Spoločná domácnosť

zoj_a_inka
12. aug 2013

ahojte baby, čo si myslíte o tomto. Moj priatel býva v byte s mamou a dosť vela podstatných (drahých) vecí kupoval do domácnosti on. Ona mu neprispela,všetko hradil on sám. A ved nech,nie? Len keby mal aspon navarené doma ked príde z roboty. Svokrička varí, ale nie asi často 😕 . Inak ju mám rada velmi 😀

anatalia77
12. aug 2013

@zoj_a_inka ešte ste sa ani nevzali,a ty už nenávidíš svoju svokričku 😕
A nepúl oči na frekvenciu jej varenia,ona nie je jeho slúžka preboha.Var mu ti,a nos mu hrnce,v čom je problém?? 🙂
Veď ak je to taká"svokrička" šup sa ho vyslobodiť z jej pazúrov,chudáka malého 😀

evelynm
12. aug 2013

@zoj_a_inka a ty to preco riesis? vsak to je ich vec.

sissy27
12. aug 2013

@zoj_a_inka ja si myslím toľko, že čo je teba do toho? je to jeho mama, celý život doňho investovala, teraz tiež nespomínaš, že by platil všetky náklady na bývanie, len sem tam kúpi niečo, čo asi využíva aj on, nie? či kúpil pračku a on si perie v rukách? ako pardón, ale on nemíňa prachy na nejakú štetku, ale na svoju vlastnú matku... nakoniec sú to jeho peniaze, nech si ich minie ako uzná za vhodné... jeho mama by tiež mohla mať pindy, že tebe kúpil kabelku alebo zaplatil večeru, veď mu nie si ani žena ani matka jeho detí zatiaľ, tak prečo by mal? až budete mať spoločné bývanie, spoločný účet a bude vám doma niečo chýbať, tak potom ťa to môže trochu štvať, inak nie...

nicolle21
12. aug 2013

čo sa o tom dá myslieť? aj môj svojej mame zrenovoval byt, keď boli peniaze na to a mal čas robiť v ňom.. teraz už nemá čas - nepomáha a nevenuje sa.. tiež sa mi to zdá do istej miery trochu divné, ona nám nijako neprispela na bývanie, nemá zadelené peniaze, len prežíva od výplaty k výplate a moc sa ani nesnaží si dačo odložiť, ale čo už, je to jeho matka.. keď by bolo treba pomáhať mojim rodičom, tiež by som im nezištne chcela pomôcť a brala by som to ako samozrejmosť a od neho by som očakávala, že by to pochopil a podporil ma..

zoj_a_inka
autor
12. aug 2013

Mňa to neštve ženy! :D len som chcela názor váš v pokoji si prečítať a podakovať vám :D dakujem. A ja ju mám fakt rada, je to milý človek a to že to je ich vec som aj jemu povedala a nestarám sa do toho 😉

anatalia77
12. aug 2013

@zoj_a_inka nemáš za čo,rado sa stalo

hori
12. aug 2013

podla rozpravky o troch grosoch - spravyny syn - najprvsim grosom statocne vracia, co od matky za cely zivot dostal... 😉 ej, @zoj_a_inka dobre si si veru vybrala, ak sa takto sprava k matke, vyzera to,ze bude aj dobrym manzelom.
a ze mu mati nevari... vsak nema hadam chlap obe ruky lave, moze si navarit aj sam... mudra matka, co takto vychovava svojho syna... lebo dnes je v mode skor "mamahotel" a potom su chlapi lenivi a rozmaznani...

lujza123
13. aug 2013

@zoj_a_inka tak to je len dobre..preco by mala dospelemu chlapovi varit co si nevie zapnut sporak a netrafi do ladnicky? Omnoho lepsi pristup nez maminky ktore nepochopily ze detickam po 20tke naozaj netreba robit papanie, dohliadat na to aby mali ciste oblecenie a podobne.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz