Ahojte baby potrebujem poradiť stalo sa Vám niektorej, že Vášmu priateľovi s ktorým čakáte bábätko sa stále ozývala bývala ? Prezváňala a písala smsky ? A ešte k tomu chodia spolu von poradíte mi prosím čo mám robiť nechcem robiť unáhlené rozhodnutia a stresovať sa zbytočne kedže som na rizikovom tehotenstve... :/
neviem...ja som asi hrozne staromodna...alebo mozno majetnicka? to asi nie...manzel ma volnosti mozno az moc....ale keby sa mu stale ozyvala byvala, pisal by si, volali, prezvanali, chodili by spolu von tak takeho cloveka by som jednoznacne po par hodinach ci dnoch uz priatelom, ci partnerom dalej nenazyvala. preco? ruzove okuliare mam obcas rada 🙂 ale tu by clovek asi potreboval slepecke.
prepac, ale takto sa spravny chlap co ta lubi a vazi si ta jednoducho nechova. v dobrom - daj si pozor na to aby nebol s tebou len z ,,chlapskej,, povinnosti - cakam s nou dieta.
@ejuus122 ahoj, ja ti poviem rovno, ze ja som v tomto strasna, ale ja by som to nedovolila..resp. povedala by som mu, ze mi to vyslovene vadi a je mi jedno, ci sa spolu len rozpravaju alebo ja neviem co..jednoducho, nech sa na to pozrie aj z tvojej strany..jemu by nevadilo, keby si sa stretavala s byvalym?
suhlas s bojovnickou absolutny
Ked ta ma ozaj rad nebude robit co ti jasne ulbizuje tak mu povedz ze si to nezelas...tiez by som sa spytala ze na co to potrebuje co mu to dava taky kontakt s nou.....ci si potrebuje hladit ego alebo mu ide o viac.... ak nebude ochotny sa na to vykaslat tak to asi nema zmysel. budes sa nielenze tehotenstvo ale cely zivot stresovat ....
no so zenami v ocakavani pracuju hormony, o tom vieme kazda svoje, preto treba zvazit kroky v pred, ak je to aspon trosku mozne,
ale ked svojej polovicke nic nepovies, on nema odkial vediet, ze ti to ublizuje, ze ta to zranuje, otazka znie, ze ci si mu o tom, ze ti to vadi hovorila,
treba sa porozpravat, preto sa s nou stretava, preco s nou komunikuje, co s nou riesi, co mu vo vasom vztahu chyba, ked hlada este nieco ine.....ale v prvom rade odporucam otvorene sa porozpravat, drzim palce, hlavne nezcani vycitkami, urazkami a krikom, tym ho len odplasis,
skus si pripravit co mu chces povedat a stoj na faktoch, ze vies o tom a ze ti to ublizuje a vadi:(
nie, nestalo. najprv som s manzelom par rokov chodila, potom sa vydala , vedela ze nema ziadne baliky so sebou, a potom sme mali deti.
jajka71 - prečo by mala svojej polovičke hovoriť úplne samozrejmú vec? Ak niekto vstupuje do nového vzťahu (jej manžel), tak by mal mať starý vzťah vysporiadaný a nie použiť ďalšieho človeka ako chvíľkovú náhradu :( ak on nie je natoľko empatický, veľa radosti si s ním neužije ani v budúcnosti...
no minimalne pokec by som si s nim urcite dala a normalne kludne by som mu vysvetlila,ze sa mi to nepaci...
presne, kludne, ziadne hysterické výstupy, sadni si s nim, povedz mu ze ti to vadi a robi stres.
Takže keď si tehotná nebola s ňou von nechodil a nepísala mu? 😀 To ma podrž... Doteraz ti to nevadilo? Čo s tým má tvoje tehotensvo? Kebyže niesi tehotná tak ti poviem kde je tvoja hrdosť, nájdi si iného.
Takto ti už len poviem - sprav si doma s chlapom poriadky, inak bude brať ako samozrejmosť že randenie a vypisovanie s druhými ženami je úplne v pohode a nevery budeš mať ako na bežiacom páse a je jedno kolko budeš mať detí. 😖
Hodit rec a hotovo...ale na druhej strane si treba pozriet aj druhu stranu mince. Aka je doma atmoska? Ci nedusis ho. Lebo bohuzial muzi to co nenajdu doma, hladaju inde. Aj ked sa budu dusovat ze "jaaaaaaaaa nikdy"....a potom jedneho dna zienka len nechape ako sa okolo nej ruca cely svet...ale zdravy rozum kaze jedno: vybala - je byvala. Ved aj preto sa tak vola. Nie "terajsia", ale byvala.
@ejuus122 ahoj, no, keďže si tehotná, máš nárok na trocha kriku ...😉 ... ja, ako sa poznám, by som určite naziapala na toho svojho, že čo to má znamenať a čo spolu riešia s ex ... ak nemajú spolu dieťa, tak nech sa láskavo stará o teba a nie že chodí s ex dokonca von...na ...čo?! len tak si pokecať?... neskutočne detinské správanie od tvojho partnera ...
a nechápem tiež tie reči niektorých kočiek, že odkiaľ má ten jej partner vedieť, že keď si píše sms-ky a volá s bývalou, že zraňuje svoju terajšiu ....rozum sa mi zastavil ... ako...baby vy to pokladáte za normálne, keď si váš chlap dopisuje so svojimi bývalkami, keď čakáte jeho dieťa?...ja teda ani omylom ... a ešte by som ho mala o tom aj informovať a "rozprávať sa" , že ..."prepáč miláčik, ale vieš, teraz, keď som tehotná mi vadí, že ty si píšeš, telefonuješ a stretávaš sa so svojou ex ...vieš?...nemohol by si, prosím ťa, zostať so mnou? ... možno to nevieš, ale som na rizikovom ..." ..... bla-bla-bla.... !!!!!!!!
.... že chudáčik "sprostučký", ani to netuší, žeby ma také niečo ako je randenie s exkou (ako jeho terajšiu partnerku), mohlo "zraniť"... jááááj, kam sme to dospeli .... tóóľko tolerancie zrazu... 😖
tak jej zavolaj Ty, ze cakas dieta a nech mu da ako otcovi pokoj. Ze ci by sa to jej pacilo,keby jej toto niekto robi? je to zadany chlap a basta. Navyse buduci otec dietata, to sa nepatri. Karma je svina a rada sa vracia.
Moj komunikuje s byvalymi,ale su to vacsinou uz tiez zadane zeny a komunikuje s nimi v ramci slusnosti,cize ak sa spolu nerozisli zle,tak si napisu vsetko naj k narodeniam ci k vianociam a pri tej prilezitosti,ako sa mas, pozdravuj si doma. To povazujem za pripustnu komunikaciu s byvalymi partnermi/partnerkami. Ale nie sa atakovat a ohrozovat vztah toho druheho.
Mna napadla asi trafena vec, ale Co keby vs isla s nimi von aj ty pekne nahodena aj ked s Bruskom, usmiata a hodila medzi recou tej ex, ze naco taha von chlapa, ked mozte si dat damsku jazdu pri kavicke a pokecat. Normalne jej povedz ,hlavne ked tam bude tvoju chlap, ze sak ked sa babo narodi, on uz cas nebude mat, ze sa bude venovat babu ale,ze ty s no na pokecat radar skocis; );)!Mozno jej docvakne. Inak chlapom treba vzdy vsetko povedat polopate a jasne, oni su mimozemstania; )!
no, moj si s byvalou zavola, sem tam si s nou aj ja zavolam, kedze ona si presla rovnakymi problemami ako ja teraz. takze mne osobne nevadi, ze si s nou zavola, alebo jej napise. skor sa tesim na to, ako ju pojdeme niekedy kuknut 🙂 .
