Krásny podvečer prajem, baby mam priateľa. Keď sme boli ešte netehotní, chodili sme spolu von, na vínko, sadnúť si so známymi aj do skorých ranných hodín. Teraz som tehotná a môj partner začal častejšie chodievať so svojimi kamarátmi na pivo si sadnúť. Nevadilo by mi to, pokiaľ by domov prišiel dajme tomu do tej polnoci. Žiaľ môj partner chodí ráno napr. o 4tej ráno. Nechcem zbytocne panikarit, neviem zatiaľ mi nedal žiaden dôvod na nejaké podozrenie, ale tie neskoré príchody mi trosku naháňajú strach. Hlavne vždy odíde a nepovie kedy sa plánuje vrátiť. Je pravda, že sa oňho aj bojím a bojím sa aby sa "nieco" nestalo. Celý večer som nervózna a neviem zaspať. Keď som sa s ním o tom bavila, povedal ze ísť s kamarátmi je normálne a ze ísť 2-3 do mesiaca tiež. Začala som aj bez nejakého dôvodu pochybovať čo ma veľmi mrzí. Nedokážem si ale pomôcť. Som histerka?
@zmrzlinka2021 sme spolu 4ty rok. Bojím sa oňho, vadí mi, že chodí takto po nociach
Nehnevaj sa ale tvoj chlap neni ok. Moj muz nema zapotrebu niekam chodit je radsej doma pri mne. Takze mu kludne mozes povedat ze nie neni to normalne a zvlast ked ma tehotnu partnerku
Vo vzťahu je dôvera kľúčová ... zas nemôžeš chcieť, aby s Tebou ochkal nad dupačkami ... muži sú iní ako ženy ... veď chodí von s kamarátmi, či? ... nejde preč na deň, dva ... ja osobne nič zlé na tom nevidím.
A preco nechodis aj nadalej s nim? Ja chodievam akurat, ze si dam nealko.
Chapem, ja bez mojho nemozem zaspat a preto to respektuje a hlasi sa mi, aj ked tato situacia nastava velmi vynimocne, rovnako sa hlasim aj ja jemu, nie kvoli kontrole ale strachu.
Zobrat telefon do ruky a napisat 'som ok' zaberie 10 sekund.
Ked sme boli este netehotni….😂😂😂
Tak on si zatiaľ žije ten svoj slobodný život. Budeš tu mať odpovede rôzne, niektorej žene nevadí, keď muž príde hoci aj na druhý deň ráno, iná si nevie predstaviť ani to, že nebude s ňou večer doma. Je to čisto o vás dvoch, čo vám vyhovuje a ako si to dokážete skĺbiť, aby ste boli spokojní obaja.
A ako často sa takto zdrží?
@doriiis vždy keď vyrazí s kamarátmi.
@jj298 niektoré ženy to niekedy veľmi pehaňajú.
Vždy keď si vyrazi s kamarátmi....to je jak často? 2 krát za týždeň,za mesiac?
Nie je to dobré. Ešte ani dieťa nie je na svete a on je vonku stále častejšie... Budeš to mať dievča ťažké... Kvôli tebe a tomu malému len dúfam, že sa "lúči" so starým životom a po narodení sa bude podieľať na starostlivosti a nie utekať za kamarátmi do krčmy...
A preco uz nechodite von spolu? Vsak tehotne sediet doma nemusia po nociach.
Netehotni ste stále. Tehotná si len ty. Predtým ste chodili piť spolu, ty z nejakého dôvodu nejdeš s ním tak ide sám. Nemáte iné koníčky? Sprav šokovú terapiu - keď pôjde von ty choď ku kamoške a ostaň tam do rána.
Špecifikuj,koľko krát do mesiaca. To je relevantné. Iné je 2,3 krát a iné každý víkend piatok,sobota.
Tehotna si len ty a je to len tvoj priatel, on nema ziadnu povinnost voci tebe, az voci dietatu, ked sa narodi. Asi si mala ine ocakavania, nuz...
