Ahojte. Som v druhom mesiaci tehotenstva a dnes som si všimla také ako keby som slabulilonko spinila. Boli ma podbruško aj kríže. Zajtra idem na sono ku gynekológovi. Je toto špinenie normálne? Nemala by som zájsť na pohotovosť? Alebo na gynekologické oddelenie? Je to moje prvé babo a veľmi sa naň tešíme neviem ci je to normálne. Ďakujem.
@m_o_n_c_a_k no farbu to malo takú slabú hnedú. Ale už dva dni sa cítim taka slabá malatna
@florianabotosova isla by som na pohotovost. Prw istotu. Aj 1 den je v tomto pripade dlho cakat
@florianabotosova mne vždy dr prízvukuje aby som pri spineni alebo krvácaní išla neodkladne na pohotovosť. Vždy radšej zbytočne ako potom lutovat
A keď si slabá,malatna môže ísť aj o infekciu alebo zápal,a to je veľmi nebezpecne
Slabohnedý výtok podľa mňa nič zlé neznamená. Ale ak budeš kľudná určite bež na pohovotovosť. Slabá a malatna sa môžeš cítiť aj z tehotenstva. Ale či sa niečo deje ti určite povie najlepšie lekár. Napíš ako si dopadla.
Mne zas doktora vravela, že slabé spinenie je bežné, kym nekrvacam, tak sa nemám stresovať.. Mala som 3x take slabé spinenie, trvalo asi pol dna tym spôsobom, že som si na papieri po malom wc trocha zafarbené nasla a na sono potom bolo všetko v poriadku
Ja som presne v 7tt špninila slabo asi štyri dni.
Akcia srdca bola všetko bolo ok nič mi viac nebolo.
Tiež som čakala deň ale šla som radšej. Aj muž ma poslal.
Šla by som
@m_o_n_c_a_k tak gynekológ ako keby ho z nejakej ulice zobrali, pýtal sa ma ze prečo som nešla k svojmu gynekológovi tak vravím ze on ordinuje iba pondelok a štvrtok. Druhá veta bola že človek ani nepríde poriadne do služby a už toto. Spravil mi sono tak som presne v 8tt babo je v poriadku ale nič nevidel žiadnu krv, pýtal sa ma prečo nemám tehotenský knižku tak mu vravím som 2 mesiac tehotná tak ako ju asi tak môžem mať. Povedal ze je všetko v poriadku a mam ísť ku svojmu gynekológovi. No co už nato iba to ze som bola z jeho prístupu veľmi prekvapená a je normálne ze sa bojím keď toto je moje prvé tehotenstvo.
@florianabotosova 😄😄
Ja som tiez slabo spinila a skoncilo to predcasnym
@s_a
@m_o_n_c_a_k
A ja som len slabo spinila a na druhy den mi odtiekla plodovka...v 31tt cize nie pohotovost...
@florianabotosova dobre ze si sa nechala skontrolovat, ja som fiez len slabunko spinila a nakoniec fo bol potrat v 7tt. A ked som zacala spinit 2 dni po poradni u gyn. v 32tt som sa fiez utesovala ze to nic nie je, len z vysetrenia a o dalsie 3 dni som porodila predcasne... Nemala som ziadne komplimacie, tehotenstvo som si uzivala, nestresovala som lebo skm si vsade precitala ze je to normalne, hlavne zvyknu zeny spinit po vysetreniach. A nic nebolo normalne, spustal sa mi porod a vobec som to netusila. Az ked mi odtiekla plodova voda, a este sestricky najmudrejsie na svete, ze ved prvorodicka to neporodim skor ako za par hodin, a rodila som presne do 2 hodin od odtecenia vody.
Odvtedy nemam doveru vekarov, hraju sa na bohov, su arogantni a myslia si ze vsetko vedia najlepsie a sestricky dvojnasobne.
Tymto som ta nechcela strasit, len ti chcem povedat daj na svoj instinkt, nepytaj sa na forach a ked mas pocit ze nieco nie je v poriadku chod na pohotovosf aj keby si tam mala chodit kazdy tyzden a byt za hysterku. Nikoho si nevsimaj, lekari tu maju byt pre nas. Ide o tvoje babatko a aj banalne slinenie moze skoncit zle.
Prajem pekne tehotenstvo 😊
@adusa1987 každá mame rôzne skúsenosti. Vždy je to žiaľ 50 na 50. Nikto nezaručí, že bude všetko v poriadku. Ja sama mam za sebou už 4 potraty tiež viem čo to znamená špinenie. Dôležité je ako som hore písala žiaden stres. To neprispieva. Ja som v Nedeľu mala tiež takéto špinenie a už som revala, že som potratila. Na druhý deň ráno mi gynekologická povedala, že je všetko ok . A prečo som hneď nešla na pohotovosť? Práve preto akú situáciu opisovala @adusa1987. Niekedy sú na pohotovosti hrubý, zbytočne vás rozrýpu a majú blbé pripomienky, pripadne ak ich za stihnete po neviem akej šichte ešte . Neverím im tam. Viem, že moja doktorka v týchto veciach je ohladuplná a jemná.
@modrykonik34 som druhý mesiac tehotná (neviem prečo mi to hodila do druhého trimestri ten nadpis 😀), bola som dnes u svojho gynekológa bol veľmi nahnevaný na toho akože lekára z gynekológie a hneď mi povedal ze co i len slabe špinenie ci krvácanie môže viesť k potratu. Tak mi spravil sono a dal mi duphaston a ascorutin oba mam brat 3x denne. Nechcela som byť včera za hysterku alebo co ale pravdupovediac som sa zľakla keďže som prvýkrát tehotná. Ďakujem ak bude všetko v poriadku budem si ho užívať naplno
@florianabotosova drzim prsty nech je vsetko v poriadku a cochvila sa budes tesit zo zdraveho babatka ❤️
@modrykonik34 ďakujem. Beriem pravidelne načas lieky snažím sa oddychovat. Dúfam že bude všetko v poriadku a budeme zdravý obaja.
Ja som mala v Nedeľu slabohneducke špinenie a zatiaľ je všetko v poriadku. Gynekologička mi dala utrogestan, je to progesteron, ktorý niekedy chýba tehotným . Ale ja som úplne iný prípad. Ja mam toho veľa za sebou a beriem aj lieky..... V každom prípade akú to malo farbu? Žiaden stres nasad si zatiaľ magnezko a C vitamin.