Som žiarlivá?

krupka16
18. jan 2015

Ahojte.zistila som,ze moj muž si pise s inymi zenami.o tvrdi,ze o nic neide a že som žiarliva.už skor sme riesili tento problem,vtedy chodil na pokec ale potom prestal.dala som mu na vyber bud ja a syn alebo pokec.ja mu nerobim sceny nekricim po nom,len s nim chcem hovorit.ale on nechce len je ticho.on stale len opakuje ze nic zle nerobi len sa s nimi rozprava.ale este im aj povie aby mu nepisali,ked je doma lebo na ziarlivu ženu.ja neviem co mam robit uz som sa mu aj vyhrazala o mna aj o syna pride ked sa so mnou nebude rozpravat.akoby som na stenu hrach hadzala.ja som zufala.mam pocit,že sa vsetko snazi otocit aby som bola ja ta zla.

dianaana
18. jan 2015

@krupka16 Aj mňa by to trápilo. Takto to vždy začína - najprv vypisovanie cez net, potom SMS, telefonáty, stretnutia... Presne takto to bolo u môjho otca - a nakoniec mal viac frajeriek naraz.

pribinak
18. jan 2015

Napise za seba, ja by som zurila, kebyze zistim, ze muz si dopisuje s nejakymi baabmi, je to neseriozne od zenateho muza

krupka16
autor
18. jan 2015

podla neho je to normalne ale podla mna nie.a este mi povie,ze je to davna kamoska.a ja som s nim sest rokov a nikdy o nej nehovoril.to mu mam akoze uverit?

dianaana
18. jan 2015

@krupka16 To je jedno, kto to je... či dávna kamoška, či nová kamoška. Aký je v tom rozdiel? Bohužiaľ , niektorí chlapi sú takí, potrebujú nejaké "rozptýlenie" alebo ako to povedať, a áno, on podľa neho nerobí ( zatiaľ ) nič zlé, veď si "len píšu".
Neviem, čo s tým môžeš robiť... najprv sa asi len v kľude porozprávať, vysvetliť, že ti to vadí, a potom, ak by s tým neprestal, ja s mojou povahou by som mu urobila takú scénu, počítač by asi letel z okna 😀 No neviem, či by to pomohlo 😖

janinah
18. jan 2015

@krupka16 a ty nevieš vyhrabať niekoľko dávnych kamošov a vypisovať si s nimi? tiež by sa mi to nepáčilo,tak nejako začína nevera predpokladám 😒 keď ma na pokec tolko času,čo tak mu viac strčiť dieťa do rúk,nech sa mu venuje,domáce práce dúfam,že si delíte,na nákup ho poslať,pozerám,že ste z dediny,tak na jar na záhradu ho nahnať a v noci ho tak "dobiť",že ho dáke baby na pokeci ani nenapadnú 😉

simcika
18. jan 2015

prečo robi to, ze svoj volny cas travi pisanim si so zenamy? Ved, ak niekto travi svoj cas robenim niecoho, co mu vyplna cas, znamena to, ze ho to bavi. A stebou ho nebavi sa o tom ani len bavit 😉 Znie to smiesne, lebo problemy tak väčšinou zacinaju, velmi vtipne. A prepac, je vtipne to, ze ti dokonca "akoze" hovori o tom, ze je to normalne. Je jedno, co si on mysli, ci nie je nieco normalne alebo nie. Ty udavas smer zivota - alebo sa tak necitis? Ak to podla TEBA nie je normalne, tak sa podla toho spravaj. Konaj. Nehovor, nefilozofuj. Pistupuj k tomu tak, ze to nie je v poriadku...nenechaj sa vtiahnut do sveta "nenormalnosti", s ktorym vonkoncom nesuhlasis. Ako to urobis? Nemylsi hned na rozchod. Skus najst strednu cestu. Napriklad ist s niekym na kavu, s Petrom zo zakladky, o ktorom v zivote nepocul. To ze pojdes do kniznice, on nemusi vediet. A potom sa ukaze, co je teda NORMAL 😝 😀 😀 😀

sunshineka
18. jan 2015

@krupka16 moj byvaly bol takyto.nechapala som,aku potrebu moze mat clovek,ze chodi na pokec vypisovat cudzim zenam a ver tomu,ze nevinne pisanie to nie je.same sexualne narazky,oni si tym zvysuju ego a sebavedomie.nie to o ziarlivosti,ale o prioritach a pohlade na zivot.rozpravat sa moze s kamaratkami,kolegami,ale chat uz velmi vela vztahov rozbil.ja som tuto jeho uchylku netolerovala a isli sme od seba,lebo aj ked povedal,ze tam uz nechodi,tak chodil.jednoducho si zalozil novy ucet a veselo vypisoval a balamutil zenske.ak je raz niekto nizsich mravov,tak ho nezmenis a toboz nie,ked jemu sa zda to,co robi spravne a uuuplne normalne

dianaana
18. jan 2015

@simcika Keby si robila niečo ty, a začal by to isté robiť aj tvoj manžel, vadilo by ti to? Podľa mňa mu to bude jedno.