Ak je to 2-3x do mesiaca asi je to ok. Ale do rana do 4 je to divne ale zase, ked si chodila s nim aj ty, tiez ste boli tak dlho. Cize vies co asi tak robia v ramci toho casu. Potom je zase otazka kedy ide z domu. Normalne sa s nim porozpravaj ako si to predstavuje ked pride babo. Lebo vtedy budes potrebovat pomoc, plus asi ked pride o 4 a babo sa zobudí o 6, asi nemoze očakávať, ze sa aj vyspí.
@jj298 moj muz tak lubi povedat,ze sme tehotni. Wtf, sa ho pytam, ci sa on citi tehotny alebo co to mnozne cislo
Autorka, niektori muzi sa nevedia vcitit do zmien, ktore nastavaju, duplom v tehotenstve, ked este nemaju pred ocami dieta a povinnosti s tym spojene(niektori ani potom😂) uprimne by som sa s nim porozpravala o svojich obavach, tu si to napisala velmi vagne. Mna by to sralo, ak by sa to stavalo pravidelne kazdy tyzden, pretoze do buducna to bude obmedzovat jeho schopnost postarat sa o dieta
Ja nie som typ zeny, ktora by potrebovala mat chlapa stale za zadkom. Volny byt a obcasnu samotu si dokonca uzivam. Ale to som ja. Ak ti to vadi, mal by to respektovat, resp. prist aspon do tej pol noci, to mi pride ako fajn kompromis, aj ovca cela, aj vlk syty. Alebo ist s nim, ak sa ti aspon trochu chce. Alebo nech je proste doma s partnerkou, co je na tom keby nikam takto nechodil? Ci aj s deckom bude len zena a on si bude chodit po nociach s kamosmi? Hej, rodicovstvom zivot nekonci, da sa chodit aj s kamosmi a tak, ale nejak rozumne sa prestriedat a tak aby s tym ako to funguje boli spokojni obaja... Ono tehotna zena moze veci vnimat citlivejsie, aj samotu, aj vsetky tie zmeny, najma oproti muzovi. Nakolko u teba uz k zmenam prislo, u muza sa prakticky zatial nezmenilo nic. Ocakavala by som od muza empatiu a pochopenie...
@modrykolibrik No, ja keď chodim okolo tých krčiem, čo tu máme, sú plné chlapov , tak potom neviem, či tvoj je iný, ale keďže sú stále plné, tak predpokladam, že iba jej chlap nebude jediný divný. To hovorim, len čo vidim.
Za mna to nie je v poriadku.
A vy ste studenti?
chodenie na pivo do 4. rána už vo vzťahu s dieťaťom (na ceste) nemá čo robiť. no to je tak keď rodičia sú vlastne iba spolubývajúci. tam nie je žiadny vzťah. on si žije svoj slobodný život a na teba s.. kašle
ďakujem za príspevok. Človek si až pri takýchto príspevkoch uvedomí, čo má doma.
U tvojho nenastala žiadna zmena. Či si tehotná, či nie si, či ideš či nejdeš, robí to isté, čo predtým. Môjmu by sakra vadilo, keby som nebola s ním, a tak by sa teda aj zariadil a vždy sa tak zariadil a ja som rada, že svoj čas chce a vždy chcel stráviť so mnou
@maranta_leuconeura to je teda nazor 🤦🏾♀️prepáč ale nedá mi nereagovať na tvoj koment . Akože muž nemá žiadnu povinnosť voči žene ktorej urobil dieťa a ona ho nosí 9 mesiacov pod srdcom?! Ako fakt my ženy sme len chodiace maternice a buďme rady že nás oplodnili
@kika147 no pravne nema ziadnu povinnost. Na manzelku by mal-vyzivovaciu povinnost. S kym bude travit vecery je na dohode, opat ziadna povinnost.
Čoho sa bojíš? Čo ťa zneisťuje? Ako dlho spolu chodíte?