Som tehotná a manžel vyhľadával iné ženy

beatrisse25
18. nov 2012

tak ahojte kocky... mam problem.... uz nevladzem tazko sa mi o tom pise, dlho som rozmyslala ako a ci napisat, ale uz neviem ako dalej....som vydata mame synceka 2 roky.... momentalne cakame druhe babo som v 28tt. Prednedavnom som zistila ze moj manzel si vypusuje so zenami.... pre upresnenie dohaduje sex. stretka atd.... po zisteni zatlkal potom sa priznal a ospravedlnoval sa ako maly chlapec.. vraj islo len o srandu nikdy ma nepodviedol ze si len chcel nieco dokazovat....a teraz dalej trvalo to asi tristvrte roka tie jeho vypisovacky ja som to zistila cca pred mesiacom... pre upresnenie manzela lubim nadovsetko aj svoju rodinku.. manzel ma doma vsetko... hadat sa sem tam pohadame asi ako kazdy nikdy nic vazne, sex mame kazdodenny ma vsetko stale nejaky zmeny ci doma vylety ci po intimnej stranke.... dufam, ze mi rozumiete... a takto moj problem je ten ze uz mesiac zijem hrozne nespavam asi len 3 hodinny v noci z coho som uz vycerpana byva mi stale zle, nechuti mi jest, zeny v tehotenstve priberaju ja som pribrala od zaciatku 6 kg... teraz som schudla 11.... viem ze musim davat pozor na babo aj seba ale nemozem nevladzem ani zit.... casto, velmi casto placem... kazdy den aj ked to zratam 3-4 hodiny dokopy...stale myslim nato co som si precitala co si pisali za ten necely rok to bolo aj 30 zien niektore aj za fin.odmenu atd... je mi az zle z toho ked to pisem.... stale sa trapim ze som neschopna a zla manzelka a matka ked neviem udrzat manzela... citim sa menejcenna... mam velke depresie stava sa mi ze placem aj pred malinkym co ma trapi ale neviem sa udrzat ked na neho pozriem a rozmyslam nad tym ze jeho tatko by nemusel byt s nami a oddyst s nejakou.........manzel po diskusii o probleme a ako sa citim povedal ze mam nato zabudnut netrapit sa ze ma lubi vie ze urobil chybu atd.... ale ja...nemozem uz som v koncoch.... prosim o rady a pomoc dakujem 😢

dvnz
18. nov 2012

Ahoj beatrisse veim presne co pocitujes nieco podobne som zazila aj ja.Jedno ti poviem teraz je vsetko ok, veis ja som veriaca ja som sa modlila a povedala Bohu ako velmi ho milujem a aj svoju rodinu a uplne som to nechalan a Nom, lasku som mu vzdy davala, aj vsetko co potreboval a zrazu sa spamatal a aj ked to boli aj tu len vypisovacky, viem ze mi nebol neverny to nie, ale vedel ako sa trapim s tymi vypisovackami a bolelo to aj mna ale tak silno som verila v nasej laske nech necha tie zarty ze to nejak nechl, sustredovala som sa predovsekym na nase dieta a dakovala a prosila Boha o to aby si ma vazil ako si ho ja vazim a nejak sa to vratilo do starych kolaji s velkou laskou..neviem toto inac vysvetlit , pisem tu hore dole prepac, ale sustreduj sa na seba a na deticky to je to najdolezitejsie, deti ti nikdy neublizia a ani to co nosis teraz pod srdcom nezasluzi si stres , len lasku , lasku a este raz lasku!!!!deti su dovod stastia radosti a lasky na toto pamataj, ked muzovi hrabe obcas uvedomi si to velmi rychlo a povedz mu ze ta to boli pri srdci ked vidis tie spravy, ze nechces zakazovat chatovanie ked sa jedna len o srandu len chces aby ta pochopil a vazil si ta ako jedinu zenu, manzelku a ze ho velmi lubisa ohladom sexu povedz ze sex je medzi ludmi ktori sa vazia navzajom a miluju a ze je to najdovernejsia a najintimnejsia vec len medzi dvoma ludmi!

