Som vydatá, ale aj tak som sama

6. jan 2025

A mužom sme dlho spolu..každý vlastné záujmy on omnoho častejšie sa im venuje a trávi pri nich strašne veľa času...a keď ja nemám čo tak som sama...nebaví ma to, cítim sa ako keby som žila len s nejakým spolubývajúcim...on to tak necíti...deti už ma až tak nepotrebujú
Rozmýšľam aj o prechode alebo neviem sama čo robiť

pribinak
6. jan 2025

Nemôžeš byt s ním na jeho aktivitách? Je to niečo špecifické?

luciaruz
6. jan 2025

Zmenili ste sa z manželov na spolubyvajucich. Zo zivota sa stal monotonny zvyk. Lubite sa este vobec? Stojite o seba? Niekedy stačí o tom začať hovoriť. Keby si mu povedala, ako sa cítis, možno by si uvedomil. Či nie? Muža nepotrebujes k samote. Kamosky, nejake komunity, ženské cvičiace programy,... kadečo sa dá vymysliet

autor
6. jan 2025

@pribinak nie lebo tak chodí s kamarátom..

kavasmliekom
6. jan 2025

To potrebujete byť vkuse spolu? Keď ste spolu, čo robíte? Ako často ste spolu, ako často bez seba?

autor
6. jan 2025

@luciaruz povedala som mu to..že som nešťastná..tak povedal že s tým nič nespraví že jemu stačí byť somnou malo...a keď ho volá kamarát prečo by nešiel..že on chce ísť

autor
6. jan 2025

@kavasmliekom nepotrebujeme byť v kuse spolu ani nie sme...sme spolu denne keď nieje v robote ale len vypijeme kavu a ak večer si pozrieme telku

kavasmliekom
6. jan 2025

A spoločne záujmy?

pribinak
6. jan 2025

Tak navrhni nejaký výlet, túru, nejaké aktivity, aby ste boli spolu

gribka1
6. jan 2025

Nuda vo vzťahu, zvyk, nie ste jediný. Horšie, ak jednému to vadí, druhému nie.

koniarova
6. jan 2025

@gribka1 presne tak. To, že jednému to vadí a druhému nie, je začiatok konca.

luciaruz
6. jan 2025

Akoze blbá otazka ale načo ste este spolu?🤷🏻‍♀️ on asi iba aby mal oprate a navarene. A ty neviem naco, ked z neho nic nemas. Velice čudné. Nerozumiem takymto zivotom.

autor
6. jan 2025

@pribinak keď niečo navrhnem tak to využijeme raz za polroka...lebo inak na všetko povie väčšinou nie
@gribka1 mne to vadí jemu nie...on povie že je všetko v pohode že si iba vymýšľam prečo by nemohol ísť s kamarátom a mal by byť stále doma somnou

autor
6. jan 2025

@luciaruz vôbec nie blbá otázka..pýtam sa to isté...a keď sa to jeho opýtam tak povie že ma ľúbi 🙈🙈🙈

gribka1
6. jan 2025

Tak ak rezervuješ ubytko, wellness, kúpiš lístok na koncert, či iné, už nemôže neísť. Ak si to ale nebude vedieť užiť a bude sa tváriť znudene, tak potrebuje väčší šok, to už ale môže viesť ku koncu.

melanta
6. jan 2025

A ako to bolo v minulosti? Nemal toľko aktivít, ale ty si sa venovala iba domácnosti a deťom, muža si dala na vedľajšiu koľaj a tak sa takto zariadil? Alebo bol takýto vždy, len si to nevnímala, pretože si sa venovala deťom. A teraz, keď ťa deti už toľko nepotrebujú, tak si precitla?

