Som zadaný a mávam sny o dievčati z trafiky

jakub333
9. jan 2022

Ahojte,
Mám už dlhšie taký problém, som zadaný 2 a pól roka ale v jednom nemenovanom obchode, kde si chodím kupovať cigarety som si všimol, že sa na mňa usmieva jedno dievča..nič by nebolo na tom také zvláštne ale snívaju sa mi o nej už dlhšie sny rôzneho typu. Všetko zavŕšil minulý týždeň keď mi povedala v trafike že akurát sa jej dnes o mne snívalo.
Myslíte že toto nejak riešiť?
Ďakujem.

jakub333
autor
9. jan 2022

@jakub333 pre doplnenie by som ešte spomenul, že cez deň na ňu vôbec nepomyslím..iba keď idem do tej trafiky tak sa vždy bavíme asi 20 minut kým mi čistí to zariadenie

thereisabear
9. jan 2022

@jakub333 A s priateľkou ako? Ak si s ňou spokojný a nechceš ju vymeniť, tak by si mohol prestať fajčiť a bolo by po probléme.

lily14
9. jan 2022

Máš ju v podvedomí....

malinka158
9. jan 2022

A ako vies ze sa na teba smeje? Nenosi respirator?

jakub333
autor
9. jan 2022

@malinka158 sak vidíš že človek sa usmieva aj keď ma respirátor nie? Neni som idiot že to neviem rozoznat

lily14
9. jan 2022

A s priateľkou nemáš problémy ?

jakub333
autor
9. jan 2022

@lily14 nemám práveže, normálne fungovanie až nato že sa sem tam za niečo pochytime ale sak to je normálne

romea
9. jan 2022

@jakub333 no podvedome sa ti páči a túžiš po nej, tak sa ti o nej sníva 😉

romea
9. jan 2022

@jakub333 a je to normálne, veľa ľuďom sa tak sníva, ale neznamená to hneď ze mas podviest priateľku 😁

liljana
9. jan 2022

Ake zariadenie ti to cistila? Mozno je vesela povaha a usmieva sa na kazdeho. Je to stale lepsie, ako sa vzdy iba mracit.

jaja20
9. jan 2022

Stačí,keď budeš chodiť kupovať cigarety do iného obchodu alebo na pumpu a bude po probléme 😉

liljana
9. jan 2022

Dievca sa v rusku na muza v obchode usmeje, on si predstavuje uz sex v trojke a pocuje svadobne zvony. 😝

3tato
9. jan 2022

@jakub333 si myslím, že skôr treba odstrániť príčiny, ako dôsledky ... jednou z príčin bude aj tvoje fajčenie.
Sekni s tým - má to viac výhod ... spravíš niečo pre svoje zdravie, nebudeš musieť riešiť škodoradostnú zamaskovanú trafikantku, tým pádom prestanú vlhké sny. Usmieva sa na teba spoza rúška, lebo jej robíš kšeft... Za ušetrené peniaze kúp terajšej partnerke radšej nejakú kvetinu a venuj jej pozornosť, je to perspektívnejšie. Inak hrozí, že sa ešte viac namotáš na trafikantku 😉

bajka16
9. jan 2022

A??? Ľudia ktorí pracujú s ľuďmi bohužiaľ musia byť milí. Majú to v náplni práce. Či taxikár či čašníčka či predavačka. Jednoducho musia. Čo si hneď spotený 😀

moonlight1210
9. jan 2022

@jakub333 myslim, ze sa ti paci myslienka, ze este si stale zaujimavy aj pre ine zeny (zenu), a preto si tie pocity, ktore v tebe vzbudzuje jej usmev, hyckas.

Nie je na tom nic zle, hyckat si take pocity. Ved su prijemne.
Co je problem, je ludska zavislost.
Aj pekne pocity su len hormony, a ked sa vyplavuju stabilne, dlzka ich ucinku (logicky) klesa. Preto ta ista vec nam nerobi stale rovnaku radost, ak sa pravidelne opakuje.

