Som týraná

lussy63
11. jan 2016

Ahojte baby, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť čo mám robiť .
Priateľ strašne začal prepíjať peniaze, potom ma začal biť. Myslela som že keď sa mala narodí, zmení sa. Nezmenil sa stále ma bije a všetko zlé čo sa stane dáva mne za vinu. Malá sa mi narodila o 2 mesiace skorej. Ale sním žiť už nechcem. Nevedeli by ste mi poradiť čo mám spraviť ? ako to vlastne funguje stými centrami ? .

charity
11. jan 2016

Volaj 0800212212 poradna ministerstva vnutra pre tyrane.

janickacrazy
11. jan 2016

@lussy63 rodičia ti nemožu pomocť? alebo iní príbuzní? teta, babka? ak nie, tak potom sa obráť na centrum pre týrané ženy v meste, v ktorom bývaš, držím palce

qidko
11. jan 2016

@lussy63 Na nete najdes krizove centra ak nevies alebo nemozes najs napis odkial si pohladam Ti to .Nemas rodicov alebo surodencov aby Ti pomohli?

cacianka
12. jan 2016

narodenie detí partnerov nezmení k lepšiemu, ak je to patologický jedinec, nepomôže mu ani 10detí. na tebe ako slabšej si kompenzuje svoje slabosti, zlyhania, aby sa cítil na koni, že je lepší ako niekto tu teraz ty. osloboď sa od neho, zájdi na sociálku, oni sú tam na to aby poradili, pomohli, obráť sa aj na svoju rodinu, priateľov - zverejni svoj problém, určite sa niekto nájde, kto ti pomôže, poradí.
ked budeš mlčať a skrývať problém, len sa to bude stupňovať a ty otupieš ...
si mladá šikovná, rozumná, máš malé dieťa za ktoré si zodpovedná, tak vyraď toho kreténa zo svojho života. na azyláky sa veľmi nespoliehaj, bývajú dosť plné, po krátkom čase aj tak budeš musieť odísť a čím skôr sa postavíš na vlastné nohy , tým lepšie. v Trnave si zájdi na tú sociálku a budú vedieť kde a ako si môžeš pomôcť s azylákom a potom sama. veľmi ti držím palce, rieš čo najskôr, hned - o hodinu...

smalmole
12. jan 2016

V hlohovci je azylak pre mamy s detmi, obcianske zdruzenie eszter, najdes ich na fb. Drzim ti velmi palce

klaudusik7
12. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

Drzime ti palce zvladnes to

jumama
12. jan 2016

Ak nevies kam sa obratit vo vasom meste, urcite ti poradia na Urade prace, socialnych veci a rodiny - maju tam na to odbor, maju i psychologicku. Tu su dajake kontakty: http://www.upsvar.sk/buxus/docs/urady/BR/databa...
Najtazsie je odhodlat sa k prvemu kroku, ale potom to uz bude dobre a lepsie. Nie lahke, ale urcite lepsie. Drzim palce.

jumama
12. jan 2016

Tuto je sirsi zoznam kontaktov, urcite si niektory vyber a zavolaj/napis. http://zena.pravda.sk/rodina/clanok/348339-kriz...

margaretka_9
12. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

vyber si a cim skor tam zavolaj