Ahojte. Mám strašny problem a neviem ako na neho. Som strašne vzťahovačná, niekedy až paranoidná. Mám s tým problém, dost to riešim v hlave, sama so sebou. Priklad - kolegyňa sa ma v práci spýta,ci som odoslala objednávku. Ja odpoviem áno a pre nu to skonci...ale ja to v sebe riesim este vecer po praci ze preco sa to spytala, ci mi neveri a co ak sa o tom so šefkou rozpravala a neveri mi ani ona....
Dobre Ti radi zacni na tom pracovat a ovladat sa...vekom to bude iba horsie a horsie....Mala som v okoli veeelmi vztahovacnu osobu a bolo to hrozne...Pochvalili sme jej topanky a bolo zle ze co chvalime sak je to normalne ze ma pekne...alebo sme sa srdecne smiali a uz sme sa nasilu smiali jej naproti...proste kazda otazka alebo poznamka bola podla nej myslena zle...ale fakt skoro kazda....velmi tazke to bolo,a vekom horsie a v konecnom dosledku bola ta osoba stale nespokojna a nahnevana...ukrivdena
Mám presne takú istú dcéru, všetko berie osobne... Čim je to podľa teba? Nízkou sebadôverou?
Aj ja som taká :-/ snažím sa.presvedcit samu seba častokrát, že to nie je mnou... Ale vidím, že mám pred sebou ešte dlhú cestu
Ja som taka bola na zske ze kto mi co povedal a co som povedala Ja ci som nemala nieco ine. Musis sa naucit kaslat na to, minulost nezmenis. A v podstate je to uplne jedno, vzdy ked ides do takychto myslienok opytaj sa samu seba bude to dolezite o rok 5 ? Nie ., vypusti to z hlavy.Ked sa nikto nezranil tak o nic nejde. Nejde o zivot . Netrap sa zbytocne .Myslienky aj emocie sa daju ovladat. Staci chciet .
Pozri si par videi od Katarina Runa... Pomoze ti to. Trosku ziskas nadhlad. Ja napr. som sestra a niekedy mi pride do amb. Taky korunovany k...t ze dovi dopo... Odbavi sa na mne, on je uz davno doma a ja mam cely den pokazeny😁😁😁😂
Takze som zmenila taktiku... Ked pride takyto clovek, ktory je vo svojej podstate ubiziak, ktoreho treba vlastne lutovat, lebo jedine co ho tesi je, ze sa ide poodbavovat po meste... Tak sa mu povednujem striktne, co treba a posielam ho celeho domov aj s tou emociou, ktoru vo mne vyvolal.
Pretoze my sa same krmime recami myslienkovami a stale tu dramu v hlave krmime... Uz davno skoncila, uz davno to nie je realita ale mi ju stale krmime.. Niekedy aj roky rokuce.... Pozri si tie videa...urcite ti to nieco da.
Možno by si si mala viacej dôverovať, nemyslíš žeby to mohlo vzniknúť z nedostatku sebadôvery?