Som v treťom mesiaci a mám ženatého milenca

dimitra
25. mar 2013

Ahojte mam 34 rokov a zenateho milenca-greka,s ktorym som 2 roky. Napriek spirale som otehotnela,ale moj partner dieta nechce. Povedal ze je to na mne,ale on ma nazor-dieta prec-. Ja ho chapem,mame uz kazdy po dve deti. Som si vedoma ze akonahle si babo necham moj vztah sa skonci. Velmi ho mam rada a nechcem mu ublizit. Stale place,lebo odidem na sk a on neuvidi babn rast. Doteaz somi potrat odmietala,ale ked vidim jeho zufalstvo mektu nenem. TBojim sa ajt ostat sama s 3 detmi. Najde sa tu nejaka zienka s podobnym osudom ktosa by ma vedela podporiu,popr.poradit?

martina364
25. mar 2013

@dimitra tak dieta nechce a pritom place ,ze ho neuvidi rast? ☹ nechapem..ty dieta chces?nepytam sa ci to zvladnes ,ale ci ho chces

nikolka2
25. mar 2013

? Kedy ta miloval ,,,nikdy by od teba nechcel aby si si vase dieta dala prec ..moj nazor ...

martinkatinka
25. mar 2013

@dimitra tiež tomu nerozumiem, dieťa nechce a plače, že ho neuvidí rásť... to je trošku protikladné...

cawes
25. mar 2013

@dimitra no tak tomu tiez nerozumiem place ze neuvidi dieta vyrastat ale dieta nechce a mas si ho dat prec. Sama s 3 detmi urcite nie je lahke ale ako sorry sexoval aj on tak ked uz sa nechce podielat na vychove svojou pritomnostou tak aspon nech plati na dieta.

katka1981
25. mar 2013

Nejdem ta vobec sudit, ale podla tvojho prispevku mi nesedi, ze si matka a ani tvoj vek. Ja by som so zenatym nebola, nie je to fer voci jeho manzelke a nie je to fer ani voci tebe. A odkedy som matka, pozeram na svet prioritne ako matka, az potom ako zena, milenka.... mozno som blba, ale ina nebudem, minimalne, kym bude dieta na mne zavisle. Zavrsenim lasky je podla mna dieta. Tak potom aka laska tu bola? Ajked nebolo planovane, city su city. Toto nie je o laske, ale mozno o vasni alebo o sexe, pre neho unik z reality, asi ma svojej rodiny plne zuby, tak ma teba ako ventil. Pripada mi to ako pribeh dvoch pubertiakov, prepac.

daniela_4
25. mar 2013

dost podobne ako ty to mala jedna moja znama,kamaratka...dietatko si nechala a prisla na slovensko.ked ho nechce vobec by som nehladela na to ci bude plakat ci ho vidi alebo nevidi...neskor ked si ho nechala maju celkom priatelske vztahy ze raz za rok tam ide.aby mu ju ukazala ale nic viac.neziju spolu,dlho nevidela peniaze od neho...takze tazka situacia.ale drzim palce...dieta by som si pre chlapa nezobrala...moj nazor.

dimitra
autor
25. mar 2013

No,ja som tohn nazoru,ze dieta je dietatom od pocatia,cize ano dieta nechcem dat pr2e!ecale taktiez sa bojim co bude. A ze place mi trha srdce,ale mozno s tym pocita. Citove vydieranie?

janie80
25. mar 2013

A preco by si mala odchadzat na Slovensko? Preco nemozes ostat v Grecku? Ved mas dalsie dve deti, ktore by si kvoli tehotenstvu vytrhla z prostredia, na ktore su zvyknute...

sisaha
25. mar 2013

@dimitra a tvoje starsie deti maju kolko rokov a kde ziju? Su tam s tebou, alebo na SK?

zivika
25. mar 2013

@dimitra v jednej teme si spominala, ze tvoj milenec nemoze mat deti so svojou zenou a teraz pises, ze uz ma dve, tiez si spominala, ze ste mali neprerusovany sex lebo milenec ma jeden semennik nefunkcny a teraz uz pises, ze si mala spiralu...nejako sa v tom nevyznam...ci si dieta nechas, to sa musis rozhodnut sama, tu ti mozeme popisat, co chceme, rozhodnutie je na tebe...je najivne, mysliet si, ze tvoj milenec sa zachova ako chlap a podpori ta, ked je to taky clovek, ktory dva roky podvadza manzelku, taki ludia podla mna nie su schopni niekoho podrzat, lebo myslia iba na vlastne potesenie 😖 a ty uz si tiez dost stara na to, aby si vedela, ako to je...

dimitra
autor
25. mar 2013

No a k tym pubertiakom... mozno pravdva.ale to sa k potom sprava tristvrte sveta. ak to tr2 roky,tak to uz nie je len o vasni,ale to je na inu temu. Skor mi ide o nejake nazory,ktore by mi zhyabranili pochybovat o tom,ze si babo nechat

traktor
25. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/menzes-mi-meska-3-dni-co-to-moze-byt/ * nijak sa pri pohlavnom styku nechranime a asi kazdy den ideme na plno. O dietatko sa vsak vobec nesnazime* ..a teraz riesis, ci si dieta nechas , alebo nie?trosku nechapem... ak sa nechranis, tak zrejme sa da ocakavat, ze môzes otehotniet..tu v tejto teme vsak pises..*Napriek spirale som otehotnela*.** ?

biancaneve
25. mar 2013

@zivika mne sa tiež niečo marí, že podobné už tu bolo, že by zase niečo na rozvírenie debát?? 🙂

martina364
25. mar 2013

@dimitra mozno ta aj vydiera...no nepoznam ho ,neviem posudit..sama sa musis rozhodnut co budes robit..ci budes mat nejaku pomoc ,oporu u rodiny a tak..a co financie?kedze je grek dostat sa k vyzivnemu tak to bude ako beh na dlhe trate.. ☹ myslim ,ze je cely nestastny s toho ,ze si tehu...ohrozujes mu manzelstvo..asi by bol najradsej keby si sla na potrat ,potom na sk ..nemyslim ,ze mate nejaku buducnost.. ☹ vsetko si dobre rozmysli

lucka_220809
25. mar 2013

@dimitra ano, je to dost velke a nechlapske citove vydieranie. Zrely chlap nemanipuluje, je to pekne sebecke cele od neho.... ak place, ze dieta neuvidi rast, nech Ti nedava ultimatum predsa!!! Podla toho,co pises, by som povedala ze miluje viac to, co on v tebe ma a co mu "poskytujes" (komfort, oporu, pohodlie...dosad si,co je aktualne), ako TEBA. Milujuci clovek chce dobro toho druheho. Neviem,ci s nim nemas tak-ci-tak tretie dieta na krku.. egocentrizmus, sebeckost s primesami manipulacie, to je take prirodzene detske, u deti to clovek chape, ale pri dospelom chlapovi to uz tolerovat nemusis... nech citovo dozreje, inak ti tazko moze byt nejakou oporou.

martina364
25. mar 2013

MOJE NERVY...AKO SPOZNAM ,ZE SI NIEKTO TU ROBI SRANDY??? 🙂 SA NEDA VERIT NIKOMU?CI AKO? 😖

anjelicek26
25. mar 2013

@martina364 - nie neda sa verit nikomu, niektore zienky si tu vymyslaju ze dovi dopo 🙄

zivika
25. mar 2013

@martina364 ona si srandu mozno ani nerobi, len nedokaze, ani takto anonymne, podat uplnu pravdu, lebo sa hanbi sama za seba a za to ako zije...neviem, sudit nechcem, ani na to nie som kompetentna 🙂

hajajanka
25. mar 2013

@dimitra Ako si kto ustelie, tak bude spat.
Neda mi nepovedat - DOBRE TI TAK!!!

