Som vydatá, cez net som spoznala osudového muža

7. feb 2020

ani neviem ci nieco cakam ... som par rokov vydata .. mame dieta ...od zaciatku bol vztah turbulentny ale napriek tomu som si ho vzala ..chcela som babo ...verila ...mozno bola zaslepena ...bolo to vzdy ako na hodjdacke ..a po par rokoch ...stretla som niekoho uplnym omylom cet net ...je mladsi o 6 a pol roka ... a udivuje ma ako si rozumieme ..ake mame spolocne nazory na uplne vsetky dolezite otazky zivota ...vieme o sebe vela ...ako keby sme sa poznali cely zivot ... kedze je mladsi ...studuje este vysku ...vie o mne vsetko .. osobne sme sa nikdy nestretli ...sme si velmi blizky ako kamosi ..ale je tam nieco viac u obidvoch ...vlastne ani neviem co vlastne cakam od toho ...asi som sa zblaznila ..

veronikaszabova
7. feb 2020

Vies, ono pisat si s niekym vo viralnom svete, moze byt super. Nakolko neriesite veci z reality - ci nakupil, upratal po sebe kupelnu, atď. Teraz si zaslepena. Len si pisete. Realita moze byt 100x ina.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
7. feb 2020

Tiez som di s jednym pisala, ohuril ma svojou inteligenciou, fakt bol master ako sa hovori, chcel ist ku mne na vikend, blabla, vymenili sme si okolo 800sprav, zamilovala som sa donho a potom z neho vyliezlo, ze je rozvedeny, zije s partnerkou ma dieta
A pise si s inou? 800sprav??
Divne.Tak som sa hned aj odmilovala

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
7. feb 2020

Raz davno som si pisala s chlapikom totalne sme sa zhodli vkusom na vsetko literaturu nazori na život ., bolo to uzasne. A ked sme sa stretli hnet bolo jasne ze tam nie je ziadna chemia. Len sme sa presli popri rieke ako dvaja uplne sa k sebe nehodiaci ludia.. Mas dieta .,pokusala si sa urobit vsetko pre zachranu manzelstva? Ak ano tak sa najprv rozved az potom daj sancu študentikovy. Myslis ze chlapec co len skonci skolu je ready na zavezok s zenou ktora mà dieta?

karolinakr
7. feb 2020

Prve precitnutie do reality nastane, ked sa stretnente.Osobny kontakt.Ked bude na teba tlacit, ze sa mate hned vyspat, vies, kolka bije
Ano, citala som taký pripad, dlhe dopisovanie, zaĺúbenie, po 1 sexe ju odkopol
Fakt nevies, co je zač

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
7. feb 2020

Normalny chlap by si nepisal 2r s vydatou s dietatom zalubeny bez chcenia ci hladania riesenia. Jemu to takto vyhovuje lebo niekoho mà. Tiez ti nemusi povedat vsetko. Je to velmi cudne.

777januska777
7. feb 2020

V úvode píšeš, že manžela si si brala, lebo si bola zalepena, ale teraz si našla muža svojich snov, nepoznáš ho, v živote si ho nevidela. Áno teraz vážne nie si zaslepena (sarkazmus). No čo ty vieš, možno ti píše jeho matka a snaží sa nájsť svojmu synovi dobrú ženu, poznám také prípady 😀

katkati
7. feb 2020

Nemôžeš vedieť len cez písanie, či je dobrý a úprimný človek. Môže sa ti tak javiť, ale realita môže byť úplne iná, lebo dobrý človek by nenamotával vydatú ženu s dieťaťom. Zaujímal by sa o slobodné dievčatá, spolužiačky a tak ...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dilino
7. feb 2020

len to čo ti povedal či je vôbec pravdivé ako piše miadi že normálny chlap si nepiše vyše 2 rokov z nejakou ženou možna chviľu 3 - 4 mesiace áno ale nie dva roky a a už sa chce stretnuť je zvedavy a nie ešte ste sa nikdy nevydeli pišete si už dva roky a on nenavrhol ani raz stretnutie čudne a či piše ako katkakati či je vôbec úprimný namotava ťa ako pišeš nevedel že si vydata ale ked to zistil tak si mysliš že nejaký mladý čo ešte študuje Vysoku školu si hned zavesi na krk rozvedenu matku z dietatom never sladké rečičky med kolo úst stretnete sa a hned ti spadnu ružové okuliare.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7sunny7
7. feb 2020

Ahoj, zažila som niečo podobné, hoci som vydatá a mám deti, najprv sme si len pol roka písali on rozvedený , netlačil na mňa, zhodovali sme sa vo všetkom, úplne moje druhé ja, po polroku sme sa prvý krát stretli naživo, bola tam chémia, všetko, myslela som si, že je to osudová láska, a takmer som si kôli nemu rozbila rodinu....takto sme fungovali ďalší rok, každodenné písanie, občasné pár hodinové stretnutia....a po roku a pol som vlastne zistila, čo je zač, že takto funguje aj s ďalšími ženami, pri ktorých medzičasom aj býval, len ja som to vlastne cez písanie nevedela, stále ma vedel oblbnúť sladkými rečičkami cez písanie, keď som mala nejaké pochybnosti, vyvrátil to hneď a tvrdil, že som jediná a osudová žena.....nemusí to byť Tvoj prípad, no pozor nato s kým si píšeš, nikdy nevieš, čo je zač, ja by som za tohto mójho dala aj ruku do ohňa....teraz mi zostalo len zlomené srdce