beatrisse25
autor
18. nov 2012

@dvnz dakujem za radu, ktora ma rozplakala v dobrom... ja viem snazim sa verim, ze to bude ok co uz je venuje sa mi velmi aj malemu nezanedbava nas.... len to neviem dostat z hlavy stale to mam pred ocami.... som rada ze vy ste ok s manzelom a ze to dobre dopadlo....ja sa naozaj snazim zameriavat na deticky.... snazim sa starat o domacnost o seba aby bolo vsetko tip top... lebo uz som na tom tak ze radsej nejdem spat a pratam aj ked dookola to iste co uz je ciste... lebo som v tom stadiu ze rozmyslam preco to urobil preco sa to stalo ci preto ze sme nemali 1 den vyzehlene alebo ze nebol kazdy den utrety prach,.... uz si pripadam ako chora.... naozaj kazdy den pratam a kazdy druhy umyvam okna susedia si uz musia mysliet ze som psycho ale uz asi naozaj som.....dakujem aj tak za pomoc a radu

mamavera
19. nov 2012

@beatrisse25 tvoj manžel to možno robí aj preto, lebo sa pre neho stávaš nezaujímavou (neber to prosím ťa v zlom, ja ho v žiadnom prípade neospravedlňujem), ale umývať každý druhý deň okná a myslieť si, že vyhľadáva iné ženy len preto, lebo nebolo raz ožehlené je choré. Prečo robíš zo seba upratovačku a nie manželku? Manžel chce doma nájsť sebavedomé stvorenie, ktoré nebude šesť krát denne utierať prach a dve hodiny plakať ( a škodiť tak sebe a deťom) ale takú ženu, ktorá mu rázne dá najavo, že tie vypisovačky s inými ženami sú na úrovni pubertiaka, že si ich tolerovala prvý aj posledný raz. On sa musí snažiť, nie ty! Keď sa budeš správať ako upratovačka, bude sa k tebe správať ako k upratovačke. Mimochodom, čo robí doma on?! Treba ho pomaly ale iste zahŕňať povinnosťami, dať mu malého na pol
dňa, aby si si mohla oddýchnuť a ísť trebárs na kozmetiku, alebo len tak poklábosiť s kamarátkou do cukrárne. Inak to bude ešte horšie po narodení druhého drobčeka. Budeš mať viac práce, budeš strhaná a nervózna, že už nestíhaš umývať obloky každý druhý deň, ale len každý tretí a budeš mať na manžela ešte menej času ako teraz a on bude hľadať ďalej. Spamätaj sa! Teraz máš na to super obdobie, pritúliť sa k manželovi, povedať mu, že je toho na teba veľa, že už toľko s bruškom nevládzeš a požiadať ho, aby prevzal niektoré povinnosti na seba. Pekne postupne, aby neutrpel šok 😀 . Prečo si myslíš, že domácnosť je len tvoja záležitosť? Inak obrátiť s na psychológa je dobrý nápad, veľmi by ti to pomohlo, zdvihlo sebavedomie a nerobila by si zo seba handru, ale našla opäť v sebe tú ženu, do ktorej sa tvoj manžel zamiloval. Držím palce, aby sa to podarilo. Mimochodom, ja umývam okná maximálne raz do mesiaca, keď je zima ani to nie a žijeme, predpokladám, že môj partner si ma váži pre iné veci a nie preto, či raz bolo alebo nebolo ožehlené. Má dve ruky, vie, kde je žehlička aj žehliaca doska. Ja tiež chodím do práce, dokonca do dvoch a na pomoc v domácnosti nemám, tak musí priložiť ruku k dielu. Robí to rád, pretože vie, že nám ostane viac času byť spolu.

lea641981
19. nov 2012

@beatrisse25 no vyhodis ho dverami vrati sa oknom 🙄 mne sa to nepaci ja take vystrelky netolerujem 😠 rozviedla by som sa,mna by to zozieralo cely zivot a tiez som veriaca 😖 ale jemu by som uz neverila nikdy a mala by som pocit ze ho kontrolujem a prenasledujem 😢

lea641981
19. nov 2012

no a jemu by som odporucila odbornu pomoc 😖 hlavne sexuologa a psychiatra 🙄

maznacik007
19. nov 2012

no asi je problem ze ma doma vsetko.... nechapem preco ty v takomto stave, vystresovana, tehotna s dalsim malym dietatom sa tak staras o domacnost... to je jeho uloha teraz umyvat okna a zehlit a prach utierat... a kedze chudnes v tehotenstve mal by ti aj varit alebo zabezpecit donasku obedov... minimalne... proste mu spis co od neho pozadujes a hotovo...
ako sorry ale tristvrte roka si vypisovat so zenskymi dohadovat sex a este aj za financnu odmenu... a na sto pro ze k tomu aj doslo to je chrapunstvo najvyssieho stupna a este aj priviest zenu do ineho stavu.... este ze na teba nejaku pohlavnu chorobu nepreniesol...
ziaden pocitac ziaden pokec a pod doma ale pekne nastupit a makat.. okolo svojej rodiny .... a to je to najmenej co ma urobit a ty to mas ziadat...
ako co si ty nejaka handra ze manzel tam prasi kadekoho tebe urobi dieta a ty este skaces ako ona piska aby mal vyzehlene navarene ... ty si zodpovedna za seba za to dieta co cakas a aj za svoje starsie dietatko oni ta potrebuju v pohode a zdravu...

a jeho vysli k sexuologovi . nech mu da nieco na znizenie chuti na sex... to neni normalne co robi..

annetty
19. nov 2012

@beatrisse25 Ahoj🙂 Uplne suhlasim s mamaverou! Nemozes tak vela upratovat, lebo z toho ti vznikne mania, a to uz bude na liecenie....sorry, ze to hovorim, uber z upratovania. Som priadkumilovna a dakedy som to aj ja prehanala, ale nie az tak ako ty. Ked nase okna nie su umyte aj 3 mesiace, nic sa nestane. Uvedom si, kym si upratovala, on mal cas na vypisovanie. Takze zmen doma poziciu z upratovacky na milujucu a mudru zenu a matku. Musis stravit viac casu s manzelom v trojici-stvorici. Ak ho lubis a chces si ho nechat (co pevne dufam), tak jasne mu povedz, ze ti ublizil a nech je vedomi toho, co spravil. Ze to ani jedna zena by netolerovala, co spravil. Co najrychlejsie si musi uvedomit, ze ma sikovnu zenu, s ktorou caka dietatko, a ma jej pomoct vo vsetkom fyzicky aj psychicky a nie vypisovat s babenkami.
Drzim Ti velmi palceky! Nech sa schopi tvoj muz, a dufam vsetko bude v poriadku, sice na toto sa uplne zabudnut neda, ale moze to cele nabrat este krasy smer.

lea641981
19. nov 2012

ake upratovanie ake schopenie sa??je to havado treba sa ho zbavit 😠 zatvorit ho do cvokarne neukojeny psychopat 🙄 30zien a este si niektore platil 😲 to je chore ☹

nasta55
19. nov 2012

@beatrisse25 je to buron a necakaj ze sa zmeni, stale bude taky isty. Proste je taka povaha. Z vlastnej skusenosti viem ze to bude robit stale. Vykasli sa na neho. Neukojeny nadrzany kanec. Pudy su pre neho viac. Take keci ze sa zmenil a ze to robit nebude tak to urcite nie lakat ho to bude stale. Myslis ze ti taky chlap stoji za to???

nasta55
19. nov 2012

@beatrisse25 neznasam takychto chlapov

janafoj
19. nov 2012

tak mila mamička: v prvom rade hlad na seba a na svoje este nenarodene dietatko... prepac ale hadam koli buranovi nehces aby nastali komplikacie... viem o com pisem.. tiez cakam druhe dietatko... a mam rizikove tehotenstvo... nemozes sa takto trapit pretoze to prenasas na dietatko... pokial sa tvoj manzel takto sprava je to velmi ubohe a ponizujuce pre teba. preco ponizujuce? preto lebo pokial ty pises ze mate plnohodnotny zivot aj po intimnej stranke tak ta len takto zhadzuje... pisem na rovinu prepac... ale nenavidim takych chlapov... ja byt na tvojom mieste ja ho uz nechcem po prvom zisteni co by som zistila ze mi toto moj chlap robi... aby som bola ponizovana a kdohovie co si s nimi este pisal ci sa priznal ze je zenaty a mate deti alebo ta ponizoval... fuuj... prepac je to u mna obycajny chudak... a velky zradca ked tot dokaze chlap spravit svojej zene a matke deticiek... to by som netrpela... chvala panu bohu ja toto nepoznam... teda poznam ale to bolo este ked som bola mlada... teraz mam najlepsieho chlapa na svete ktory polozi za nas zivot... v zivote ho nenapadne pozriet na druhu a vzdy mi len povie ze tu najkrajsiu ma doma pri sebe... nikdy by ma nepoviedol a preto ho velmi milujem... drzim ti palceky aby si to zvladla ale je na tebe ako sa rozhodnes... chlap ktory raz spravi zly krok bude ho robit stale.. to si zapametaj... opatruj sa.. JANA

luci78p
19. nov 2012

skúsiť liečenie,a ak odmietne alebo nepomôže tak zbaliť švestky a ísť od neho preč .... 😝

lavyrle
19. nov 2012

@beatrisse25 treba sa ho zbavit? V 28tt a ked ho lubi? Co ja viem....ja by som az taka radikalna nebola. Kazdy moze urobit chybu aj ked to co robil (dlhodobo) a este v case, ked ste pracovali na dietati, je chrapunstvo. Ale pokial si uznal chybu a chce ju napravit a mas ho rada - daj mu sancu. Vsak manzelstvo je asi neustala praca na sebe samej, na vztahu, aj odpustenie. No najma je to o dovere, ktoru ON narusil a ON ju musi opat vzkriesit. Takze absolutne suhlasim, ze ty musis popracovat najma na sebe. Ukaz mu, ze to total "posral".....a ze takymto spravanim moze o teba prist. Skus si robit radost - chod von s kamoskami, vyfinti sa, chod na kozmetiku, ku kadernikovi, kup si daco pekne 😉 Skus si kazdy den povedat, ze taku ako si ty - uz nenajde, tak nech si to chlapec uvedomi 😎 je to ozaj tak, ze tie dobrucke submisivne zenusky si vacsinou ich muz moc nevazi, pretoze v nich ma istotu. A chlap (a asi aj zena) obcas potrebuje citit, ze sa stale musi snazit, ze to jednoducho nie je tak, ze cokolvek urobim - vsetko sa mi prepecie. Drzim palce, mas to tazke. Ale niektori chlapi robi aj horsie veci - tohto tvojho treba "vytahat za usi", ale dorazne 😉

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@mamavera ja som okna umyvala 3X do roka zehlila 2 krat do tyzdna upratovala v soboty a tak ale od vtedy jednoducho mam prepinaky a stale rozmyslam kde sa stala chyba ci nie v tom ci v inom.... to pred tym nebolo take od vtedy sa vela zmenilo

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@annetty dakujem pre upresnenie pred tym ako som to zistila tak to vobec nebolo tak to upratovanie prehnane a vsetko...l len teraz tym ze rozmyslam preco to urobil vsetko prehanam varenie upratovanie pecenie atd.... asi preto ze nemozem spavat tak upratujem peciem varim a stale dookola

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@janafoj on tvradi ze ma nikdy nepodviedol ze to by nemohol... a co ja co si mam mysliet ja uz nemozem ani rozmyslat.... pre upresnenie... pre vsetkych ja mam 25 rokov on 43!!!!! cize realne ked nad tym rozmyslam neviem... stale sa pytam preco!! co sa tyka toho co pisal... ja som si vsetko citala aj archivy jednoducho vsetko som vykutrala... ano aj pisal ze je zenaty... nikdy ma nezhadzoval ani neponizoval.. len pisal ze je zenaty ze nic nechce nehlada len obcas. sex stretko..... aj za FO.... tvrdi mi stale ze nic sa nestalo nikdy... neviem uz comu mam verit ci mozem ... snazim sa nehovorit o tom nehadat sa nemysliet ale neda sa nemysliet nato... stale to mam v hlave

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@lavyrle dakujem... ja som sa zbalila aj maleho a odysla sice len na pol dna nebrala tel atd... nemohla som na dlsie nemala som ist kde tak som sa s malym prechadzala bola v kaviarni atd na ihrisku a tak ked sme sa vratili prosil o odpusteniue bol nestastny.... ja ho nezastavam ale to viem ze ho to mrzelo.... aj sam mi stale hovori ze sa snazi aj bude vsetko aby bolo ok ze to posral a narusil kvoli hluposti a srande nase dovtedy krasne manzelstvo.. je to vsetko pekne, ale neviem bude to este niekedy dobre????? budem mu niekdy este verit??? ked je prec z domu ja sa idem utrapit a nedaj boze ze som doma sama a maly je u mojej mamky tak to nezvladam... mala som uz hocijake myslienky.... jednoducho ma to nejako nebavi zit takto ze sa len trapim... stalemyslim na maleho na babo ktore onedlho pride a neviem co dalej ci ostat ci ist prec... co nieje take jednoduche nakolko sme na nom zavysli financne.... ja nemam kde ist ku nasim to nie.... a kde inde nemam ku komu... a ist prec ked cakame bao ja neviem ostat neviem naozaj neviem co robit

janafoj
19. nov 2012

no moja pekna... ja mam 26 rokov so rozvedena... viem aky su chlapy.. naozaj mozno sa to nezda ale mam vela toho odziteho az moc by som povedala. pokial som nespoznala mojho terajsieho manzela zila som naozaj zle... neverim chlapom co povedia doma zene ze ju miluju ale aj tak vyhladavaju ine... asi si tie spravy nasla budem hadat na pokeci?? alebo v jeho emailoch... je to hnusne a urcite by som s takym chlapom nebola... chlap ktory mi ublizuje uz len tym ze pise z inymi a takto nie je u mna chlap... a chlap ktory miluje svoju zenu nehlada ine... rozmyslaj... je starsi a ovela skusenejsi... neverim tomu ze ta nepodviedol... tomu neverim... len aby si nedoplatila na to... len toho sa bojim.. je mi velmi luto ake to mas tazke ale hlad na dieta a na seba... bola by som nerada keby si sa casom dozvedela ze ta celu dobu tahal za nos a vysmieval sa ti... poznam to...

dadka75
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kveta
19. nov 2012

@beatrisse25 Toto je jeho druhe manzelstvo? Preco sa usadil tak neskoro? Ako fungoval pred manzelstvom? Mozno nie je chyba v Tebe, ale takto zije uz dlho.

A vecer mu nasad kondom. Skoda riskovat chorobu dietatka. Sorry, ale zhanat sex aj za FO, to uz nie je hra. To proste naozaj robi.

kaja73
19. nov 2012

@beatrisse25 to su take typy chlapov. ☹
Oni budu zatlkat aj ked mas dokaz rovno pred nosom.
Never, ze ta nepodviedol. 😲 ber to tak ze ano a bud sa s tym nauc zit,alebo si to cele premysli a po porode sa osamostani-teraz asi nie je vhodna chvila.
Tu nejde o to aka si ty,ty nemas podiel vina na jeho spravani-tieto typy si musia stale ieco dokazovat,nedje u nich o city,ale cisto o sex,v ktorom chcu mat vsetko a od roznych zien-akesi samcia nenazranost to je.
Podla mna to ozaj lubi,chce byt s tebou,ale ma tento problem-ono to totiz je problem a asi len navsteva v sex.poradni by mu mohla pomoct.
Ty sa bud na to budes pozerta ako na jeho chorobu a to ti pomoze sa s tym vyrovnat a zacnete to riesit s odbornikmi,alebo sa scvoknes,alebo osamostanis.
Neviem ci je dake ine riesenie.

PS-snaz sa v tehu vela neplakat,tvoje babo bude vystresovane,po porode ti bude stale plakat,bude z neho nervak a nepokojny cloviecik.

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@janafoj ano bolo to aj na pokeci .... tak a co mam robit.. odist od neho?? s malym a tehotna len nemam kde a co budem robit??? ja zijem v tom ze ma podviedol len si to nechcem pripustit stale tvrdi ze nic sa nestalo.... len ja mu poviem pravdu neverim aj ked mi to opakuje stale ze ma nikdy nepodviedol atd.... uz neviem ako dalej...uz som rozmyslala ze budem len s detmi najdem si niekoho a hotovo ja som nikdy problemn s muzmi nemala aj ked mam len 25 mala som vela muzov vztahov atd.. a mozno teraz sa mi to vracia vsetko.... len som myslela ze muz ktory je starsi a ma doma zenu mladu myslim si ze aatraktivnu ktora sa stara o seba dieta domacnost a ma s nou aj po int. stranke vsetko tak som myslela ze s nou bude... ja ho milujem nadovsetko on ma vytiahol pred niekolkymi rokmi teda pred 6 z uplneho dna pomohol mi po psych. sztranke nakolko osm mala vela problemov...prezili sme spolu vselico o com ako hovori vela ludi by sa dala napisat aj kniha prezili sme hadky stahovania umrtia boli sme financne na dne teraz sa mame ako krali... jednoducho amme toho za sebou vela... a neprezit takuto situaciu neviem... stale si poviem ze zvladneme ajtoto ze to nas vztah posilni ale vidim to na sebe ubija ma to aj bojim sa ze to bude ubijat aj nas vztah....

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@dadka75 takto nepodvadza aj si to myslim z toho dovodu ze tam mal dohodnute stretka na urcitu hodinu a potom tie zeny alebo ako ich nazvat pisali ze kde si bol preco si neprisiel aon nato len daj pokoj a takto sa to opakovalo vela vela vela krat... to robim aj ja myslim maili sms... trosku ine ako ahoj moje ako?? 😉 a samozrejme mame aj take uletyako ideme k svokrovcom a tak si neiekde zajdeme autom a nemusim hovorit co sa v aute deje.. atd... nemame sex rovnaky a na stale istom mieste ak ma chapete

janafoj
19. nov 2012

no presne som vedela ze to napises ze aj na pokeci... nechcem ti hovorit odid od neho... pockaj este chvilku a dobre si vsetko premysli... ale chlapi na pokeci ... hmm.... nooo tazke... su to suknickari a lamu tam kazdu jednu... je to tazke verim ti to... ale pre mna by ako chlap skoncil... neodpusila by som mu to a uz vobec by som s nim nesla do postele aj keby len pisal z druhymi... u mna by ako chlap pohorel... a verim tomu ze mas na lepsieho...

grejci1
19. nov 2012

@beatrisse25 aj ked tu mám foto tak to sem napíšem... Manželovi som našla pred rokom sms-ky typu "ľúbim ťa"... prvý krát som to prekusla, ale keď som to našla aj po 2 mesiacoch tak som zúrila, vystrájala a hlavne bola zúfalá...a hladala som útechu niekde inde. Mala som iného "príležitostného partnera" na útek z reality... bolo to fajn, pokým sa to nedozvedel môj manžel. Vtedy sme dve noci nespali a rozprávali sme sa. Vysvetlili sme si to, ja som mu povedala prečo som to urobila a odvtedy sa to otočilo o 180 stupňov. Je pozorný, čakáme bábätko, stále si ma k sebe túli a ja, čo som bola akčná žena, stále niekde vonku s kamoškami, tak teraz ma to vôbec nebaví. Chcem byť čo najviac s ním a užívať si spoločné chvíle... Týmto som nechcela povedať aby si si našla niekoho iného... ale myslím, že by nebolo od veci dať mu najavo, že nie je jediný chlap pod slnkom... Veľa šťastia prajem, dúfam, že to prekonáte ako my... aj keď stále to budeme mať obaja v sebe...

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@kveta je to jeho 3 manzelstvo... prve zena ho podviedla s inym druhe olo kvoli firmam len o dohode

lea641981
19. nov 2012

@beatrisse25 ja by som mu uz neverila ani tie jeho tvrdenia o navydarenych manzelstvach 😝 🙄 to bude sobasny podvodnik 🙄 😀 nejaky cudny 😅 zdrapni ho za rit za gate a kopni ho do riti

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@grejci1 co sa tyka muzov zijeme v meste kde som vyrastala a prezila svoju bujaru a hlavne buducnost na ktoru som neni moc hrada... on neni od tialto aj ked ma tu vela kamaratov.... ja op pozornaso muzov nudzu nemam aj ked mam za sebou jeden porod a som tehotna mam vela byvalych alebo aj kamaratov... starsich vysoko postavenych ludi... ktory ma stale zdravia pred manzelom ma chvalia ako vyzeram poziivaju na podujatia vecere atd.... stale sa nad tym zasmejeme a ideme dalej mam tu byvaleho ktory ma vyhladava uz rok a manzel samozrejme ziarli ale mne sa to poviem pravdu paci aj sa na tom sem tam pobavime... cize menazel doma nema nejaku domacu putku... ale bojim sa toho ze tento vztah a tieto problemy ma dostanu do stadia ze nou budem navyze uplakanou a chorou

beatrisse25
autor
19. nov 2012

@lea641981 co sa tyka manzelsiev je to tak to ho nejdem zastavat vela sme sa o tom rozpravali aj so svokrovcami a je to tak

dadka75
19. nov 2012

Veľmi ti držím palce a verím, že sa to urovná. Odísť od manžela s 2 deťmi nie je ľahké. Ak by bol reálny dôvod, ak by ťa podvádzal, bil, nestaral sa o vás, to je vážna vec.... Ale pár mailov??? Porozprávajte sa. Povedz mu, že si to neželáš, prípadne si dajte hodinku pravdy.... Nech ti povie, čo ho trápi, z čoho je frustrovaný.... Aj muži majú svoje problémy, starosti, smútok.... Možno má problémy v práci, možno má toho aj on veľa a rieši to takto, že si potrebuje niečo dokázať...
Ja viem, že to nie je ľahké. Nevera je jediná vec na svete, kt. by som neodpustila. Ale musela by byť reálna. Ak by si môj manžel začal vypisovať na nete, najskôr by som sa snažila zistiť, prečo sa to deje....
Na zbalenie kufrov je stále času dosť.