Ahojte.
Manžel sa v poslednom case stazuje, ze som nanho hnusna, ze po nom stekam. A ano, je to tak, aj si to vzdy uvedomim, ked nanho vyletim pre nejaku blbost. Aj si poviem, ze uz idem byt mila, ale vydrzi mi to tak 3 dni. Som nejaka podrazdenejsia, neviem preco. Pred par mesiacmi som sa vratila do prace po 3 rokoch. Ale praca ma bavi, tak neviem, preco som taka. Viete mi nieco poradit?
Ale teraz vážne, pomáha mi toto na celkové ukludnenie, je to prírodné https://www.gsklub.sk/produkt/gs-anxiolan-60-ta...
A viac vitamínu B
precitaj si knizku muzi su z marsu, zeny z venuse. mne pomohla pochopit vnimanie muza a aj co vlastne ja ako zena ocakavam a po com tuzim. a ked to dostanem od muza tak som viac v pohode (samozrejme musi mu to povedat, poziadat o to, muz knihy moc necita a nevie co chcem
Opýtam sa ta takto rovno. Priťahuje ta? Je k tebe dobrý?
Presne, pritahuje ťa ako muž? Alebo je to už len o stereotype... Nevadia ti jeho dotyky?
Únava? Nemôžeš sa trošku vybodnúť na (ne)poriadok doma a trebárs si večer vyložiť nohy a spraviť dobrý čajík? Aj keď je v kuchyni špinavý riad od večere a prádlo ti máva už tretí deň zo sušiaku? Nie je to tým, že chceš stíhať to čo predtým, plus zrazu je tu 8h výpadok z domu a nie je reálne to stihnúť?
Máte sex?
Vieš jedneho dňa si povie ma toho dosť a odsťahuje sa minule tu boal taka téma že šťekala na muža pre nič za nič a odrazu že prišla domov a muž bol preč už odsťahovaný.Myslíš si že koho to bude baviť večne počuvať ako kričiš na muža.Ano sme ľudia sú aj zlé dni lenže s toho čo pišeš mi príde že to robiš vždy nevieš sa ovladať.Potom tu budeš písať že odišiel.Manžel je tvoje druhé ja.TY nemáš čo naňho kričať a vychovavať ho na to sú deti.VY mate byť rovnocenní partnery.Tým dosiahneš akurát to že jedneho dňa odíde.Vieš aj hádky patria ku vzťahu ale ked z ničoho nič ako píšeš naňho kričiš tak to je nič moc.TY si myslíš dokedy ho takto bude baviť.Aj hádka ku vzťahu patri v poriadku ale nie bezdvovodne kričať na muža.Chyba ti sex alebo čo vlastne.Ja ako sa poznám ja by som už zo vzťahu odišla mňa by nebavilo ako tvojho muža že vždy kričiš na ňeho.To je aj na koňa veľa.Normálne ked chceš žiť byť sama stači povedať normálne dať jeden večer debatu a povedať to z oči do oči či ani to nedokažeš.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.
@mirkava ano vtedy sa to neda, ale ja sa citim akokeby som mala PMS aj 3x do mesiaca 🙄
@caroline_ ano a ano
@snehulienka99 pritahuje a my sa aj vela mojkame, tulime, stiskame, ale su dni, ked som podrazdena a vtedy na to nemam naladu
@mikadooo boze myslim, ze si trafila do cierneho 😭 musim mat stale tip top poriadene, vsetko porobene, kym idem spat 🤔 a ano, som aj unavenejsia ako predtym. Kym som bola doma na RD, tak som stihala vsetko a este si aj poobede zdriemnut s malym.
@sono2 ano, to sa ani dako nezmenilo za posledny cas, cca tie 2-3 razy za tyzden. Aj ked jasne, ze muz by najradsej kazdy den a ja zasa raz za tyzden, tak mame kompromis 🤣
@dilino praveze ja na neho vobec nekricim, ja len odseknem nieco. Pritom vobec nechcem byt sama, ja ho velmi lubim a neviem si predstavit zivot bez neho, ja sama neviem, kde sa niekedy vo mne nakypi taka zlost alebo nervozita, ci ako to nazvat. A potom staci malo a odvrkujem mu a som ofucana
Bola som taka, ked som brala HAK. Po vysadeni to preslo.
Ja som taka v obdobiach, ked citim, ze je vsetko na mne. Moj muz pohodlne a nenapadne prenecha starostlivost o domacnost a dieta na mna a on sa tvari, ze robi nieco ine. A vo mne to postupne buble, som na neho pasivne agresivna, az vybuchnem, a na par tyzdnov sa to uprace a potom zas. Je to taky nas chory kolobeh, s ktorym sa ucim nieco urobit lepsie, ale zatial sa mi nedari
Podľa mňa je to tým že si začala chodiť do roboty. Neviem akú máš pracovnú dobu ale ono je to na človeka dosť, keď chce aj doma aby bolo pekne upratané, navarené, o deti postarané....Keď aj chlap pomôže ale aj tak je to proste záťaž, človek si nemá kedy poriadne oddýchnuť. Ja robím na skrátený úväzok, prídem domov idem variť, potom pre dieťa do družiny, potom jej dať jesť, úlohy píšme spolu, je len druhacka a potom pomaly je aj večer. A to v robote si oddýchnem, fyzicky nerobím. Keby mám plny úväzok tiež by som bola nervózna že prídem z roboty a doma ma čaká xy ďalších povinností. Muž je buď odcestovaný alebo do večera v robote
nedostatok spanku moze mat dost velky vplyv na nasu nervovu sustavu. Ak si po zdrravotnej stranke ok, tak skus ubrat zo svojich narokov na samu seba. Mat vsetko tip-top je niekedy viac na skodu.
čo tak trošku sebakontroly a usporiadania priorít? Čo je pre teba dôležitejšie - vylízaná domácnosť či fungujúci vzťah?
Pozri, tebe sa zas obratil zivot naruby, nastupom do prace, tak si musis na to zvyknut.
Skus si viac priestoru vymedzit na seba, aby si si mohla aj sama oddychnut, spracovat den, ukludnit sa, vyventilovat sa.
Ja myslim ze to je v tom. Mozog dostava zabrat, a uz mas mensiu trpezlivost.
Ja som tiez hnusna, aj ked mam homeoffice, a ked zavriem pc a hned musim ist pratat, varit, proste z jednej prace do druhej. Vtedy postekam, aj keby som nemusela a vlastne sa nic nedeje, ale ta absencia chvile na vydychnutie robi vela.
Prechadzka pomaha, prip si len chvilu citat v kresle, cokolvek prijemne co chcem, nie co musim.
Ja som taká na muža keď mám PMS, ale no môžem ja za to, že tak hlasno dýcha? 😁