Som zúfalá z otca mojho dieťaťa

30. okt 2022

Muž mi lezie extremne na nervy. Narodilo sa nám dieťa a on robí akoby to ani nebolo moje dieťa má potrebu o všetkom rozhodovať o veciach čo sa týka starostlivosti.. a nebudeš ho teraz kupať lebo bude plakať, nebudeš ho kojiť lebo tvoje mlieko je nezdravé, proste vadí mi jeho prehnaná “starostlivosť”. Už na začiatku tehotenstva sme mali isté problemy že nás nechal lebo on je ešte mladý a chce si užívať… potom sa nejako trochu spamatal že urobil blbosť a chce byť s nami tak som mu odpustila a teraz sa mi do všetkého sere… Ja som vynosila v sebe dieťa, ja som ho porodila, ja k nemu v noci vstávam pánko si veselo spí.. ja som matka a viem čo je najlepšie pre moje dieťa tak isto po narodení babatko dostalo moje priezvysko z čoho bol obrovský humbuk a museli sme priamo z porodnice s malým novorodencom medzi milion ludi ist na mateiku aby priezvysko bolo jeho cez to všetko že ja som si to neželala.. a nebudem hovoriť ani o tom že jeho rodina sa mi začína kafrať do vylchovy a do starostlivosti. V domácnosti mi nepomože absolutne nič tie dve hodinky času čo mám keď maličké spí musím drhnúť ten sajrajt po ňom čo zakaždým urobí. Cítim sa strašne zle keď myslím na to že moja najväčšia chyba bola vziať ho späť.. je to otec mojho dieťaťa to je pravda ale tak odtial potial.. som strašne zúfala z celej tej situácie keď si pomyslím že iba nám dvom by bolo lepšie omnoho.😓

adriana1980
30. okt 2022

Tak ho pošli kade lahšie

bucko555
30. okt 2022

Nemala si povoliť dať priezvisko po ňom , a zdrhaj kade ľahšie

cacianka
30. okt 2022

Zbal mu saky paky a pošli ho mudrovat do pi... preč.

syslik81
30. okt 2022

a on ti drzal noz u krku aby si zmenila priwezvisko? mlati ta ak nenakojis? vyhraza sa ci tyra ? aleb si zbavena svojpravnosti? predpokladam ze odpovede su nie.. zbalim seba a dieta a odidem ... pripadne ak si vo svojom vyhod jeho ..

dagmarovita
30. okt 2022

Zakazuje kojenie? Tak to som nepocula teda.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
30. okt 2022

Tak keď si nevieš trvať na svojom, tak nech ti kafre...
Prvé, čo bolo, nemala si meniť priezvisko. Také blbiny, že tvoje mlieko je nezdravé, si môže strčiť za klobúk, čo akože urobí, keď ho budeš kojiť? Vytrhne ti bábätko z rúk, alebo začne ta bit?

medeliska
30. okt 2022

Pošli ho do prdele! Potrebuješ takýto stres a byť psychicky vyžmíchaná, časom sa to prenesie i na dieťa. Sustreď sa hlavne na bábätko a seba a Vaše pohodlie 😍 Zobrať ho späť, potom ako Vas nehal?!! Dať dieťaťu jeho priezvisko?! Chyba za chybou, dievča... a najväčšia keby s nim zostaneš!

stanulienkat
30. okt 2022

A naco si si s nim robila dieta?

abbey1
30. okt 2022

Čo si si vybrala to máš. Prepáč, ale chodíš s debilom, otehotnieš s debilom a potom čakáš zázrak? Naozaj nerozumiem takýmto vzťahom. Problémy od začiatku a dobrovoľne s ním splodíš dieťa a následne s ním dobrovoľne žiješ.
Kto ti tu má ako poradiť?

