Niektoré ma tu ukameňujete.. ak nie vsetky.
To čo je teraz v mojej hlave, je extrem a sama pred sebou mám strasne vycitky svedomia.
Som v nefungujucom vztahu. Chlap si ma nevazi, všetko je prednejšie ako ja, sex 2x za mesiac aj to sa musím premôcť lebo nič necitim pri tlm sexe s ním.. ziadnu vasen, lasku. Niekedy je on ako chlap voči mne super ale z väčšej časti na mna kašle. Ja som typická zena ktorá pracuje, mám svoje hobby, doma upratujem, varim.. no proste ma full servis a nepochádzam z mesta v ktorom zijeme, takze tu nemam nikoho. On to vie, že nemam kam hneď ísť tak si to uziva že som odkázaná na neho. Vo vztahu som vzdy hľadala niečo viac ako obyčajnost- hľadala som spriaznenú dušu, najlepšieho priatela, milenca a predovšetkým cloveka, ktorý by dal za mna všetko a ja za neho tiež. Moj taky nie je.
Bola som na akcii z prace, kde sme boli všetky oddelenia. Ja sok to trochu prehnala z alkoholom a rozplakala som sa, keď som sedela na bare. Chalan, ktorého som vôbec nepoznala sa mi prihovoril, že čo sa mi stalo. Neviem prečo som mala tu potrebu, ale povedala som mu aka osamela som, ako zijem, čo hladam v zivote, že mi chyba “druha polovicka”. Pochopil ma, nesmial sa mi. Sla som domov a na druhý deň sme si napísali, pár sprav o tom ako sa citim a či je všetko ok. Z tohto písania sa to preklopilo na komunikáciu ktorá trvala od rana do večera. Potom spoločná kava v práci (nie je moj priamy kolega, mozme sa stretnúť v kuchynke na opačnej strane budovy)
Pozval ma k sebe do budapeste na vikend. Že by ma chcel viac spoznať, ukazat mi pekne miesta atd. Povedala som mu, že jedine s podmienkou ak budem spat v inej izbe ktorá sa dá zamknúť. Súhlasil, bez problému. Citim sa pri ňom ako kráľovna, už mi je to blbe a neviem ako s týmto vynaložiť. Šli by ste ? Skúsili by ste najst svoje stastie aj s tým, že by ste od základu museli zmeniť svoj zivot ?
Prečo neodídeš zo vztahu s aktuálnym priatelom, ked ho nelubis a ani on teba?
Urcite by som k cudziemu chlapovi nesla - opije ta, sexualne zneuzije, pripadne zamorduje... nevies aký psychopat to moze byt.
V prvom rade sa snaž ,,opraviť ,,Váš vzťah,ak si vyčerpala všetky možnosti,ukonči to.Až potom hladaj spriaznenú dušu.No nie takto ako si začala.Aj ked´budeš začas sama,svet nespadne,šťastie predsa nezávisí od chlapa.ŠTastná musíš byť sama so sebou,až potom môžeš byť šťastná aj inde.
Najprv sa rozid. Ak nahodou nemate deti, nie ste manzelia, nemate spolocny majetok, uplne idealne kludne aj dnes.. potom zacni randit s kolegom ak sa ti paci. Do budapesti na vikend mozte ist aj v "oktobri", ked sa lepsie spoznate.
Kolega ti momentálne dáva to, čo ti u priateľa chyba, takže je prirodzené, že ťa to láka.. Môže sa ukázať, že je naozaj super chlap a bude vám to fungovať, ale tiež to môže byť aj len o tom, že keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú... Takže by som išla do toho opatrne a samozrejme s tým, že by som najskôr definitívne ukončila svoj nefungujúci vzťah - a potom by som kľudne išla aj do tej Budapešti, aj ten prípadný sex by som si užila, ale nemala by som očakávania o princovi na bielom koni..
ako radia vyssie, rozchod so sucasnym.
a noveho mozes spoznavat aj tu, nemusis ist hned do budapesti k nemu, kde budes zasa len zavisla od neho.
stretnite sa na tebe prijemnych miestach alebo na neutralnej pode.
mam znamu,mala dlhy tazky nefunkcny vztah.zila ako troska.a vzdy sa nasiel niekto,komu sa vyplakala na pleci,potom ju pozval na wellness a potom sa jej ozyval menej a menej,lebo bol zadany.toto sa jej stalo viackrat,proste vzdy sa nasiel nejaky neznamy chalan, ktory v nej zbadal lahku korist a tiez si odhryzol
Ale vys.at sa na sucasny vztah ktory je uz o nicom. Chod dotej Budapesti a uzi si,spoznaj kolegu,zabavte sa. Poslat sucasneho do prdele mozes aj potom,ked sa vratis-chlap na teba neberie ohlad,preco mas ty brat na neho?
