Som tehotná a partner robí hocičo iné, len aby nemusel byť so mnou

24. okt 2020

Ahojte, prosím Vás čo mám robiť ? Som s partnerom rok, otehotnela som, neplánovali sme to, lenže tak ako sa začal správať posledné dve mesiace má privádza do zúfalosti, nájde si hocičo aby nemusel byt doma ( v práci je od 8 rana do 8 večera pritom pracovne hodiny má do 5 poobede ) , som momentálne na PN na rizikovom a som doma stále sama, s ničím mi nepomáha, neobijme má nedá pusu skratka nič, ako keby sme len spolubývajúci boli, koľko krát má niečo rozplakalo vďaka hormónom tolko krát bud odišiel alebo sa natom smial že plačem....chcem tak veľa aby sa mi trosku povenoval keď príde domov ? Ja viem že je unavený z prace, lenže takú pusu nejaké milé slova som už z jeho úst veľmi dlho nepočula.....k rodičom bohužiaľ nemôžem ísť a na nájom nemám toľko našetrené, ja som už fakt zúfalá.......

clori
24. okt 2020

a snazila si sa s nim porozpravat sa? ale nie vycitkami. ale rozumne, pokojne. ak ti pusu neda on, daj mu ju ty. ale bez rozhovoru (aj viacerych) to nepojde. a tiez nie je podla mna chlapovi prijemne, ked cakate babatko a ty si na PN. prinesie aspon viac penazi domov? alebo mozno robia na dolezitom projekte (netusim, co robi), takze si to mozno vyzaduje viac hodin. strasne malo info si dala.

autor
24. okt 2020

@clori Stále sa mu snažím vysvetlit aby sme sa trosku správali ako partneri a nie ako kamaráti ktorí spolu bývajú....musím byt bohužiaľ na PN, a on aj súhlasil dokonca sám navrhol aby som šla na PN, v tom problém nieje....je automechanik, nemusí byt tak dlho v práci to viem určite....

derdia
24. okt 2020

Vnútorne nie je vysporiadané s dieťaťom, taktiež s tebou a dáva to najavo odstupom.... Toť môj názor.

googlinqa
24. okt 2020

k rodičom nemôžem ísť - sama si si odpovedala, to o čom píšeš sa nedá vyprosiť ani nanútiť, je aký je a ty ber alebo nechaj tak

kassandra25
24. okt 2020

A si si ista, ze ked robi do 5tej, ze skutocne aj nerobi do tej 5tej, pises, ze ti tvrdi, ze do osmej.... moc by som tomu neverila.

autor
24. okt 2020

@kassandra25 ja už fakt netuším či mu aj veriť môžem, niekedy keď príde domov ide vraj na masáž a na nej je do 10 minimálne....

kassandra25
24. okt 2020

No tak ho musis niekedy necakane prekvapit a uvidis, co uvidis. Ved vies hadam, kde robi, kde je masaz atd....

whatever1
24. okt 2020

On sa s tebou sám nerozide lebo nechce byť hajzel, tak dáva dôvody tebe aby si to spravila za nho, aby mal čisté svedomie....

autor
24. okt 2020

@whatever1 ak by som mala kde ísť a bola zabezpečená už dávno niesom pri ňom, a asi vie že toto má drzi pri ňom....
@kassandra25 áno viem kde pracuje niekedy tam chodím,,a na masáž tvrdí že chodí ku kamarátovi domov....

3petka
24. okt 2020

Spýtaj sa ho či by ta kamarát tiež nepomasiroval že ta strašne boli chrbát ako si tehotná. Čo ti povie

simca06022011
24. okt 2020

on vie ze to ta drzi pri nom a to moze byt dovod preco ta neposle kade lahsie.. to ta nenapadlo? Proste nechce byt za svinu, ze sa vykasle na tehotnu "frajerku". Ale uz by pre mna bol varovny prst, ze sa po praci este vypari na "masaz" apride o 10tej... AKo o com sa rozpravat? Ty bud si jeho partnerka albeo nie si. Ak to tak nie je, tak sa nehrajte na rodinku a ty sa skus zabzepecit cim skor. Nepises ci na PN musis byt, co ine robis okrem toho, ake mas moznosti.. ale ja by som sa pozbierala cim skor.. Inak teraz je tazke obdobie, prace je vela, firmy zatvaraju/otvaraju... moze naozaj pracovat, ale aj nemusi... ale o tom sa musite vediet porozpravat. Moze byt nervozny a nesvoj, lebo v podstate ma zavazok a neisty prijem, vie ze teraz bude nieco na jeho krku a nemusi to chciet takto... Naozaj je tu kopa moznosti. Ale tym ze uteka z domu, uteka na masaz niekolko hodin je prec (masaz trva bezne 30-60minut, malokedy viac... ), by pre mna bolo skor znamenie, ze proste ma ma .. niekde.