bluka2
30. okt 2022

Však keď vidíš, že 2 by vám bolo lepšie, nerozumiem kde je dilema

liv1
30. okt 2022

Tak jedine ostava ti riesit to. Poziadaj o zverenie dietata do tvojej starostlivosti, vsetky dokazy na jeho psychicke tyranie - podla mna to zcasti je psychicke tyranie “ze nebudes teraz kojit” omg 🙈 a hajde prec od neho. Toto sa bude len stupnovat a s tou jeho rodinou rovnako. Neviem aku mas situaciu, kto kde byva, u koho, alebo mate prenajate alebo co. Ale 1. ak nic nesprace po sebe povedala by som ze sluzku robit nebudem, ak nepovies bude to robit nadalej. Ak si uz povedala, na tvojom mieste by som po nom prestala upratovat. Predpokladam, ze uz nepotrebujes viac dokazov na to, ze je to fakt d…l a oslobod sa od neho cim skor

sojorez
30. okt 2022

Je také parádne slovné spojenie - začína "páľ do ..." a dosadíš miesto určenia. Odporúčam v daných situáciach použiť. Ten kus, čo máš doma, by tomu mohol rozumieť.

sense
30. okt 2022

Prepac ale co ti dal noz pod krk a nasilim ta doviedol na matriku?
Ak byva on u teba m tak ho vyhod, ak ty u neho tak odid a piziadaj o zverenie dietata do tvojej starostlivosti. Dufam ze si uz dospela a tak sa zacni spravat dospelo a zodpovedne

thereisabear
30. okt 2022

Ak máš kam ísť, choď. Komunikuj s nim čo najviac písomne, nech máš dôkaz, aký je to magor.

domkakvet
30. okt 2022

Kojenie je pre dieťa veľmi zdravé, žiadne mlieko nenahradí mlieko matky a keď sama tvrdíš, že bez neho by vám bolo lepšie tak neviem na čo ešte čakáš, v takom prípade to s ním ukonči.

autor
30. okt 2022

To že som s ním otehotnela a že s ním mám dieťa absolutne nelutujem a nikdy nebudem, moje dieťa je moje všetko! A samozrejme že viem že materské mlieko je to najzdravšie čo može babo dostať. A niesom hlupaňa aby som počúvala tieto jeho gebuziny ja mam svoj rozum a budem robiť to čo uznám ja za vhodné pre svoje decko. To s tou matrikou je ale o inom bolo tam milion ludí ja som sa nechcela hádať pred matrikárkou ani inými luďmi a za ďalšie maličké mi bolo nervózne tak som chcela ísť už čo najskor domov. Nikdy som nechcela aby to zašlo takto ďaleko, celkovo nečakala som že sa to vyústi do takejto situácie doteraz bolo všetko okej. Neviem čo mu začalo takto drb*ť… niekedy mám pocit že chytil poporodnú depresiu namiesto mňa.. a keby to nebolo také komplikované do budúcna dieťaťa neváham a meno mu idem zmeniť bez jeho vedomia okamžite.

letfenixa
30. okt 2022

@autorka meno bez jeho vedomia nezmenis nikdy, musí s tým súhlasiť.

abbey1
30. okt 2022

To sú také reči, že predtým bolo všetko v poriadku. A že neľutuješ, že s ním máš dieťa? Sorry, chápem, že nelutuješ, že máš dieťa. Ale vieš, že tomu dieťaťu si mohla vybrať milujúceho otca, ktorý by bol zároveň milujúci partner a tebe oporou? To dieťa v prvom rade potrebuje pokojne a stabilné prostredie. Bude ho mať s človekom, ktorý ho rovno z pôrodnice vliekol na matriku a bol by tam schopný sa hádať so ženou, ktorá mu práve porodila dieťa?
Nuž, želám veľa šťastia. Rodičovstvo z partnerstvo je úžasné no i veľmi náročné i za normálnych okolností. A s podobným parterom, či medzi podobnými partnermi to musí byť doslova prechádzka "ružovou záhradou".

domca1408
31. okt 2022

podľa toho čo píšeš nechápem načo s ním si.....ved si nepovedala jedinú pozitívnu vec o ňom....

ayanamirei
31. okt 2022

Nie,nemusela si ist na matriku po porode, noz ti na krku pred ludmi isto nedrzal. Teraz je na koni a mysli si,ze bude uz vsetko podla neho. Ak si vo svojom, vyhod ho, ak nie vezmi diera a odid.