A ja mám opačný názor, ako kočky vyššie. Samozrejme, ak Ti je kolega sympatický a cítiš sa s ním príjemne. Život treba žiť, nie len prežívať. Áno, ideálne by bolo, keby si bola single, ale rozísť sa s doterajším priateľom môžeš aj po víkende v Budapešti. V podstate ideš len na víkend do Pešti, nie presexovať celý víkend.
Je to kolega, tak by som až tak neobávala, že ma zneužije a Budapešť by som si fakt užila, je krásna. Ale na rovinu by som mu povedala, že ak ako "protislužbu" očakáva sex, tak radšej nepôjdeš. Ak chce však stráviť len víkend s Tebou, lepšie Ťa spoznať, tak pôjdeš veľmi rada. A teda, že si opatrná a najlepšej kamarátke sa budeš "hlásiť", či si v poriadku. Či je s tým OK? Ak áno, tak nemá "bočné" úmysly.
Na druhej strane, tým, že si teraz nešťastná, tak Ťa môže veľmi ovplyvniť záujem iného muža, ale nakoniec to nemusí vyústiť do vzťahu. Aj s tým musíš počítať a nebyť sklamaná, keby to nevyšlo.
Nepíšeš, koľko máš rokov, ale tipujem okolo 25-28, max 30. Prečo strácaš čas v nefungujúcom vzťahu? Radšej sa odsťahuj od terajšieho priateľa a na čas zober zdieľaný podnájom s 2-3 ďalšími kočkami a ujasni si, čo v živote chceš. Držím palce🍀
Ako si sa citila na zaciatku s akt.partnerom? Asi rovnako prijemne. Zaciatky su bomba. Najprv sa s muzom vazne porozpravaj. Ked nebudes spoko,odstahuj sa a tak chod za kolegom do Budapešti. Teda ak ti na tvojom vztahu este zalezi, ak nie tak ber švestky a užívaj zivot
Nesla by som s prvym chlapom, ktory mi robil na vecierku butlavu vrbu. On ti napisal preto, lebo ta chce. Nie preto, aby bol tvoj dovernik. Ked s nim pojdes, budes prave ty, ktora priamo rozvratila vztah. Najskor si uprac doma a potom ries chlapov.
@sovica o tom sexe som mu povedala, že na to môže zabudnut. Povedal že nie že by ma nechcel, ale váži si ma a rešpektuje. Taktiež som mu povedala o tej izbe, že s ním nebudem spat v posteli. Súhlasil s tým. Naozaj tam idem len ako kamaratka, ak sa o niečo bude pokúšať, pojdem do hotela. Nemam s tým vôbec žiaden problem, navyše odtiaľ budem aj pracovať takze žiadny alkohol ani nič neprichádza do úvahy.
@zuzpap prečo hanbila? Zivot pise aj takého pribehy.. nerobila som žiadne hysterické záchvaty placu, len som si viac uvedomovala to, ako sa citim.
@zoro9836 nemam deti, nie sme zobratý
@20erika07 Ano cítila skm sa s ním super, ale nič závratne to nebolo. Aj to bola chyba, ale povedala som si že možno to časom príde.
Buď najprv sama so sebou nejaký čas, popritom môžeš ísť na stretnutie na kávu len, spoznávať sa, veľa sa rozprávať, počkať na motýle v bruchu, možno si len ranena a cítiš podporu od neho, alebo je to len pobláznenie, daj tomu čas, nič ti neutecie...ani Budapešť ;)
A ako to priatelovi zdovodnis, ze budes cez vikend prec?
A ako to zdôvodniš priateľovi, ze na víkend nebudeš doma? Problém vidím v tom, že ty už zalubena do nového si, minimálne ťa opantal. Inak vieš čo- všetkým nám tu je jasné, že ten sex bude 😀 aj keby si spala v bezpečnostnom sejfe 😉. Aby si napokon sama neostala, niečo podobne sa stalo mojej kamoške. Nový si chcel iba na nej poskakat, starý sa dozvedel, ze ho podviedla a bolo.
nesla by som, toto je jasne pozvanie na sex😝 prv si uprac v hlave, vo vztahu a potom ries ineho chlapa..
A! ako kralovna sa mas citit vdaka sebe! a nie ze ti to chlap umozni🙈