krupka16
autor
18. jan 2015

Na pokec uz nechodi,ale chodi na tyzdnovky. a asi sa tam nudi.ked pride na vikend tak sa nam venuje a hlavne malemu.len ked sa mame porozpravat tak to nie to je ticho.a ked sa pohadame jedine na co mi odpovie je len smska lebo ked stoji oproti mne tak je ticho.aj ja by som si mohla vypisovat ale na to nemam vobec zaludok a aj sa bojim ze to pouzije protimne.

lolonka
18. jan 2015

@krupka16 ...prečo ti nechce odpovedať?...je to nejaké divné, nie?...ak má problém s tebou hovoriť tak si to vydiskutujte teda nejako písomne............mne by to strašne vadilo... 🤐 ..keby si písal s nejakými ženami.....ja by som to možno brala aj ako podvod...však si môže vypisovať s tebou, nie?..ty si jeho žena..

suesana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gazovicka
18. jan 2015

chlap, ktory je spokojny v rodinnom zivote, toto nepotrebuje .... tak zvaz, ci pri nom ostat alebo to nejako ries, normalne to nie je ...

simcika
18. jan 2015

@dianaana nepovedala som, aby urobila presne to iste. Ale ked sa pytas osobne mna, tak myslim, ze ano VADILO. Pretoze ak dame niekomu najavo presne takym istym (podobnym) konanim najavo, ze robit TO je v poriadku, velmi rychlo sa ukaze ze nie. To je moja skusenost, nemusi byt samozrejme platiti pausalne: ja zatial zijem vo vztahu, kedy nam veci JEDNO nie su... 🙂

mala_hobitka
18. jan 2015

@krupka16 Pise si s druhymi ale s tebou sa ani neporozprava. Takze vlastne mate problem ten ze sa neviete rozpravat, alebo on sa s tebou velmi rozpravat nechce, a namiesto toho aby to riesil s tebou a zlepsil vas vztah sa utieka k pokecu s inymi. No to je teda podareny "partner" do zivota.
By som si s nim sadla a povedala s kludom ze takto to nejde a co s tym chce robit. Ako ma zaujem zachranit vztah. Ak pokrci ramenami a bude ticho tak vam prave zazvonil umieracik. Ked jeden nechce nic riesit druhy sa moze aj nakrajat na hviezdicky a nic sa nezmeni.

mysicka36
19. jan 2015

Si a právom. Toto by vadilo každej z nás a aj tvojmu by vadilo, keby si si ty písala s niekym. Proste sa to nepatrí a ak má potrebu s niekym komunikovať, prečo nie s tebou? Ty sa rozprávať chceš, tak nech sa nad sebou zamyslí. 😖

Ja na tvojom mieste by som išla na to inak. Zahrala by som trochu tajomnú. Treba sa trochu primalovať, kúpiť si pár vecí na seba, ťukať do mobilu (písať si s kamoškou/sestrou) ale nepovedať nič len vymazávať správy a hystóriu. Treba ísť von aj napr s malým a chodiť neskôr ako zvyčajne.
Ak má ešte nejaký záujem, toto ho rozhodí. Ak nie, tak treba rozmýšlať nad funkciou takéhoto partnerstva. 😒

krupka16
autor
19. jan 2015

Po porode som pribrala a mu to vadilo,ta sa snazim schudnut uz sa mi podarilo 15kg teraz sa to trocha zastavilo ☹ Mam aj zdravotne problemy ktore a dost to zatazuje aj moju psychiku,byvame u nasich a nie to je jednoduche.uz nejaky cas ho prosim aby sme zobrali hypoteku a bud sa prestahovali za nim do kosic alebo postavili dom,lebo nasi nam dali pozemok.ale stale ma odbije,ze nevie ci nam to financne pojde ale pritom on nezaraba zle a ja som este na materskej ale ked pojdem do roboty tak ako zdravotna sestra nezarobim zle.a ludia vyzivu aj z menej ako 1400eur na mesiac.mam z neho taky pocit,ze jemu tento stav vyhovuje.lebo keby sme boli stale spolu tak by nemal priestor na kamosky.vcera ked som mu napisala nech si vyberie bud rodina alebo kamosky,tak mi napisal ze to berie na vedomie.skoro ma porazilo.

mysicka36
19. jan 2015

Aha, tak s tými týždňovkami sa a bývaním u vašich sa mení celá situácia. Chlapcovi sa zapáčil dvojitý život. Týždeň sa povenuje rodine a týždeň má volno ako starý mládenec.

