Som zaľúbená do muža z kaviarne

lenja81
28. máj 2015

ahojte...mozno vam to pride smiesne je to v podstate smiesne aj mne...uz len z toho hladiska ze som "stara koza"...o co teda vlastne ide.....bud mi udrelo na mozog ze som uz veeelmi dlho sama alebo ma chytila druha puberta....normalne som sa bezhlavo zalubila do jedneho muzskeho...to by nebolo nic...absolutne ale netusim co je,kto je,ako sa vola,ci je zenaty,slobodny alebo co vlastne....par krat som ho zazrela na kavicke a utkvel mi v pamati....max co si povieme je dobry den prehodime 2 tri vety a to je vsetko...len ked ho zbadam tak mam motylov jak 15 rocne decko a hned mam krajsi den.....neviem ci je to uz zufalstvo alebo co alebo mi fakt hrabe z tej samoty 😉 😒

tomaas
28. máj 2015

@lenja81 ahoj ved je to krasne ze tuzis a ked on bude slobodny nie je o com, laska je nadherna a krasna, tak sa na neho usmej a prehovor na neho dnes v modernej dobe sa znamosti nadvazuju rozne, len co na to tvoj manzel a styri deticky? 🙂

lenja81
autor
28. máj 2015

moj manzel a 4 deticky o tom nebudu vediet......lebo nemam manzela 😉

bonaqa2013
28. máj 2015

@lenja81 to ja poznám, láska kvitne v každom veku.... Nechaj to zatiaľ len tak voľne, nič nesiľ, ak má daný muž o teba záujem, tak bude hľadať cestu ku Tebe. Ty už len čakať čo z toho a či niečo vôbec z toho bude....

tomaas
28. máj 2015

@bonaqa2013 ano mas pravdu ale napriek tomu ako muz radim Lenje aby vhodnym sposobom /je tazke zadefinovat vhodny sposod a neodradila tak/ oslovila a okrem dobry den prehodila vetu dve , som rada ze vas znova vidim.... normalny muz sa chyti, muzi maju radi ak su predmetom zaujmu, ktory vsak neprekroci iste urovne, aby oni nasldne mohli prebrat iniciativu a dobyjat...

bonaqa2013
28. máj 2015

@tomaas zaujímavé, z toho čo tu píšeš mi vychádza že chlapi sú hotoví poserovia..... Ale každý sa bojí sklamania....

tomaas
28. máj 2015

@bonaqa2013 sklamania? co by Lenja riskovala? maximalne sa usmeje a povie pani velmi rad ale som zenaty....
a nechcel som aby to tak vyznelo, prave naopak, toto je situacia kedy zena vie ze sa jej muz paci a on si to zatial mozno neuvedomil, takze radim, aby bola ona ta kto vyzve partnera do tanca - prenesene

tomaas
28. máj 2015

@bonaqa2013 a navyse predpokladam ze sa Lenje nepaci uplny pako, ale inteligentny muz, takze oslovenie je pripustne a hanba nehanba, ako sa hovori: kazda hanba trva len jeden den 🙂 (to som teraz vymyslel 🙂)

bonaqa2013
28. máj 2015

@tomaas asi s oslovovaním a nadvazovaním známosti nemáš problém.
Ja som iná. Vždy keď som sa do niekoho zaľúbila bála som sa pri dotyčnom aj dýchať - len aby som nespravila chybu... Lenže ja ako sa rýchlo zaľúbim - tak veľmi rýchlo ma to aj prejde...

tomaas
28. máj 2015

@bonaqa2013 🙂 ani nie, som plachsi ako ty 🙂 pisatelka pisala ze ho uz par krat stretla, pozna ho, aku chybu? takto je on mozno tiez hanblivy a ked neurobi ona prvykrok pride ina buduca mamicka a oslovi ho a nabuduce ho uz uvidi na kavicke so svojou rodinkou 🙂

lenja81
autor
28. máj 2015

Poviem uprimne...nie som zrovna ten tip zeny za ktorou sa kazdy muz otoci...ja nemam problem nadviazat rozhovor prva..zas som v tomto v pohode..nie je hanba ak zena oslovi muza..ale to oslovenie bolo za inym ucelom nie ze by som ho hned chcela zbalit..az potom mi nejak tak utkvel v pamäti a odvtedy ho mam v hlave..zasa ale viem vycitit kedy ma chlap o zenu zaujem...zatial to u neho neregistrujem...ktovie mozno je aj zenaty takze zbrojit nebudem...necham to zatim len tak v polohe dobry den☺😉ved ako sa hovori zide z oci zide z mysle..

