Som zlá?

9. jan 2022

Ahojte . Môj problém..áno je to môj problém.

Sme spolu 18r ,od mojej strednej. Aj manželia. Máme dve deti . Ten problém..
Môj muž často je v kontakte so svoju rodinou . Čo sú súrodenci a svokrovci.
Ja s nimi moc taky vzťah nemám ..akoby mal byť. Pretože oni očakávali oni nevestu(nie nevymýšľam si )
Chceli mať syna pokope pri sebe ,tak ako majú iné deti .. (staré deti 30-40r ) ani jedni nemajú svoje rodiny.
Preto som sa vždy cítila na poslednom mieste .
Išlo sa pomáhať rodine ,išla som . Ale akoby nás nebrali že my e už dávno rodina. Svokor stále muža volá k sebe pomáhať,..niekedy mi to príde ako naschvál. Čím som staršia ,tým mám viac odvahy ai presadiť svoje a preto som aj zlá keď poviem nie !

zmrzlinka2021
9. jan 2022

MOj svokor ked potrebuje pomoct, tiez muza zavola a som hrda na svojho muza, ze pomoze, ide, je ochotny - pre mna je to vyjadrenim, ze si svojich rodicov vazi, a celkovo uz pocas chodenia som na ich vztahoch videla, ze su dobre a moj muz je ochotny a spolahlivy clovek.
To ze ste vytvorili rodinu neznamena,ze nie ste rodina so svokrovcami, tvojimi rodicmi. Ste a prave snaha toho druheho oddelovat od jeho pôvodnej rodiny a manipulovat s nim moze priniesto do vasho manzelstva ovela viac zla.

tosomja
9. jan 2022

Nenamyslaj si, tvoj muž si ta vybral za ženu, ale to neznamená, že má zanevrieť na rodičov a súrodencov. V dnešnej dobe je veľmi dôležité si pomáhať, byť oporou. Môžeš sa k nim pridať a ponúknuť pomoc, nemusíš byť tá zdutá, protivna nevesta. Môžeš byť obľúbená, jediná možno. A aj ty sa tam začneš dobre cítiť.

autor
9. jan 2022

Ďakujem vám pekne za odpovede

whatever1
9. jan 2022

Moj nazor- Ak ide pomoct obcas(par krat do mesiaca)tak je to v poriadku. Ak to je niekolko krat do tyzdna alebo vzdy ked mate volno a ten cas ste chceli radsej stravit spolu, tak to by aj mne vadilo. A zaujimalo by ma s cim vlastne potrebuje svokor pomahat, ked ma doma dalsie dve "deti"?

martul
9. jan 2022

Čo je to často, v čím pomáha, pomáhajú aj ostatní, alebo len on. Napíš trochu podrobnejšie

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz