ahojte aj ja mam problem moj partner pije tak 2x do tyzdna ale nie 3 piva ale rovno 12 kupi si plechovky a sam ich pije som v 30 tt velmi mi to ublizuje vzdy to skonci hadkami a casto aj bitkou neviem ako to zvladat najhorsie je na tom to ze zijeme vo svajciarsku takze sa nemam ani skym poradit prosim poradte mi ako to mam riesit...
bije ta tehotnu?? a ty co riesis? zbal kufre a utekaj za svojou rodinou alebo kamaratkou.
@anavi888 ako bolo spomenute, vyhladaj nejake krizove centrum pre zeny. Alebo este lepsie: zbal kufre a hajde na Slovensko, ak tu mas nejaku rodinu. Ked sa ti narodi dieta, to tam este len bude trapenie... za dva mesiace sa on nezmeni, ak vobec niekedy.
Ja by som ho najprv udala, parkrat policajtov zavolala. Aby Ta potom neriesili za unos dietata.
ak vieš jazyk tak nemáš problém.. Zdvihne na teba ruku, volaj políciu... nečakaj..lebo ti môže ublížiť viac aj tvojmu dieťaťu..ako to malinké chúďatko sa má narodiť ku takému hajzlovi... Vzchop sa a rieš to... lebo budeš trpieť celý život...
Panebože baby, ja ti nápisem tvrdo.. to si fakt tak sprosta? Chces aby tou bitkou dokalicil babo? Než si sedem slivak a prataj od neho !!! Vies kolko je pripadov ze muž mlátil tehotnu zenu a narodilo sa postihnute babo?!?! Z tych bitiek trafil aj jeho ....
v piatok ideme na slovensko takze musim vydrzat pobalim veci a nechcem ho ani vidiet len neviem ako sa ma cez to preniest ved cakam jeho dieta neviem ako to zvladnem vytvorila som si ideu a teraz si neviem predstavit zivot bez neho ako on na mna utoci len ked je opity...lenze najhorsie je to ze mna to tak rozrusi rozculy ze chytim hysak a placem a placem a potom mi je strasne zle boli ma brucho a je mi na grcanie ani si neviete predstavit ako ma to zoziera ze sa mojej malickej moze nieco stat v tom brusku ☹
@anavi888 no ved toto práve kvôli tej malickej sa pozbieraj a chod od neho daleko daleko...chudatko to malické mysli teraz hlavne na to malické, zasluzi si mat normálny život, bez alkoholika, ktorý trapi jej mamu a v konecnom dôsledku aj ju.... vydrz a neustup... zostan doma pri rodine, isto ti pomôžu... nebudes sama.. ahoj a nech sa darí.... drzim palce...
@sonagolisova pocuvaj ma sem ak nemas pomoct tak nekomentuj poznas ma???? nie keby si mala taky problem ako ja tak si taka mala ze koniec a za zly vtip povazujem tvoj komentar serus
mate tam autobusy_? poznas hodiny_? tak od neho odid..... ak ta teraz bije, po porode to bude robit aj tebe aj dietatu niekolko nasobne castejsie a silnejsie 😒 ....stastnu cestu
a v akom kantone si?
@anavi888 ak si robis srandu, tak ok, kazdy mame iny ventil... Ale ak to myslis vazne, tak sorry, ale asi aj ja by som ta preventivne prepleskla, aby si sa zobudila!!! Ty nechas otlkat seba a este nenarodene dieta a namiesto toho, aby si sa OKAMZITE zbalila a trielila domov na svk bez neho, pises na forum, ze co mas robit??? Mas 15, ked ti to nie je jasne?? Mas doma obycajneho ozrana a uboziaka, sorry, inak, aby som to vobec mohla napisat, neviem nazvat idi.ta, ktory je schopny polozit ruku na zenu a este k tomu tehotnu!! A ty sa ho ides este zastavat, ze bije ma len ked si vypije....
Ak sa nespamatas ihned, tak ti blahozelam k tvojmu novemu zivotu...bitky v tehotenstve su jeho mierny zaciatok...
Fakt nechapem co ti moze byt prednejsie ako pokojny zivot tvojho dietata....
...sa divim, ze mu este hovoris moj partner.....jedno, kde si, treba odist z takeho vztahu....
no ja si myslím, že to už iné ani nebude.. odišla by som, je to vol.. ženu ani kvetinou neudrieš
@anavi888 to snad este ho ospravedlnujes ze ta bije len ked je opity? Npormalny chlap sa nema co ozierat a nie to este polozit ruku na zenu v akomkolvek stave ci triezvy ci opity
Urcite clovek je istym sposom na partnera zvyknuty a je na nom aj financne zavisly ale vzdy sa da najst cesta a riesenie... V tvojom pripade sa musis od neho odbremenit a to velmi rychlo.... Muz ktory zacne mlatit zenu s tym nikdy neprestane a bude to ako casovana bomba jedneho dna aj ked by ste sa udobrili a by prestal tak to podla mna zas zacne
Co je podla teba jeho spustac ak sa opije a do teba pusti??? Alebo ta bil este aj pred tehu a ty si to tolerovala?