Môj by od nás na týždňovky neodišiel ak aj ano kvôli dobrej práci, sťahovali by sme sa za chvílu za ním alebo riešili to v čo najkratšom čase.

luka2510
19. jan 2015

moja zlatá, nechcem ťa raniť ale podľa mňa stratil záujem...veľmi dôležité je porozprávať sa vysvetliť si to ale keď takto reaguje...neviem sama čo ti poradiť, ale mala by si porozmýšlať nad vaším vzťahom a uvedomiť si, že asi prišlo obdobie na zmeny...viem, že je to veľmi ťažké, ja sama mám dve deti a odišla som od manžela...
ale takto budeš veľmi trpieť a musíš v prvom rade myslieť na syna, ktorý potrebuje maminu zdravú a spokojnú. všetko raz prebolí aj keď to teraz vyzerá , že si na konci síl...sama píšeš, že máš zdravotné problémy a pri takomto psychickom "nátlaku" ťa to môže veľmi ohroziť. nestojí ti za to taký muž. si dôležitá ty a tvoj syn...to zostane vždy

adri266
19. jan 2015

@krupka16 urcite by som to netolerovala a riesila by som to razne. Zial, z pokecu este nic dobre nevzislo /ano, pocula som tu reci, ze cez pokec sa dali dokopy, ale zaroven kazda tvrdi, ze st ym uz prestali, takze same dobre vedia, ako to tam chodi 😝 /
chlap sa na tyzdnovke nudi? Nech cita knihy, nech strikuje a hackuje. Nech Ti vola kazdy den domov a rozpravajte sa hodinu. Zaloz si nick na pokeci tiez, a ked ho to bavi tak, rozpravajte sa cez pokec.
No a v konecnom dosledku by som asi zasla do poradne / ja viem, ja viem, furt to opakujem, ale jednoducho chlapi potrebuju pocut aj od ineho cloveka, odbornika, ze to nie je normalne, lebo oni, chlapi, sa medzi sebou hecuju, ze to normalne je, kto si ako uzil, atd /
Dala si mu ultimatum, ze kamosky alebo rodina. Som veeeeeelmi zvedava, co teraz s tym spravi, podla mna Ti povie, ze rodina a kedze chodieva prec, bude na pokec chodit aj tak.
skus si na nete pohladat nejake clanky o zavislosti od komunikacie s cudzimi zenami a strc mu to pod nos. Pripadne, ak furt omiela to iste, ze ved nic hrozne nerobi, tak nech bude take dobre, nech Ti ukaze IP spravy, historiu atd, povedz, ze si to pozries raz a posledny krat pre klud Tvojej mysle a uz mu s tym das pokoj.
A uvidis, ako sa zachova.
Drzim prsty

lencici
19. jan 2015

krupka16 nechcem byt zla ale je to zaciatok konca. Je to typicke ze on to obracia na teba. Ty si ziarliva a on chudacik sa tak trapi ze to riesi vypisovanim s fuchtlami... mala som to doma...viem o com hovorim...

krupka16
autor
19. jan 2015

@adri266 To s tou manželskou poradnou ma nenapadlo.dakujem.poviem mu to som zvedava ako zareaguje.
Ja tomu nerozumiem ved mame kopu inych problemov a on riesi druhe zenske.nikdy som si nemyslela,ze v manzelstve budem riesit taketo problemy.ale co cakam v tejto dobe?rozvod na každom kroku ☹ ☹ ☹

bonaqa2013
19. jan 2015

Ja tomu mojmu ani nepozerám radšej do notebooku. kto chce oklamať oklame. Keď sme stavali dom a chodil na stavbu každý deň, tak ani na počítač sa mu nechcelo. takže z toho mi vychádza že ten tvoj manž. sa asi núdí. skús ho viac zamestnať. A potom začni si vypisovať aj ty, nech vie aké to je. Aké požičaj, také vráť....

mima4
19. jan 2015

@krupka16
odporucam manzelske terapie... problemy treba riesit.
Vypisovanie na pokeci, ci s cudzimi zenami nie je normalne u zenateho chlapa. A este take zatajovanie...

krupka16
autor
19. jan 2015

A skusali ste to uz?alebo niekto koho poznate?

nyusika
19. jan 2015

@krupka16 mna by to nahnevalo, ci skor sokovalo. Co je on nejaky pubertak, aby si takto veselo fical ??
Toto nerobia stastne zadani ludia, takto si vypisuju nudiaci sa bez zavazkov.
A nejde ani o ziarlivost, ide proste o sklamanie z cloveka.

laskavocka
19. jan 2015

@pribinak
Sa nepoondi....

sasa1310
19. jan 2015

kto má potrebu si písať s cudzími ženami počas tehotenstva tak čo chvíľa nastane čas, kedy bude mať chuť alebo potrebu sa s nimi aj stretnúť.

opatrovatelka29
19. jan 2015

aj mna by to trapilo,citila by som sa ponizena a menejcenna,zhodena nim....horsia je uz len nevera fyzicka a tyranie...toto podla mna robi muz,ktory sa nudi,nesedi mu manzelsky zivot a uz pred svadbou si musela vidiet nejake signaly ktore tomu naznacovali.toto nie je standardne spravanie stastne zenateho chlapa....toto je spravania debila

kabaga
19. jan 2015

@laskavocka ty si v lese....zober kompas,nauc sa s nim robit...a sup z neho von

cackaa
19. jan 2015

@krupka16 Pánko si cez týždeň užíva veľkomesto (Košice) a cez víkend to s tebou nejako pretrpí...toť môj názor. Keby Vás chcel pri sebe, tak už dávno na tom zapracuje.