Som si istá, že manžel ma podvádza

martina2005
14. máj 2021

Chcela by som sa spýtať či nemáte niektorá skúsenosť a poradili mi. Som si istá že ma podvádza, on samozrejme tvrdí že nie. Viem že si s niekým píše. Ale doma je milý, tvári sa že sa nič nedeje, že si len namyslam. Nechápem prečo sa takto chová keď ma inú. Zažili ste to? Môžte aj do správy. Ďakujem

banderaska29
14. máj 2021

@martina2005 popíš mi tvoje pocity, prečo si myslíš že Ťa podvádza... ja som to mala tiež, 6 zmysel a mala som pravdu... ale zaujíma ma že ako to máš ty.

edithp
14. máj 2021

@martina2005
@banderaska29 tiež som to tak mala, cítila som to hneď, ze sa niečo deje.. my ženy to skutočne asi vieme vycítiť.

martina2005
autor
14. máj 2021

@banderaska29 lebo viem že si s niekým píše a tiež 6 zmysel mi to hovorí.. A tiež bol tvoj doma akoby sa nič nestalo?

nicollette332
14. máj 2021

@martina2005 pokial nemas ozajstny dokaz, je to bohuzial len slovo proti slovu a tvoj pocit :( aj moj si pise s ludmi cez socialne siete, ale nema problem mi ukazat s kym si pise

martina2005
autor
14. máj 2021

@edithp ano presne, len mu to neviem dokázať.. Ja mu do mobilu nejdem, inak by som dôkaz mala. Ako to u vás skončilo?

ella_price
14. máj 2021

Bývalého som takto našla na badoo, tak som sa ho opýtala čo to je (v tej dobe to nebolo tak rozšírené ako teraz 😀) a on, že sa tam chodieva hrať hry 😂 Proste 😀 A tiež som mala pocit, že mi klame a podvádza ma a mala som pravdu, lenže stále mi to vyvracal a robil zo mňa hysterku, až mi jedného pekného dňa napísal cez facebook, že sa s niekým stretáva a má ju rád 😀 Nejaka pucmula z práce

77daniela77
14. máj 2021

@martina2005 ....no tak lepsie je pozriet mu do mobilu ako sa takto trapit🤔....ano,viem ze by sa to nemalo robit😎

martina2005
autor
14. máj 2021

@nicollette332 ja ťa chápem, nemám už 20 rokov, nerobím z komára somara, aj môj si píše s kde kým, ale ja viem konkrétne s kým len mu to neviem dokázať

monka105
14. máj 2021

Normálne sa ho spýtaj, s kým si teda píše, nech ti prípadne ukáže telefón, keď nemá čo skrývať. A ak ti ho nebude chcieť ani tak ukázať, je to jasné.

martina2005
autor
14. máj 2021

@monka105 už mi ukazoval, on si to samozrejme vymaže predtým, a taktiež robí zo mňa hysterku. Už neviem čo robiť

edithp
14. máj 2021

@martina2005 no ja som teda do toho mobilu šla, síce bolo to divne ale pre moj vnútorný pokoj som mu vzala mobil večer keď spal, inak by som sa to nedozvedela, lebo on by mi tu pravdu nepovedal.
Dozvedela som sa, že ma vytvorený fake profil na fb, kde si pisal s tou slečnou.. no bola to čistá katastrofa, volala som tej mladej, ze co ma toto znamenať, samozrejme obaja mi hovorili, ze to nebolo nic vážne, ze spolu nechcú byt, ze to bol len flirt.. pobalalila som si veci, a odisla som.. po pár dňoch prišiel za mnou a odprosil ma,ze sa mam vrátiť, prisahal ze s nou nič nemal.. ale chlapom tak veriť... napokon som s nim.. zrusil si fb aj všetko okolo toho.. samozrejme stále ma napadne to, ci to nespraví znovu ale uz sa tym veľmi nezatazujem, vždy si poviem, ze ak to spraví, iba mi ukáže, ze naozaj k sebe nepatrime. aj jemu som povedala, ze ak savto bude opakovať uz nikdy ma neuvidí.

annamalaga
14. máj 2021

@martina2005 no len ho sledovať cestou do prace aj z prace. A prichytiť pri cine. Ináč dôkaz mať nebudeš.

edithp
14. máj 2021

@martina2005 ano vsak chlapi su špekulanti, hned všetko vymazavaju

77daniela77
14. máj 2021

Zvazila by som mozno sukromneho detektiva.....

minimie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
14. máj 2021

@martina2005 A na základe čoho si mysliš ,že to nieje písanie s ,,kde kým ,, to asi si kamosov myslela a zrazu by tam mala byt aj nejaká ,,dáma ,,s ktorou by mohol mat niečo viac ?Vravis ,že je milý doma a všetko je ok ...väčšinou muži zmenia správanie ak je v tom ina žena.

panelacikova
14. máj 2021

@annamalaga no čo zo sledovania, ak ju má dotyčný narazenú v práci? možno spolu robia a popri tom aj šuchy-šuchy...

panelacikova
14. máj 2021

@minimie a čo keď komunikuje s inou cez ten utajený režim? aj také sa dá. ja som sa raz doňho dostala fakt že úplne omylom 😀 a zrazu pozerám, kde sú moje aplikácie a kontakty? a to úplne iný režim, tvárilo sa to, ako iný mobil. a cezeň sa dá (asi, myslím) mať aj iný FB účet napríklad. už ani neviem, ako som sa vtedy doňho dostala 😀

panelacikova
14. máj 2021

@retatka no len pozor, ak muž chce byť s tou "novou", tak je doma mrzutý, nič mu nie je dobré.... apod. ale ak sa vopred dohodnú, že len sex a že žiaden rozvod a nedajbože majú ešte obaja partnerov, tak vtedy sa menia na "milých" a sú sama ochota... len aby sa náhodou niečo neprevalilo...

