Ahojte zeny. Urobila som si novy nick lebo mam taky delikatny "problem" alebo ako to nazvat a hanbim sa za to. Chcem vediet ci som cudna alebo ci to niektora z vas preziva tak isto potajne. Som vydata uz par rokov mam synceka lubim ich nadovsetko. Co sa tyka sexu tak to klape radi experimentujeme sme spokojni jeden s druhym. No neviem ako to napisat. V mojich sexualnych predstavach snivam o vyskusani niecoho ineho. Uprostred toho najintimnejsieho mam proste v myslienkach svoju prsnatu kamaratku. Nie som lesba len ma rajcuju jej vnady. Nazivo ked som pri nej necitim potrebu kontaktu s nou ale pri sexe s manzelom citim ze sa chcem dotykat jej prs. Pacia sa mi mozno preto ze moje su nulky a som s nimi nespokojna a sama by som chcela mat take ako ona. Co robit prosim vas nikto o tom nevie. Citim sa blbo sama pred sebou.
Tak ju zavolaj do trojky a zabava moze zacat🙂
Mozno je to v podstate iba o zavisti "chhcem mat take ako ona" o tvojom komplexe a ked ta nazivo nepritahuje tak co.riesis
Esteze zacali prazdniny. 🙂
to druhé je pravda ... si divná 😀
@minniemouse1 muzi o tomto SNIVAJU tak ju skus zavolat len ci neprides o kamaratku 😀
@minniemouse1 daj si také urobiť a chytaj si ich...
@minniemouse1 si divna, kup si taky vankus s imitaciou prs a ten stiskaj
@glorikarebeka alebo o manžela 😔
a co vlastne chces poradit?...ako odstranit myslienky,ako to zrealizovat,alebo sa ako sa s tymi predstavami zmierit? Ci nieco ine? Predstavy mozeme mat hocijake a keby sme videli inym do hlav..mozno aj nasim muzov pocas sexu s nami... asi by nas prekotilo...podla mna neries,uzivaj si svoje predstavy a nemaj vycitky pre ne..je to cisto len tvoja zalezitost,nikoho ineho. Neviem co tu chces riesit...
@0silvia0 nemyslim,ze o manzela 🙂 to by bol asi on divny 🙂
a nas plastikou prs si nerozmyslala? Kedze mas nulky aby si ich mala aj ty vacsie a mozno potom uz budes uplne spokojna a nebudes mysliet na jej🙂
@minniemouse1 hmmm tak je to divne a strasne . Radsej sem nepis take blbosti . Ja si myslim ze si lezba lebo nikto normalny by sem nepisal take veci . Nepoviem keby chlapa ale zena ??? 😠
@kaja73 súhlasím.
@minniemouse1 nerieš to, je to iba predstava, čašom ťa možno omrzí.
Keby to sem písal chlap, tak ho tu pochováte za živa, ako sa má rozviesť, aký je úchyl a hajzel keď má doma ženu a určite ju podvedie. Ide iba o predstavy, nerobí nič zlé.
@glorikarebeka prečo? možno sa mu zapáči vnadná kamarátka...
@0silvia0 jaj tak 😀 ano to je mozne alebo by si ich uzival obe a boli by vsetci spokojny 😀 (chuda kamoska)
@minniemouse1 no tak tam je to z mojho pohladu o tych prsiach, ze by ta vzrusovalo keby si ich mala ty. Smer silikony 🙂
Ste vytiahli 4 roky starú tému 😂
@minniemouse1 daj si urobiť prsia
Nepride mi to vobec divne, predstavuj si pri sexe, co sa ti paci. Ja si tiez vselico predstavujem, co ma vzrusuje, ale pritom nazivo to robit nepotrebujem.
No ale ak tuzis po velkych prsiach, tak si ich urcite dopraj...
:D