst nejaku inspiraciu. Mame manzel aj ja 42 rokov, dve deti v predpubertalnom veku. Predosle roky boli najma o tom, ze nas potrebovali deti a my sme sa im venovali. nasiel sa cas aj na konicky, ale obycajne individualne, kedze teda jeden vzdy bol s detmi doma. Teraz su vacsie a uz nas nepotrebuju nonstop. S manzelom nam teda uz ostava viac casu, ale nejak ma po tych rokoch nevedia napadnut aktivity, ktore by sme mohli robot spolocne ako konicek. najma po veceroch, ale aj dajme tomu cez vikend, doma. chodime niekedy spolu sportovat, ked to taj vyjde, ale to nie je uplne pravidelne a vecer o 21, 22 sa to uz ani velmi neda. A nechcem travit toe vecery len sedenim pred telkou, hladam nieco aktivnejsie a spolocne. poradte, co robievate s manzelmi vy alebo co by ste robili, keby ste mali prilezitost. vdaka za rady 🙂
My sme mladsi a jedno mensie dieťa, ale hrávame po nociach šach 😂😂😂 ako alternatívu k seriálom 😂
My vela hravame spolocenske hry uz im musime novu policku vymysliet😆
@petronellla87 prosím hod nejaké tipy🙏🙏
Ja som bola dlho len sama s malou, a pre dvoch sa mi dosť zle hľadalo, v trojici sú tie naše oveľa lepšie a tiež ich mame dosť a fungujeme aj na požičiavaní… ale budem velmi rada za tipy na hry pre dvoch dospelých 🙏😅
Prechádzky,to je úplne úžasné ,teraz ide zima bude krásne,karty, plaváreň,kino, nočné túry,swigerparty, víkendy výlety, túry návštevy múzeí , návštevy miest kde ste neboli,aquaparky,ide zima bežky, korčule,beh bicykel,to sa dá celoročne
Spoločenské hry sú super nápad.👍 Moji rodičia v poslednom čase neskutočne prepadli Scrabble.😄
@ketrint najradsej mame strategicke, najviac hravame asi Jizdenky prosim (tam sa stavaju zeleznicne trate) a taku klasiku Dostihy a sazky😆Teraz si na vianoce chceme kupit Star Wars: Vnejsi okraj to podla popisu tiez mozu hrat dvaja😊
my s manželom si radi pozrieme dobrý film... spolu - len my dvaja.
My mame malé deti ešte,ale tak čo sme spolu zvykli robiť,je spoločenské hry ,prípadne pozret seriál alebo film. A chodili sme na rôzne akcie,do kina ,alebo cestou necestou a také veci. A občas si zahráme na Pc wormsov. Pozeráme fotky.
Spolocenske hry,potom je tu davanie si otazok xD (je aj taka kartickovska pomocka,ja rada najdem 50/20/100otazok pre partnerov na google a nutim ho odpovedat xD),citanie si knihy spolu/teda nahlas,puzzle a pod.. xD Ak to ma byt teda doma. Ja mam rada vsetky hry so slovami. :DDD A ked vonku...tak to ste sa uz hadam inspirovali vyssie. 🙂
My chodime spolu na prechadzky, do sauny, plavat na plavaren a taketo, zalezi co vas bavi. Nam tiez trvalo kym sme sa zladili, ale uz je to jak ma byt.
@petronellla87 jazdenky mi chválila kamoska, ale tiež to hrávajú len vo väčšom počte a dostihy hrať vo dvojici? Joooj 😉 ale ďakujem, pozriem aj to ďalšie. 💕
karty - hlavne zoliky a na body. vinko+karty+tycinky a ide sa.
Som tu jediná koho napadlo, že o takomto čase sa už venovať jeden druhému v spálni? 😂 My deti nemáme síce, ale rozložíme si gauč v obývačke a telka je len do v pozadí niekde
Tu sa pripnem. Sice mame deti este malicke a casu na seba mame minimum, do buducna sa rada inspirujem…ale napada mi, spolocenske hry?