Som zmätená sama zo seba

20. dec 2020

niekedy tak rozmyslam
takto som baba tinedzeka a rozmyslam ohľadom svojej orientácie
viem že si možno teraz myslite že ( paneboze ďalšia tinedzerka čo nevie čo so sebou ) ale ja už nad tým rozmyslam dosť dlho
dôvod je : mám jednu takú strašne dobrú kamarátku a príliš mi na nej záleží
aj ona sa tak prejavuje ....a možno ako keby ani ona nevedela čo je medzi nami
je to strašne divne lebo obydve Sa tak aj rozprávame o chalanoch( ja mám dokonca frajera .....) ale proste stále na nu myslím je mi s nou dobre a každý deň si píšeme ,chodime spolu von a je to strašne divne
chováme sa k sebe ako naozaj že ako sestry
objímame sa keď sa uvidíme keď sa rozlúčime
....a dali sme si už aj kamarátsku pusu KAMARATSKU.
NO A je to divne snad má chápete
len som sa chcela nejako vyrozprávať a možno pocut vás názor
ja som pred rokom bola úplne taká že jzsss fuj bisexualy ,lesby atd
ale trz je to iné

carambolo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
20. dec 2020

Počas puberty je hľadanie sa prirodzene. Ak nechceš byť lesba, stopni to. Zbytočne budeš len viac zmätená. Tá kamoška to berie ako? Možno práve ako skvelé priateľstvo, spriaznené duše, normálna vec...a ty zas inak, lebo nie si zvyknutá? Ak chceš byť lesba, skúsiť to, musíš byť úprimná voči kamoške... 🤔 A frajerovi..

miskakyska
20. dec 2020

ešte si zabudla,že máš 16 rokov..😀
...Tvoja mama to už tuší,pred pár dnami to tu riešila ...

vilma7
20. dec 2020

Ja bežne vidím dievčatá v tvojom veku, ako sa pri, po stretnutí objimu, pobizkaju...neviem akým smerom sa uberaju myšlienky s ňou, ale možno si aj namýšľaš, alebo túžiš sa napr.s ňou riadne bozkávať? Lebo to môže byť ozaj iba ako dobrý kamarátsky vzťah, sama píšeš ako sestry a sestry teda nebývajú lesby len preto, že sa ľúbia.

judar
20. dec 2020

Sak jej strc tak kamaratsky jazyk do ust 😂 a cakaj zazrak

alas20
21. dec 2020

Ako pisala @evangeline, stava sa to pocas dospievania a moze to trvat do 30 tich rokov, kym sa sexualita pevne urci. Pokial mas priatela a pritahuje ta (alebo pritahoval) pravdepodobne lezba od narodenia nebudes. Mas v rodine niekoho, komu veris? Mamu, tetu? Porozpravaj sa s nimi o tom. Niekolko krat. Pokial nikomu neveris, zajdi za psychologom a nechaj si to vysvetlit. A pokial ti je s kamaratkou dobre... preco by si sa jej mala vyhybat?
Skumaj a uvidis sama 🙂

lujza123
22. dec 2020

Je to ťažké keď nemáš ohľadom svojej orientacie jasno. Hlavne teda ak ide o bi ci homo, predsa len žijeme v spoločnosti kde je to síce čiastočne tolerovane, ale nie pochopene. Človek vie ze si vybral ťažšiu cestu a tak nejak podvedome sa tomu bráni. Je naozaj mizerne % inak orientovaných co neskúsili vzťah s opačným pohlavím.
Ale niesi sama ktorá v tom nemá jasno, ono sa to vie ustálit až niekde medzi 25 - 30. A to nehovorím o inej orientácii, ale celkovo sexualite, schopnosti dosiahnuť orgazmus, určitých preferenciách atď.

Baby ti pisu že je to normálne, ja si naopak myslím ze keby ide o čisto kamarátsky vzťah tak by si tu nepísala. O kamarátoch clovek nemá žiadne predstavy, nemysli na nich celý deň, nerozmýšľa nad nimy v súvislosti s vlastnou orientáciou.
Len toto sú veci ktoré si musíš spracovať ty sama v sebe. Nie, heterosexual ta naozaj nepochopi ani ti neporadí (nič v zlom ale rady typu "ak nechceš byt lesba stopni to" sú úplne mimo, pretože určite veci sa jednoducho nedajú stopnut ani vyliečiť, len to sa ťažko vysvetľuje ľuďom čo s tým nemajú skusenost.) Mama, teta a blízka rodina pravdepodobne už vôbec nie, tam je bežné skôr sklamanie a vycitky nez nejaké pochopenie. To príde až časom.

Skus nechať veciam voľný priebeh. Ono sa to časom, po pár rokoch same vykristalizuje. Orientácia nieje jasná vec. Podľa výskumov by sa ľudská sexuálna orientácia dala definovať na stupnici od 1 do 6. Heterosexuálna je 1, homosexuálna je 6. Číslo 2 a 4 su tzv. Latentni bisexualy, čiže normálne žijú s opačným pohlavným ale príležitostne by sa nebránili ani rovnakému (alkohol, väzenie...) 3 sú bisexualy. Samozrejme kazdy sa nachádza na tej stupnici niekde, viacmenej niekde na medzistupni....
Kým si človek ujasni kde presne je tak to môže trvať aj niekoľko rokov a milión omylov.... Mne to trvalo cca 15 kým naozaj viem kto a čo som, kde na tom stupni sa naozaj nachádzam.

Co sa týka tvojej kamošky, ak mas pocit ze je tam čosi viac skus jej niečo naznačiť. Spýtaj sa na jej nazor na lgbt.