Chápem, že si chcela mať kompletnú rodinku a bojíš sa predstavy ostať sama. Niekedy aj takéto peklo môže byť ženou za určitý druh "istoty", alebo (pseudo)opory, možno sa hanbíš že sa o tom dozvie rodina... Naozaj by si si však mala uvedomiť, že sú veci ktoré sa riešiť dajú a také ktoré sa riešiť nedajú. Mať doma alkoholika je obrovský problém, maž doma agresívneho násilníka to je fakt poriadny problém, ale mať doma alkoholika a násilníka to je brutal prúser. Kto raz udrel ženu udrie ju znova - VŽDY. Takže začni rozmýšľať. Podľa mňa máš obrovské šťastie, že ideš v piatok na Slovensko, nič lepšie sa ti ani stať nemohlo, takže to využi a odíď od neho, najlepšie k rodičom, ak náhodou nemáš oporu v nich tak k niekomu inému. Je to však len a len o tvojom rozhodnutí. Keď ťa otĺka tehotnú, skús hádať čo ti urobí neskôr? Ale darmo tu nejaké reči, rady, najprv si to musíš ty v hlave upratať ty sama, lebo podľa toho čo píšeš si myslím že sama dobre vieš čo treba urobiť, ale neverím, že si presvedčená že je to pre teba a dieťa to najlepšie. Držím palce a verím, že chybným rozhodnutím alebo zbabelosťou nezničíš život sebe aj malému...
A ešte odkaz pre premúdrelé dámy, čo tu prispievajú:
Samozrejme že to môže byť niečia recesia tento príspevok, bez pochyby. Čo je však pre mňa viac zarážajúce sú Vaše tzv. "rady", ktoré vyznievajú útočne až hanlivo. Premúdrelo niekomu cez otázniky a výkričníky vstupovať do svedomia je veľmi ľahké, ale verte (a neskúšajte ma presvedčiť že nie), sú v živote situácie o ktorých sa ľahko rozpráva a radí, ale ťažko sa v nich žije a rozhoduje keď ich zažijete na vlastnej koži. Nič nie je čierno biele... A pokojne ma aj ukameňujte ale je to tak a bodka.
@petkaa28 - zažívala jsem domácí násilí 5 let (z toho 2 roky jsem plánovala útěk, povedlo se a mám nyní krásnou rodinu). Kdyby bylo vše tak krásně jednoduché, jak píšeš, byla by to paráda. Každopádně příspěvek napsaný tak, jak jsi ho napsala, každou týranou ženu ještě více sráží. Základem DN je totiž zničení ženina sebevědomí a víry v sebe. A o tom preventivním proplesknutí .... prober se, prosím, Ty ..... na druhou stranu jsem ale ráda, že z Tvého příspěvku jasně vidím, že jsi nikdy nic takového nezažila, tak ať je to tak jen nadále.
@anavi888 - nevím, jestli je toto téma vtip, ale o takovýchto věcech se nežertuje, tudíž odpovím. Doma nyní mlč, připrav se v klidu na cestu do SVK. Sbal všechny potřebné doklady a už tam zůstaň. Nikdy se nevracel do Švýcarska. Pokud bys ještě potřebovala radu, "vykecat se", klidně písni do IP.
@nini1010 - děkuji za Tvůj druhý příspěvek. Nenapsala bych to lépe 😉
@anavi888 kazda normalna zena ak ma takyto problem zbali kufre a odide domov alebo ku najblizsej kamaratke a nevypisuje blbiny po socialnej sieti !!!! prepac ale toto povazujem skutocne za zly vtip a dufam, ze prides na iny druh zabavy!! a ak mas skutocne taketo partnera a mas zdravy rozum tak uz zajtra sedis v buse na Slovensko !!!
pišu ti tu hrozne veci odcudzovat druhzvh to viekezdy je to hrozne pre teba ze si v inej zemi ked začal už teraz a čakate spolu mimo a mlati ta určite neprestane never slubom.bud sa prestahuj ak mas kde a ked nie odcestuj cim skor domou abz si porodila doma na slovensku.nevahaj a rieš hlavne kvoli tomu drobčekovi vtebe. držim palce a schop sa
@anavi888 ak mozes a mas kam na Slovensko prist(zrejme tam nemas nikoho),prid....kasli na neho,na Svajciarsko.....nezasluzis si ako matka jeho dietata,aby sa k tebe takto spraval 😠 ....tu nie je co riesit 😠
necakaj,ze ti nieco urobi a prides aj o dietatko
...neviem akej narodnosti je tvoj priatel a v akom kantone zijes, ale zbal kufre a odid a pokial dvihne na teba ruku , cislo na POLICIU je 117 a oni si s nim uz poradia tomu ver a hlavne vo Svajciarsku zvlast ak je cudzinec....a najvacsia chyba co robis ze jeho agresivitu voci tebe este aj ospravedlnujes alkoholom, ziaden normalny chlap zenu neudrie a uz vobec nie tehotnu....alebo tym ze cakas JEHO dieta, on sa narodenim dietata nezmeni len sa to moze zhorsit a to chces vychovavat dieta v takom prostredi s takym clovekom?
@anavi888 bud silna...nemaj vycitky kvoli nemu 😠 ....nechcela som sice toto pisat...ALE napisem...moja kamoska prisla po jednej takej "prilezitostnej" bitke o babatko ☹ ☹ ....nezbil ju tak silno,no bola v 32tyzdni.....rozpisovat sa nejdem a strasit ta tiez nie.......nelutuj ho,neexistuje prilezitostna bitka 😠 ....bitka je iba bitka!!!!!!!ta sa neda nicim ospravedlnit....a bit tehotnu zenu je neludske!!!!!!!!!
neviem ako to chodi vo svajciarsku ale predpokladam ze policiu maju.... ak na teba dvihne ruku okamzite volaj....