Som smutná zo svojho života

10. jan 2021

Strašne som poslednú dobu smutná a veľmi sa trápim, s priateľom bývame v inom okrese takže teraz ani nebuďme veľmi tráviť spolu čas, a doma so sestrou sa veľmi hádam a potom to pokračuje len s ďalším hľadaním s rodičmi, nemám žiadnu aktivitu a neviem čo mám robiť

tyrkysova_kobyla
10. jan 2021

Mozete zatial komunikovat cez mobil, Skype, cokolvek... Nebude to navzdy. A aktivita? Tolko veci sa da, vzdelavat sa, cvicit, turistikovat, behat, varit, pozerat filmy ci serialy, citat... 🙂 Kto chce, aktivitu si najde 🙂

basska_b
10. jan 2021

Tieto depresie sú bežné v zime, obzvlášť počas korony. Vyjdi trochu na slniečko, do prírody. Ja som mala vzťah na diaľku, videli sme sa každé tri mesiace, prežil 5 rokov ten vzťah 😀 teraz môžete byť na videu od rána do večera. Skús k sestre nájsť cestu... ľahko sa mi vraví, no vieš, to, ako sa cítiš, je dosť v tvojich rukách

ivkazba
10. jan 2021

Tak sa presťahuj k priateľovi, budete spolu a nebudeš sa hádať s rodičmi a sestrou. A aktivitu nemáš žiadnu preto, že si ju nerobíš. Hovorí sa, každý má tak, ako si zariadi. A je to pravda. Nájdi si koníčky a aktivity, je ich dosť, ktoré sa dajú robiť aj doma. Potom aj psychická pohoda bude lepšia, lebo nebudeš len sedieť a premýšľať.

hellwant
10. jan 2021

@ivkazba kedze nenapisala vek tato rada moze byt neuskutocnitelna, mozno ma len 18 a studuje a priatel tiez a byvaju- minimalne ona- u rodicov.

ivkazba
10. jan 2021

@hellwant ale zvyšok mojej rady je absolútne uskutočniteľný, či má 15 alebo 60 😉

hellwant
10. jan 2021

@ivkazba to samozrejme ano, len ked si sam tazko sa konicek zacina.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tyrkysova_kobyla
10. jan 2021

@hellwant ja by som povedala, ze lahsie 😃 mozes zacat kedy chces, bez ohladu na cas druhej osoby. A take citanie sa podla mna robi vo dvojici tazsie 😃😃

hellwant
10. jan 2021

@tyrkysova_kobyla narazam na jej situaciu, hadky doma, mysel pri muzovi s ktorym nemoze byt, co ti rozptyli mysel a zlepsi sustredenie na konicek ak nie niekto dalsi, pokecas s nim atd.

tyrkysova_kobyla
10. jan 2021

@hellwant to mas pravdu, druha osoba skor rozptyli mysel 🙂

danieli
10. jan 2021

teplo sa obleciem, vezmem mobil a vyberiem sa na dlhu telefonicku prechadzku s drahym, tolko mne by dobre urobilo v tvojej situacii a kazdy den

liljana
10. jan 2021

@taskataska este nie je vo veku, kedy by sa musela spokojit iba s kamaratkami, alebo detmi.

hellwant
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hellwant
10. jan 2021

@danieli ale ved s nim praveze nemoze byt kvoli covid opatreniam , su z ineho okresu, precitali ste si pozorne temu?

danieli
10. jan 2021

@hellwant precitali ste si pozorne moju odpoved? skuste este raz

viikkki
10. jan 2021

@hellwant teraz sa nemôže chodiť do iného okresu?

janinah
10. jan 2021

Choď robiť dobrovoľníka do nemocnice.budes užitočná a uvidíš veci.ktore ti ukážu.ze važ si zdravých rodičov i sestru.

hellwant
10. jan 2021

@danieli jaj telefonicku pravda

hellwant
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hellwant
10. jan 2021

@viikkki nie iba ak idete vybavit nieco co nemate v okrese, specializovane vysetrenie, sud- napr.keby ste boli rozvedení a ex zije mimo okresu a predvolaju vas, ak mate pracu a nieje mozny homeoffice,zamestnavatel vam ma dat potvrdenie, ze chodite do prace, tym sa policii preukazete keby vas zastavila policia

lindusss2016
10. jan 2021

@hellwant teraz su aj tak vsetky konicky online 😁 takze v pohode moze zacat sama doma. Nie je to ako ist niekam do cudzieho prostredia uplnr sama 😊

kammik
11. jan 2021

nájdi si nejakú aktivitu, niečo, čo ti bude robiť dobré, nejaké prechádzky, ono aj vzťahy sa upravia, keď si nájdeš niečo