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
7. feb 2020

Môj brat má o 16 rokov staršiu ženu, mal 22 asi keď sa zoznámili, ona slobodná matka. Sú spolu 17 rokov asi. Vek je len číslo. U teba by som sa obávala, že opäť ide iba o zaslepenosť. Manželstvo nefunguje ideálne, písmenká s niekým sú skvelé. Ak chceš vedieť skutočnú odpoveď, stretni sa s tým človekom, choďte na kávu. Jedna vec je mať spoločné témy, druhá vec je chémia. A ďalšia vec je úprimnosť na nete. Veľa ľudí sa schováva na nete pretože ich to takto baví. Môže aj nemusí to byť jeho prípad. Za mňa zbytočné naťahovanie času a tvojich emócií. Stretni sa s ním a uvidíš. Možno zistíš, že je všetko inak. Ale najprv by som sa pozrela na to, či ozaj manželstvo nie je okej, či sa s ním nedá nič urobiť.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
7. feb 2020

@karolinakr ja som niečo podobné zistila po 2 mesiacoch chodenia. Že je ženatý a malé dieťa doma. Ale tváril sa že slobodný, že chce konečne nájsť normálnu ženu, kedykoľvek spontánne fotky z domu, či spontánne že poďme sa stretnúť. A potom zrazu bum.

lenkakravcova
7. feb 2020

To ze o ňom veľa vecí vieš, neznamena že ho poznáš. Sestra takto spoznala muža,, úplne dokonalý v predstavách. Písali si spolu asi 2r, potom sa presťahovala do mesta kde on pracuje aby sa spoznali bližšie.. A po ďalších 2r sa rozišli. Zistili ze sú v niektorých názoroch nekompatibilny. Písanie bolo ale vždy super. Až kým neprišiel reálny život.
... Zbytočná strata času. 4 roky preč.

Ak nie si spokojná so svojím mužom a chceš sa rozviesť, tak je to niečo iné. No neska kala by som bezhlavo do takéhoto platonickehi vzťahu. Väčšinou to nedopadne dobre.

23121974
7. feb 2020

Nikdy ste sa nestretli,píšete si 2 roky,ale vieš,že sa vo všetkom zhodnete,lebo písmenká sú všetko 🙈 Booože koľkokrát bolo,že si písali celé mesiace,roky a naživo si nemali absolútne čo povedať.Ale takto to dopadne,keď niekto žije "písmenkami" Ti môže napísať,čo len chceš,pravda môže byť úplne inde.Naivita,level EXPERT 🙄 🙄

ivkazba
7. feb 2020

Tak keď manželstvo je dlhodobo nedobré, tak prečo sa nechceš stretnúť? Čoho sa bojíš? Že zistíš, že to nie je tak ako si myslíš? Máš dosť rokov na to, aby si vedela, že toto je naivné, písať si s niekým 2 roky, myslieť si že ho poznáš a snívať. Ak chceš niečo zmeniť alebo aspoň zistiť, ako to naozaj je, tak to urob.

7sunny7
7. feb 2020

ja som tiež vedela všetko aj o jeho rodine, bol športovec, preto som aj verila, našla som veľa vecí o ňom aj cez net a v tomto neklamal, tiež bolo všetko skvelé, tiež som verila, a stretnutia nám len potvrdzovali, že sa k sebe hodíme, a aj napriek tomu sa mu veci podarili zatajiť, oklamať ma. Prišla som nato náhodou, a začala som pátrať. Určite sa treba stretnúť a stretnutie viac napovie🙂

ivkazba
7. feb 2020

@lenkakravcova a toto je realita mnohých ľudí, nie len cez písmenká, aj keď ľudia spolu len "chodia" a potom začnú žiť a zistia, že nie sú až tak kompatibilní

veronikaszabova
7. feb 2020

Ak ti manzelstvo nevyhovuje, rozved sa. Daj si najprv doporiadku sukromie, a potom ries nejakeho chalana. S cistym stytom
Si zober, keby si bola na mieste tvojho muza. Pacilo by sa ti to?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eliska13
7. feb 2020

Veľmi rýchlo zabudni na tento vzťah nevztah .Je to príjemné laškovanie v nenaplnenom nudnom vzťahu, ale viac od toho nečakaj.Alebo sa rozved a uvidíš čo bude, ale máš dieťa, on je mladý, študuje....cez písmenká si každý rozumie si predstav, že riešiš majetkové finančné rozdelenie dieťa stratí rodinu, budete si ho medzi sebou pohadzovat.

martina1201
7. feb 2020

Ahoj, pismenkovanie ta baví, lebo ti chýba komunikácia s partnerom. Tvrdíš že vieš o ňom veľa za tie dva roky. Môže ísť o omyl. Vieš len to, čo chce aby si vedela. Môže to byť dobrý človek, môže to byť seriózny človek, môže sa tak však aj len javiť. Môžeš si s ním písať ešte ďalších 5 rokov a nemusíš o ňom vedieť nič. Lebo vieš len to čo ti sám chce dať vedieť. Spontánne fotky nie sú vždy spontánne. Môžu tak len pôsobiť..... Treba si toto uvedomiť. V každom vzťahu či manželstve sa nájdu problémy a turbulencie a záleží len od tých ľudí ako sa k tomu postavia. Môžeš si povedať že si urobila všetko pre záchranu manželstva, ale odpovedz si na otázku: Rozhodovala by som sa nad ukoncenim manželstva ak by som nemala "spriaznenú dušu" s ktorou by sa mi dobre písalo?

veronikaszabova
7. feb 2020

AUTOR a ty sa hanbis za svoje slova, ked mazes komenty?

miskahryzka333
7. feb 2020

Stretni sa snim a uvidis ako to bude pokracovat aky budes mat pocit z toho

23121974
7. feb 2020

@veronikaszabova Asi si uvedomila,čo za naivitu tu predvádzala a všetko radšej zmazala...