ahojte baby...chcela by som nadhodiť tému spoločného bývania s partnerom a celkového naladenia ....tešili ste sa na to alebo vo vás bola aj určitá dávka neistoty?
Tešila som sa... Jedine som sa obávala, aby sa s tým nás vzťah nepokazil, ľúbila som ho moc, a nechcela som, aby sa to zmenilo...aby sme náhodou nezistili, že nám spolu neklape...
@bolarazjedna že sa spoločným bývaním vzťah pokazí je predsa len lepšie zistiť pred svadbou než po svadbe 😉
U nás to bolo prirodzené, ani netušíme ako kedy presne sa to stalo a už sme bývali spolu. Absolútne žiadna neistota, strach alebo nejaké negatívne pocity. A ani po 5 rokoch nonstop spolu nemáme ponorku 😂
Určite by si to mal každý pár pred svadbou vyskúšať, nech vedia o svojich zvykoch, zlozvykoch, (ne)čistotnosti, výchove, prístupe k domácim prácam, životu,... Tieto veci sa na káve alebo v kine nenaučíš o druhom.
Ja som z toho bola nervozna, bola som zvyknuta predtym byvat sama, uplne sukromie na vsetko. Muz bol jediny frajer, s ktorym som byvala, bolo to pre mna nove, uz len sa naucit vysrat s niekym doma bolo tazke😂 a vsetky ostatne veci. Ale bolo to to najlepsie, posunulo to nas vztah
@zuzanka.zuzu áno, samozrejme, toho som si (bola) vedomá... Ale chápeš.... Bolo by to sklamanie to zistenie...
S kazdou frajerkou som chcel co najskor spolocne byvat, aby sme co najskor zistili, ci k sebe pasujeme... Takmer zasadne maju problem so spolocnym byvanim baby, cim to je, ak ich city su uprimne, necham kazdemu na vlastnom uvazeni.
Chodit s niekym (teda stretavat sa, hoci aj denne) dlhe mesiace , alebo roky a nebyvat spolu, povazujem za zabity cas. Ludia sa dokazu aj dlho pretvarovat a kadeco tajit, co sa zvycajne rychlo odhali iba pri spolocnom byvani, spoluziti.
@majlo1234 mas tam krasny preklep.😁
Niet dovod na neistotu, ak ma vztah buducnost, spolocne byvanie ho iba posilni, ak nie, aspon budete vediet, na com ste.
S byvalym sme spolu zacali byvat cca po roku a uz po par tyzdnoch som vedela, ze to bude cele zle. Gejmil na compe, nemal zaujem najst si pracu, takze ja som mala 2 roboty, aby som utiahla domacnost a po 3 rokoch spolocneho zivota mi nakoniec povedal, ze miluje inu a ze ci snad nechcem od zivota viac 😃 Takze po tejto skusenosti som presne vedela, co uz od zivota v ziadnom pripadne nechcem 😃
S terajsim partnerom sme spolu zacali byvat po par mesiacoch a sme spolu 9ty rok a som spokojna. Nie je to nijaka velka laska, silny osial alebo nieco podobne, ale mame pekne a harmonicke partnerstvo, kazdy do neho prispievame niecim inym a sice riad neumyje po jedle, ale kazdy jeden srobik mam doma vzdy poutahovany a vsetky chlapske prace spravi na 110%, takze som vdacna, ze nam to takto super funguje.
My sme s mužom začali spolu bývať tak nejak neplánovane ale u svokrovcov..najskôr som tam bola cez víkend ,potom aj pár dní v týždni a potom stále. Po necelom pol roku sme sa presťahovali do bytu ,hrozne sme sa tešili že budeme sami lebo u svokrovcov bola ešte aj muzova sestra a keď som tam začala bývať ja ,potichu si tam aj ona nasťahovala frajera 😁 takže súkromie 0. Prvé dva mesiace čo sme boli sami sme sa viac menej len hádali 😁 zrazu bolo všetko len na nás a obaja sme mali iné návyky ...potom sa to utriaslo ,zladili sme sa a už bolo dobre. Ale teda prvé mesiace bývania sú veľká skúška vzťahu , či príde to zladenie alebo nie 🤷♀️
@stanulienkat nemaam, ci?😇
@majlo1234 to vysrat tam asi malo byt, ze? Som blondyna..😂
@stanulienkat ano, to mi robilo najvacsi problem😂 ale aj sa mi spalo tazko zo zaciatku, ak si myslela na to
No ja som sa tešila riadne, každý sme totiž mali svoj byt a vkuse sme riešili kto kde bude spať a čo na koľko dní si ma zobrať veci a už nás to nebavilo vkuse riešiť 😊 a už sme chceli začať plánovať rodinu tak to pekne vyšlo jedno s druhým 😊
je to zivotna skuska, a moze to vyjst alebo nemusi, vel vztahov sa skonci tym ze su hadky a nemaju to manzelske puto co by ich spojilo zasa naspat. Nemozes len k nemu chodit na vikend pokialste len vo vztahu? Ak sa chces za neho vydat, tak by si nemala u neho byvat.
Mne mamka nedovolila, a som vydata. A ani ja nedovolim svojej dcerke. A ani babka nedovolila mojej make..
myslím si, že spoločné bývanie by malo byť povinné pred uzatvorením sobáša a splodením dieťaťa...zistením mnohého v spoločnej domácnosti by sa dalo predchádzať mnohým problémom v budúcnosti.
U nás to plynulo automaticky, prirodzene od veku 20.rokov. Žiadne obavy a sklamania 😉