Problém ale je, že nech ide o ktorýkoľvek alternatívu, ak si mu o tom povedala a jemu to nevadí, tak ako je písané vyššie, je to začiatok konca. Vravíš, že hovorí, že ťa miluje. Nemiluje. Keby ťa miloval, tak by ho trápilo, že sa trápiš a riešil by to. On miluje iba ten servis, ktorý má - opraté, navarené, sex.

luciaruz
6. jan 2025

Nelubi, iba si zvykol. Inak by chcel s tebou tráviť cas. Toto je koniec vztahu. Bodka.

autor
6. jan 2025

@gribka1 kúpila som lístky na koncert vedel o Tom.naplanoval si voľno ale skrz jeho záľuby (poľovník)nakoniec nemohol ísť

autor
6. jan 2025

@melanta vždy to tak bolo .. málokedy s nami niekde išiel...povedal že jemu stačí byť chvíľu somnou, že on nebude somnou ležať, keď som navrhla prechádzku nie dnes som.navrhla kino nie...

melanta
6. jan 2025

Tak potom máš muža, akého si si vybrala. Teraz po rokoch manželstva sa určite nezmení. Buď si nájdi svoje aktivity, nájdi si niekoľko hobby, chodievaj sama na dovolenkt, aby si v takom vzťahu vydržala. Alebo odíď a prestaň mu robiť slúžku. Pretože to vlastne si celé tie roky pre neho.

autor
6. jan 2025

@melanta no tak som to pochopila neskoro...vtedy som bola hlúpa mladá zaľúbená

gribka1
6. jan 2025

No zbohom, poľovník, rybár, poľnohospodár. Tým nikoho netreba.

autor
6. jan 2025

@gribka1 má kamaráta.. očividne si zatiaľ vystacuju

melanta
6. jan 2025

vtedy som bola hlúpa mladá zaľúbená - minulosť nezmeníš. Ale môžeš zmeniť budúcnosť. Ešte vždy môžeš mať aktívny život, plný aktivít, ktoré ťa bavia, výlety, dovolenky, alebo aj času, kedy budeš síce sama, ale nebudeš po ruke chlapovi, ktorému nevadí, že nie si šťastná. Podstatné je, či už nebudeš hlúpa.

luciaruz
6. jan 2025

Cize dve cesty. Zvykni po toľkých rokoch, nauc sa s tym žiť, najdi si svoje aktivity, svoj zivot. Alebo sa rozved. Ako by reagoval, keby si mala milenca? 😆

gribka1
6. jan 2025

Áno, milenec by bolo riešenie😂

autor
6. jan 2025

@luciaruz neviem či by si to všimol 🙈🙈🙈 keby som mala odvahu na rozvod

betulinka1
6. jan 2025

Podla mna keby si zila viac spoločenským životom, tak by si tu samotu tak necitila. Skus si najst nejaky babinec a sem tam na kavu alebo si zacvicit alebo nejake hobby s kamoskami. Zase keby na tebe visel, tak ani to by nebolo dobre. Sem tam ho prekvap, zrušením stereotypu. Rano prechadzka cez vikend, ideme sa kupat, dnes nevarim ideme niekam na vylet…tu mas deti idem s kamoskami na welnes a nenavar, nech sa postara. Dnes vecer mame strazenie ideme na tatarák bez deti. Ak si si neni ista programom jeho, tak cinkni kamosovi, ze chces muza prekvapiť a teda nech vies, kedy su dohodnutí.

yelena159
6. jan 2025

"Povedal že ma ľúbi."
A ty mu to žerieš? Takto sa človek nespráva k niekomu, koho ľúbi.

autor
6. jan 2025

@betulinka1 ja nechcem aby na mne visel...ale s kamarátom pol dňa a somnou dve hodiny z toho hodinu spi...keď má strážiť deti odide...na prechádzke s ňou nebol nikdy..kúpať sa s nami bol tiež málokedy...wellnes som.navrhla nie čo tam.budeme.dvaja robiť..dnes som povedala aby sme išli do kina tak ale len ak zoženiem niekoho...

autor
6. jan 2025

Ale správa sa tak naschvál alebo si neuvedomuje že mi ubližuje?nechce to pochopiť, je hlúpy?alebo prečo?