danielitka26
25. mar 2013

nuz nemas 15..mala si s takouto situaciou pocitat kedze ste sa nechranili..........a kde je tvoj charakter by ma zaujimalo ....."zenaty milenec" ou boze neviem kto by si viac zasluzil preplesk ci ty alebo on

dimitra
autor
25. mar 2013

No,v jednej teme je tazko opisat vsetko. Ano milenec ma problem mat deti,ale ma uz 2 17 a 15 rocne. Par rokov do zadu mal uraz a odvtedy ma nefunkcny semennik. Lekar povedal ze deti uz mat nebude. A spiralu som mala mechanicku a napriek tomu som otehotnela. Ale preboha,toto so riesila v inom diskusnom fore a islo o inu otazku,takze nebudem rozvadzat cely moj zivot,aletltdanej teme

martina364
25. mar 2013

@anjelicek26 no neskoda mojich pismenok?potom niekto bude ozaj potrebovat poradit ,popisat a nebude skym 😉

nikolet_89
25. mar 2013

@dimitra ahoj ty si matka a bohuzial ja by som to brala tak, ze si zenaty a ja s tebou cakam dieta ? no moj zlaty, bud sa rozved a pod konecne zit somnou ako chlap a nie ako zbabelec, alebo vidime sa na sude o urceni otcovstva a alymentoch...urcite by som nebola v cudzej krajine z 3 detmi bez toho aby som nebola minimalne za cudzinca vydata...moj nazor...a sorry, ale tahat zo zenatym muzom 2 roky, ja chapem vsetko, ale 2 roky a ziadna zmena ? stale je zenaty ? to mi pride z jeho strany ako zart 😠

danielitka26
25. mar 2013

a dalsia vec skus sa postavit do pozicie manzelky tvojho milenca a skus sa vzit do jej situacie...

martina364
25. mar 2013

@zivika tak co nasudime..kazdy podla svojho svedomia..mna len udivuje ako ste ju rychlo odhalili 🙂 ja by som jej tusim radila aj cely den..ako debil 😀 😀 😀

danielitka26
25. mar 2013

a este ti doplnim ze -..............KTO CHCE KAM, POMOZME MU TAM !!!!!..................takze blahozelam

nikolet_89
25. mar 2013

@nikolet_89 a dieta by som si nechala, kebyze ho mam ako zabezpecit, ale tam, kde su dve sa uz hadam 3-tie strati, ono nemoze zato, ze jeho otec a mama su obaja z inych svetov

katka1981
25. mar 2013

@dimitra, nikto nedokaze citit, to co citis ty a nikto nebude milovat tvoje dieta, ako ho budes milovat ty. Nikto iny ho ani nevychova, ani nikomu inemu z nas nebude hovorit mama. Naozaj tazko radit. Nevieme v akej situacii si, ako stare mas deti, kde je ich otec, ake mas prijmy, nepozname teba, ani tvoju situaciu. A co tu pisala jedna kocka, ze si inde spominala, ze tvoj partner nemoze mat deti a podobne, no ozaj tazko sa vyjadrit k niecomu, ked tu asi nejak nezapadaju veci do seba.

lizatko1009
25. mar 2013

Ako prepac, ale si riadne blba take stvorenia by nemali ani fungovat. Mozno budem hnusna, ale je to tvoj trest. Po prve napisem to hnusne, lebo inac Sa to neda sukavas so zenatym Co vies, ze nemas a plus mas 2 deti tiez take milenecke? To Sa tomu hovori milenec? Ja ze kurvos. Teraz com skor dietata Sa zbavit nech sa nedozvie jeho stara.

zivika
25. mar 2013

@dimitra nemusis rozvadzat cely svoj zivot, ale toto su veci, ktore navzajom suvisia a ak chces, aby ti niekto poradil, mala by si mu podat pravdive a uplne informacie, nie len utrzky, lebo potom su aj tie rady neuplne...tiez si pisala, ze si si v grecku otvorila bar, tak asi na tom nie si financne az tak zle, ze by si sa nedokazala postarat o male dieta...a preco by si sa mala vracat na slovensko, ked tam mas pracu? z coho by si zila tu? atd...