tomaas
28. máj 2015

@lenja81 pravda, ty vies najlepsie 🙂 ide o tvoju buducnost, ja som ani nechcel aby si ho balila 🙂 len komunikovala viac ako jednou vetou a NAVYSE - citis sa ako pubertacka a sama pises bezhlavo si sa zamilovala 🙂 to je UZ NIECO 🙂 a vies ako vyzera taky clovek? krasne a mlado aj ked ma 40 vyzera na 20 a aj ked nie je ako miss vyzera TAK 🙂

lenja81
autor
28. máj 2015

Jasne chapem...som rada aj za muzsky nazor

tomaas
28. máj 2015

@lenja81 dakujem ti, myslel som to dobre verim ze najdes toho naj

lenja81
autor
28. máj 2015

Snad my vsetci co ju zatial nemame😉

tomaas
1. jún 2015

@lenja81 mila Lenja prešli 4 dni stretla si ho? už ste pár? 🙂

lenja81
autor
1. jún 2015

Ahoj..ano stretla ale len pozdrav zasa...nic viac

tomaas
1. jún 2015

@lenja81 a nebola si odvaznejsia? neusmiala si sa? vsimla si si jeho ruky? mal prsten? aka bola jeho mimika? kedy teda chodieva a kde ho vidas, zariadim si cas a stretnem sa s nim, mzono je teplyy 🙂

lenja81
autor
1. jún 2015

Nic normal..dobry den dobry den...to bolo vsetko..ved aj to je mozne ze je inak orientovany...clovek nikdy nevie 😉

tomaas
1. jún 2015

@lenja81 no ved to, katastrofa zeny ktora sa zamiluje do inak orientovaneho muza 🙂) ale aspon by ste boli kamosi a chodili spolu na nakupy 🙂))
preco len dobry den? mala si poovedat ahoj, a potom sa zhacit a usmiat sa a povedat: prepacte mi, dobry den 🙂

lenja81
autor
1. jún 2015

Kaslem nato...keby chce tak oslovi teraz on...sak ja som bola prva co som sa prihovorila..ked neni zayjem sa moze ten druhy aj na smolu rozliat...

tomaas
1. jún 2015

@lenja81 hmm asi tak vies co urob? chod nabuduce okolo neho a otoc hlavu akoze ho nevidis a nech vidi ze si to urobila schvalne 🙂

lenja81
autor
1. jún 2015

Aaaale naco...sak sa nic nedeje je to v pohode 🙂 ked by predsa len nieco tak napisem

tomaas
1. jún 2015

@lenja81 iste napis, na MK je registrovanych cez pol miliona ludi vsetci sa radi dozvieme 🙂)

lenja81
autor
1. jún 2015

@tomaas myslim ze je tu ovela viac zaujimavejsich tem ako ta moja

tomaas
1. jún 2015

@lenja81 nahodou tvoja je super a vies preco? pretoze je pozitivna, vesela, plna nadeje, plna lasky... je to krasna tema do neveseleho zivota

lenja81
autor
1. jún 2015

🙂

jemena
1. jún 2015

@lenja81 praveže ma zaujala tvoja tema, rada by som poznala buduci priebeh, mohlo by to byt zaujimave a napínave. držim palce 😉

tomaas
1. jún 2015

@jemena vidis uz pol miliona ludi reaguje, kazdy ta ma rad 🙂)
podla mna sa nemylim, keby bol kazdy stastny a nasiel toho praveeho, ved ake by to bolo krasne, preto je tvoja tema SUPER pretoze je o laske, zalubenosti, pocitoch, je o tom, co mnohi z nas uz dlhise nemajhu, stratili, alebo zabudli ake to bolo na zaciatku...

tomaas
1. jún 2015

@tomaas a myslel som aj Lenju iste 🙂

lenja81
autor
1. jún 2015

No uvidime teda ci bude z toho nejaka telenovela 🙂