Máme vo vzťahu problém ohľadne trávenia spoločného voľného času. Priateľ chodí večer, raz do týždňa na pivo, futbal.Nikdy nemá problém si vybaviť svoju voľnú aktivitu s jeho partiou. Víkend by som rada trávila s ním, no pokiaľ ja niečo nevymyslím, tak sa nejde nikam. Za 7 mesiacov čo sme spolu ma pozval raz na koncert. Väčšinou si predstavuje trávenie času tak, že ideme von k Dunaju, tam si zafajčí a ide sa domov. Ako by ste riešili túto situáciu? Nechcem byť stále tá, čo niečo vymýšľa.
@mameha7 možno je to skôr introvert a neobľubuje trávenie voľného času štýlom, že stále niekde byť a niečo robiť..A na tom nie je nič zlé..veď sa skúste porozprávať, čo by chcel robiť on alebo aká aktivita je pre neho ideálna a urobte kompromis. Ak je to tak, ako som písala vyššie, al mu na Tebe ozaj záleží, urobí občas kompromis a pôjde s Tebou, kde chceš Ty, aby si bola spokojná, ale potom je fajn aj z Tvojej strany, aby si urobila kompromis Ty a ostala s ním napr. doma..Proste komunikácia..Asi toľko nooo..
ozaj len výmenou partnera... nemáte toho veľa spoločného...
A prečo by si nemohla s nim chodiť na pivo? Ty chceš aby sa on prispôsobil tebe, čo ak nájsť nejaký kompromis? Alebo odmieta ťa brať medzi kamarátov? My sme nemali s mužom nikdy takýto problém, chodili sme aj do divadla aj na pivo...
ked on nema snahu travis s tebou cas aj podla teba tak dozaista niekto iny by tu snahu mal. A mozno toto nechape. Keby to vedel, hned by to prehodnotil ;)
To vyznieva tak že on je nakoniec aj ochotný ísť s tebou kam chceš, iba nechce nič vymýšlať - lebo ho to jednoducho nebaví. Ak je ale aj napriek tomu ochotný sa ti prisposobiť, fakt by som ho nechala na pokoji a aktivity plánovala sama.
@mameha7 ja by som to riesila tak, ze by som sa nanho nevesala ako ty a nechcela si z babata vypudlit nieco dospele. Este si nepochopila ze on potrebuje pre svoj zivot tych kamaratov, kde má zlobu a teba ako mamku. Preco si nenajdes kAmaratov, ktori maju podobne zaujmy a zaluby ako ty, s ktorymi pojdes tam a onam a toto babo zatial bude v postielke spat?
Ak je plánovanie voľného času jediný nedostatok tak urbte kompromis jeden víkend vymysli plán ty podľa teba divadlo, kino atď a druhy víkend hraj spoločenské hry s nim a prejdi sa k dunaju
Keďže píšeš ze keď vymyslia program tak s tým problém nemá..
Ono pokiaľ nenájdete tu strednú cestu alebo kompromis tak vzťah pôjde do záhuby, kedy dávno som mala takú známosť len s tým ze on žil rad nočným životom a potom späť do obeda kdezto ja som žila cez deň.
A kebyže niečo ty navrhneš, tak potom ide? Nepostrehla som, deti máte?
@mameha7 vymenou priatela, taky co ma kamosov na prvom mieste svoj hodnotovy rebricek nezmeni len tak lahko. Treba si najst partnera s rovnakym pohladom na zivot, podobnymi zalubami a rovnakou predstavou o vztahu