Preto na vztahu treba pracovat, lebo vysumi ako bublinky v kofole.

A preto je tak nerozumne namotavat sa na pocity, ktore ti dava stretanie s tym dievcatom v trafike, lebo casom podvedome mozes zacat chciet viac. Stretnutia a mily rozhovor uz nebudu ono. Uz ti napadne aj povedat nieco odvaznejsie, poflirtovat. Posunut tu latku prijemnych pocitov. Po case uz ani to nebude ono, budes mat potrebu z toho dolovat este viac. Vymenis si s nou trebars cisla (ak ona suhlasi) a zacnete si pisat. Potom ti pride aj pozvat ju na kavu ako normalna vec. Lebo sa to vsetko stupnuje tak pomaly a kazdy dalsi krok nevyzera extra zavazny, ci odvazny voci tomu, co uz sa odohrava.
Az zrazu zistis, ze uz neflirtujes, ale pises veci ako: den, ked ta nevidim, je pre mna zabity. Alebo jej prajes: dobru noc a dufam, ze sa ti bude snivat o mne. A ine cukrovite neznosti. A pride ti to normalne. Ze ked ti pride pocas dna od nej sprava, lietas v praci v euforii, ci sa dokonca nevies sustredit na pracu, lebo myslis na nu a sestkrat za polhodinu si tu spravu pozries znova a znova.
Ze uz kazdy den ides do trafiky a tesis sa ako maly chlapec na nu.
A potom pisanie, stretnutia, vzajomne pohlady a “nahodne” dotyky uz nebudu stacit a zacnes mysliet na to, ze s nou chces este viac. Trebars drzat ju ta ruku, objat ju, pobozkat,... Proste pridavat tomu, lebo povodne potesenie zo stretnutia raz za tyzden uz nesplna svoju ulohu a potrebujes viac, aby si sa citil stale rovnako prijemne.

A zrazu to praskne, priatelka sa chce rozist a ty sa pytas sam seba: ako sa mi toto stalo? Ako to zaslo az sem? Ved to som nechcel. Neplanoval.

Takze kludne si dopraj davku instatneho sebavedomia cez usmev dievcata z trafiky, ale pracuj na svojom vztahu, ktory uz mas. Ak ti stoji za to.
Jednoducho nacerpaj energiu z usmevu, ale pretransformuj ju do vztahu. Napr. ze mas dobru naladu a pozves priatelku niekam von. Alebo vase obcas trenice preto budes riesit s nadhladom.

karolinakr
9. jan 2022

Spýtaj sa frajerky,že čo si o tom myslí a čo by robila na tvojom mieste

babylove77
9. jan 2022

@3tato že škodoradostna zamaskovana trafikantka ktorá sa usmieva lebo jej robíš kšeft......pekná blbosť ....ja robim tiež v trafike a tiež sa usmievam na ľudí ale nie preto že "mi robia kšeft"🤦 to že vy chlapi si to inak vysvetľujete nie je náš problém 😃

stanulienkat
9. jan 2022

Minule tu balil babu chlapik z trafiky. Dnes opat trafika, len v opacnom garde. Aka nahodicka. Trafikanti iduuuuuu....

hlubik
9. jan 2022

@jakub333 nechod tam a mas pokoj

danica2711
9. jan 2022

@stanulienkat presne to isté mi napadlo! Možno skúsim ísť aj ja do trafiky a budem mať zááážitoook...! Keď sú tam takí milí ľudia

3tato
9. jan 2022

@babylove77 Prepáč, snažím sa pochopiť, prečo reaguješ na moj príspevok a nie na autora. Bude to pravdepodobne preto, že pracuješ v trafike a vzala si si to asi až moc "osobne"... Toto ale nieje môj problém a nebolo to ani gro môjho príspevku.
Alebo si mi napísala iba z dôvodu, že nesúhlasíš? V poriadku, rešpektujem a beriem na vedomie. Pekný večer 😉

sonka333
9. jan 2022

@malinka158 😃😁👌