ericavargo
24. okt 2020

autorke: ak mozem poradit, vykomunikujte a vysvetlite si to teraz, nech vies na com si, este pred narodenim dietata, az potom to bude zaberak, dieta bude potrebovat teba a ty podporu a oporu, na ktoru sa mozes spolahnut, mysli na to.

janickacrazy
24. okt 2020

Prečo nemôžeš ísť k rodičom? Nemáš inú rodinu? Alebo dobru kamošku, ku ktorej by si mohla ísť aspoň na pár dní?

jajka71
24. okt 2020

Tu je veľmi veľa mznosti. Prekvapilo vás tehotenstvo, bývate spolu to však neznamená ze to tak musí byť večne. Je však dôležité pre teba jeho i dieťa mat vo veciach jasno. Ci je to jeho spôsob ako ti dat najavo to, že je nie /je pripravený byť otcom a už vôbec nie tvojim partnerom. Ty musíš vedieť ci to chceš držať pokope za každú cenu alebo sa dohodnete ináč. Príde mi, že ty si už rozhodnutá odísť len potrebuješ jeho súhlas a fin. Podporu n a ktorú máš nárok s vieš si ju po riešiť aj sudnou cestou od neho. Otázne je ci to je nutné a vi nieje možnosť žiť ako Rodína hoci on už možno ma iné plány (a možno nie!). Musíte si sadnúť s po hovoriť si ako ďalej. Takto je v neistote on a m a zrejme obavy vracať sa na byt a ty celé dni rozmyslas kde je sk nieje s kým je ak nieje s tebou (a možno to aj povies)..... A to ničomu a nikomu neprospieva. Čím skôr sa porozprávať a povedať na rovinu.....

danielahamar
25. okt 2020

Presne, nechce to, čo sa mu práve deje a nevie ako z toho von, tak sa to vzďaľuje a vyhyba😔, na kopala bych takýchto muzov

habibim
25. okt 2020

Zij si svoj život a užívaj si momentálny stav (ak ta teší), ak máte spoločnú spálňu, presťahuj sa do druhej izby.. Ak máš vychádzky počas PN, chod do mesta, na kávu, na nákupy, stretko s kamoškami.. Smej sa a užívaj si, lebo cely tento stres vplýva ako na teba tak aj na malé a keď sa narodí, nebudeš nič iné robiť len ho tisit od plaču a nebudeš vedieť co mu je (dôsledky stresu).. Ak sa k tebe správa ako ku kamarátke tak otic list aj ty, a správa sa aj ty tak k nemu... Varis? Varila by som partnerovi, ktorý sa o mňa stará, ak je momentálne "len kamoš" tak nech si vari sam alebo sa chodí niekde najesť... Proste nech on nemá pocit, že si na ňom závislá... Ak sa dieťatko narodí, posvatit sa jemu, možno aj partnera co to dokopne do citov.. To píšem len na dotaz toho, že nemôžeš nikde inde ísť.. Ak budeš môcť, tak sa zbaliť a odísť.. A opäť si užívať svoj druhý stav..

alzbetka71
25. okt 2020

Hodila by som kabát.na seba a šla s ním na tú masáž.

mandarinka555
25. okt 2020

Teraz sa tomu hovorí "masáž" ? Evidentne žiadne dieťa nechcel...

kimivox
25. okt 2020

je to este nevyspele decko, zazrakom sa mozno spamata ... Mozno ... no radsej hladam chlapa v pravom zmysle slova ... co mas z takeho kktka co je asi v riti zo zivota zebbude mat decko... asi si hovori ake je on chudatko teraz( lebo onho sa netrebalo starat a rit mu utierat ked bol maly) .... dnes su muzi uz jak sracky s prepacenim...
sa ospravedlnujem za vyraz ale to je uz na nervy jak dnes vsade vidim sko zeny same musia vsetko zvladat placu pre ich nepodarenyvh ubohych partnerov a cakaju na spasu kedy sa pan spamata... nespamata nikdy... treba ist dalej muz sa ma o zenu starat zabezpecit jej aby mohla v pokoji prezit hlavne to obdobie ktore je raz a mozno dvakrat za zivot tehotenstvo prve chvile s dietatom a nie toto ... vzdy sa najde druhy ktory vam da vsetko len aj zeny niektore by ste sa mali uvedomit a neutapat sa pre toho chudaka co mate doma 👌👌👌

sono2
25. okt 2020

A to uvidíš keď porodíš. Bude to len horšie. To je realita!