komplikovana
14. máj 2021

a s dokazmi by sa nieco zmenilo? Rozviedli by ste sa?

martina2005
autor
14. máj 2021

@panelacikova no práveže nie je mrzutý aj sexu je doma dosť, preto si to neviem vysvetliť. Ona je rozvedená.

nafka0483
14. máj 2021

@martina2005 Ak si on stale vymaze spravy a ty mu do mobilu nejdes, tak odkial vies s kym si pise, odkial o tej zene vlastne vies?

dadis
14. máj 2021

@martina2005 No neprijemna situacia. Ja som mala tiez tusenie, bola som vsak oznacovana za ziarlivu kravu. Myslim, ze ma uz 2 roky klamal, ked sa to prevalilo, nechcel mi ani priznat ako dlho to trva, Nemala som predtym ziadny dokaz, ale nejako som to citila. Az raz mu prisla na mobil sprava z uctu, ktory bol vytvoreny na moje meno 😨 a ja som si ju precitala, aj par sprav predtym, Vtedy sa mne ulavilo. Pretoze som konecne objavila pravdu. Obycajny chudak, ze to takto dlho tahal s nou poza moj chrbat a tvaril sa ze vsetko je v poriadku a ak nebolo, tak to bolo preto, lebo som robila ziarlivostne sceny. Pre mna je toto najhorsie, co sa mi mohlo stat. Teraz, ked som si toto prezila este raz, tak to ukoncim pri prvom naznaku mojho podozrenia. Nezaujima ma ani pravda. Partnerstvo, kde toto musim v hlave riesit - uz nikdy viac nechcem. Teraz sa mi lahko hovori, ale vtedy som si velmi zelala, ze si to len namyslam - ved sme mali deti, majetok, boli spolu 18rokov a myslela som, ze s tym muzom zostarnem.

minimie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
14. máj 2021

@martina2005 Teda mna by uz nezaujimali dokazy. Ja by som zo vztahu odisla z dovodu, ze mam podozrenie.

retatka
14. máj 2021

@panelacikova Jasné a napokon každý muž je iný ...a dokáže sa ináč pretvarovať .No ale je tu i možnosť ,že zbytočne obavy .Ked je muž extrovert s množstvom kontaktov a píše s kde-kým je to veľmi ťažko odhaliť .Poznám takého čo by cely deň prekecal s hocikým .Preto tá otázka na autorku ,že čo sa vlastne zmenilo v ich vzťahu ?!

banderaska29
14. máj 2021

@martina2005 no tváril sa ako veľmi ma miluje, ale netrvalo to dlho. videla som že je nejaký roztopašny chodil s tym mobilom všade.. raz sedel vedľa mňa pozeral si telefón a zrazu mu na wa prišla správa od bývalej a ono sa to vždy ukáže na pár sekund iba na vrchnej lište ta správa - a v nej bolo jej meno a prvá veta správy a to " prečo mi hovoríš že ma miluješ keď...." sedel vedľla mna a videl a vedel že som si to prečítala. vyfackala som ho, poslala do riti, tej krave som napísala nech si ho vezme že ho mám plné zuby a bude to robiť onedlho aj jej ... tak aj bolo 😀 ani nie po pol roku mi začal vypisovat ako bol samozrejme s ňou- mne- ako ma stále miluje a nevie na mna zabudnut 😀
Som sa na tom dobre smiala s už mojim terajším priateľom, ten ho chcel biť že zato aky je k***t 😀 .. gruľo.

banderaska29
14. máj 2021

@edithp vieme, a nie len to, ale ja vždy vycítim den dva dopredu keď moje deti maju byť choré. neviem to opísať proste to viem 🙂 my ženy sme proste top 🙂 myslím že všetky ženy maju takyto šiety zmysel, len ho nerozvíjame, necháme po ňom dupať..

misickaa4
14. máj 2021

@martina2005 no chova sa tak doma, aby nebolo podozrenie. Ved mu ukaz jasny dokaz...videla si ho? Alebo ako vies?

hipuska
14. máj 2021

Podľa mna, sú dva typy chlapov.
Prvý podvádza, robí to úmyselne a nemá za to žiadne výčitky. Proste chladnokrvný. Tento nebýva ustráchany. Netrpí výčitkami svedomia. Klame do očí. Ide tvrdo po sexe. Neukladá si konverzácie ani fotky. Robí to opakovane. Neľúbi ani tu druhú l, takže nemusí chcieť si s ňou písať keď je s tebou.
Potom druhá skupina. Taki zaľúbenci. Čo sa tomu dlho bránia. Začína to nevinným písaním. Postupne. Je mu ľúto mazania popísaného. Jeho správanie doma je motivovane výčitkami svedomia. Skorej dačo v mobile najdes.

Mňa keď podvádzal (v práci) chodil z roboty strašne šťastný. Vybozkaval má, pospevoval si. To ako keď je človek zaľúbený a lieta v oblakoch. A k tomu sexu, u nás bol pravidelný. Zneužíval ma, aby nebol taký nadržaný a pri nej dlhšie vydržal. To mi fluskol do tváre, keď som ho konfronovala s dôkazom.