ak ti to ale vadi, ze si s nou pise, vola, tak mu to povedz, ze si to nezelas. a kym si nebola tehotna, tak ti to nevadilo? 😉
a vieš o tej jeho bývalej niečo viac? či má teraz partnera, manžela, deti.. ja sa s bývalými veľmi nestretávam, ale to je skôr spôsobené tým že bývajú ďaleko.. ale s minimálne dvoma si viem predstaviť čisto kamarátsky vzťah bez dákych postranných úmyslov.. predsa len sú to ľudia ktorí mi boli blízki, rozumeli sme si a aj po rozchode sme sa dáky čas stretávali, je to všetko o dôvere.. viem že sa to ľahko píše a v podobnej situácii by som bola nešťastná aj ja 🙂 určite by som sa na tvojom mieste s priateľom o tom porozprávala, prípadne sa ju snažila spoznať.. všetky by sme chceli byť milenkami aj najlepšími kamarátkami v jednom, ale asi to nie vždy ide.. ak sa s ňou stretne ale potom je k tebe milý a pozorný možno len potrebuje prebrať niečo čo ho trápi a nechce ťa s tým zaťažovať.. on si asi ani neuvedomuje že by ti to mohlo vadiť.. to je buď potom úplný ignorant, ale skôr to bude preto lebo si myslí že veď nerobí nič nesprávne, má rád teba, tak prečo by sa nemohol stretávať s inou ženou keď za tým nič zlé nie je.. mne by vadilo ak by mi môj priateľ zakazoval stretávať sa s inými chlapmi, napríklad aj bývalými priateľmi, ak by som mu vysvetlila že v tom nie je nič čo by náš vzťah ohrozovalo.. miernu žiarlivosť by som chápala, ale zase potrebujem aj aby mi veril 🙂
To ze sa mu ozyva nie je az tak zle, ovsem ak by to on ignoroval. Horsie je ze chodia spolu von. Urcite by som to riesla.
Tolerujem, že sem tam ide môj muž von s kamošmi a sú tam aj dievčatá. Ja som teraz bola sama v Kyjeve- čo sa týka voľnosti sme zrejme nadpriemer 😀 Ale ex???!!! V žiadnom prípade- neverím na kamarátstvo po vzťahu...
čítala som tvoju otázku môjmu mužovi, citujem ho: ten chlap je úplný kretén. niečo si dokazuje. keď mu ona vypisuje, tak asi vie prečo.
to si myslím aj ja. proste baba má nádej. možno jej s niečím pomáha, ona má nejaké trable. no on v prvom rade musí vedieť, čo to robí s tebou, a že sa kvôli tomu trápiš. potom nech sa zariadi jak chlap a stojí pri tebe. a keď nie, tak krutá pravda, ale aspoň budeš vedieť na čom si.
drž sa mojka :(
ked je raz ex, tak je ex. nema sa s nou co kontaktovat a uz vobec nie chodit von, pokial to nemusi robit napr koly praci...nechcem robiz zlu krv ale mala by si mu to jasne povedat a ze to nebudes akceptovat lebo z tohoto mam pocit ze on este neviem ze je to EX
Ty kks...Ide ma slahnut z niektorych odpovedi...Z opacnej strany (z pohladu tej jeho ex)....Tiez som chodila (teraz mam dieta, tak menej) von s mojim ex aj ked aj ja, aj on sme uz mali novych partnerov. Nerozisli sme sa v zlom, vzdy sme mali spolocnu rec, priatelov, zazitky (vyrastali sme spolu). Pokial sa na tych ich stretkach nic "zakazane" nedeje, nevidim dovod, co tu vsetky jancite...Vam asi nikdy dobre nepadlo vyjst si von. A zial, ex sa po rozchode stava len ex a nie mrtvola, neviem, preco by stretka mali byt tabu. Opat opakujem, ak sa na nich nerobia dalsi mali ludia...
Skús mu povedať, napr. jeden večer, že sa máš stretnúť s tvojím bývalým, že ti prezváňal, tak ideš na kávičku.. a choď von napr. k svojím rodičom 😉 Keď to vyskúša na vlastnej koži, tak si možno uvedomí, ako tu chutí 😉 🙂
vysvetli priatelovi ze si to nezelas a ze to nie je vhodne aj z dovodu rizikoveho tehotenstva, lebo ti to sposobuje stres. ak to nepochopi nuz co vcul?