Som sama na Silvestra

31. dec 2021

Ahojte.Boli ste niekedy same na Silvestra?Ja som takto každý rok a vyzerá to tak že vždy aj budem.Ako ste si vyplnili čas čo ste robili?Jesť chlebičky,keksy a pozerať filmy ma už nejak nebavi,ale tento Silvester bude taky

lenuska9999
31. dec 2021

Prečo nejdeš teda na silvester k rodine alebo priateľom?

autor
31. dec 2021

@lenuska9999 priateľov nemám a s rodinou nemám nejaké blízke vzťahy

mamamasama
31. dec 2021

A nebavilo by ta robit dobrovolnicku v domove dochodcov, alebo v detskom domove? Myslim, ze aj stari ludia a deticky su casto opustene. Dnes uz asi sama budes, ale na dalsi rok by si mohla skusit. Dnes skus napisat niekde na internet, ci nie je niekto v podobnej situacii. Ak sa nestretnete, mozte si aspon popisat. Prajem ti, aby si od Noveho roka mala okolo seba viac dobrych ludi.

tykat
31. dec 2021

Ja by som isla na prechadzku a potom si nieco robila, co ma bavi a inak na to nemam velmi cas (napr. u mna triedenie starozitnych fotiek ktore zbieram a lepenie do albumu, dotvorir rodokmen zo starych rodnych listov co som nasla, hladat na nete stare fotky miest ktore ma zaujimaju, pretriedenie kniziek, vyradit tie co chcem darovat, hrat na klavir - cez vianoce do silvestra sa naucit nejaku novu skladbu, atd...). A ku tomu si pustit nejaky film alebo oblubenu rozpravku bez reklamy. Proste urobit si program na ktory sa tesim. Ja by som si to uzila.

marca12
31. dec 2021

Ano bola som raz sama,ale to som chcela byt sama. Vtedy som si objednala izbu v penzione,pokochala sa krasami okolia a vecer isla spat v ako iny den. Zobudil ma az mobil,ked vsetci vyvolávali,pisali a zelali do noveho roka. Kazdy rok by ma nebavilo byt sama. Snazila by som sa hladat partiu alebo aspon vypadnut niekam.

savanna
31. dec 2021

Isla som jeden rok sama do zahranicia. Byvala som v hosteli, spoznala zaujimavych ludi, na Novy rok turistika, zatial najlepsi Silvester 😉.

roja01
31. dec 2021

Odhadujem, ze je to tak i u 80% starsich ludi a to nie len na Silvestra 😒

mamamasama
31. dec 2021

@roja01 a nie len starsich :( Aj moja mamina bude sama. Sme v zahranici a nemozeme byt spolu. Tatino zomrel 3 roky dozadu. Je to smutne.

jaja20
31. dec 2021

Choď pomôcť do nejakého útulku,zvieratká budú veľmi vďačné a nabijú ťa pozitívnou energiou a láskou 🙂

karolinakr
31. dec 2021

Videla som v jednej skupine, že sa chlap dožadoval spoločnosti na Štedrý deň, hľadal si babu ,,nie si jedina, kto sa cíti sám, akurát, že niekto podnikne kroky a snaží sa ten stav zvrátiť...a čo sa priateľov a rodiny týka, nikdy nie je neskoro a byť sam cely život je na prd, iba silne povahy to zvládnu, treba proste niekedy spraviť prvy krok a snažit sa utvoriť si okruh ľudí, na ktorych sa môžeš spolahnúť a s ktorými môžeš tráviť čas, ak si voči rodine spravila chybu ospravedlň sa, ak oni spravili chybu, tak si to vysvetlite, nikdy nie je neskoro napraviť staré krivdy

thereisabear
31. dec 2021

Mne by to nevadilo, ale ja som rada sama so sebou. A nemám rada silvestrovskú "zábavu". A tiež nemám pocit, že niečo musím oslavovať. Čítala by som si knihu alebo pozrela niečo na netflixe.

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
31. dec 2021

Párkrát sa mi to stalo a prežila som ho ako každý iný večer v roku akurat ma o polnoci zobudili petardy.

sylvester01
31. dec 2021

ja som sam na Silvestra so Silvestrom a uz hodne dlho

macekovam
31. dec 2021

Tak pustíš telku a hotovo.. Program je asi lepší ako v minulých rokoch.. 😁

bimbambom
31. dec 2021

Pozri aj ja som sama s kocúrom čo má hnačku 😂 je dlhostrstý 🤨🙄

88lienka
31. dec 2021

@bimbambom 😂 tak to je pptesenie

88lienka
31. dec 2021

Ja by som niekedy chcela byt sama na silvestra...alebo len tak romanticky vo dvojici 😊 tak mozno... Raz ked budem v pare 😉

lesana25
31. dec 2021

@sylvester01 na základe toho čo tu predvádzaš ma to vôbec neprekvapuje

eviq
31. dec 2021

@bimbambom 😂😂😂

sylvester01
31. dec 2021

@lesana25 ano ano su tu vseliake

emm_i
31. dec 2021

ahoj, ja som tiež tento rok ostala sama, resp. som u rodičov, ale sama v zmysle, že som nešla na žiadnu párty, chatu, byt, kam som bola pozvaná. ani neviem prečo, prvýkrát po 6 rokoch som pocítila, že chcem byť len tak doma, v kľude, s naším havom a venovať sa svojím veciam (aj keď pracovným)... 🙂 ráno žiadny bolehlav, dám iba decentne víno, zapálim prskavky, niečo zjem... 🙂 a zajtra môžem plnohodnotne fungovať 🙂

borkavan
31. dec 2021

ja tiez byvam sama na Silva.. .teda s malum synom. Vzdy bol chorlavy a teraz som ja chora a on mi tu papuluje. Skoncia vecerničky a ide spať. Uz toho mam vszne dost na dnes. idem si pustit Inkognito, tam sa vzdy nasmejem. Aj ked tento rok to je dosť slaba zostava. Beriem antibiotiká takze tento rok si ani sama so sebou neštrgnrm. Ale v pohode, to ze skm sama, skôr ma trapi niečo/niekto iny. ☹️ debil proste. debil.

janakuul
31. dec 2021

za mlada som vzdy bola v meste,u kamaratky,na chate.. ked som zacala pracovat musela som, bohuzial byt v robote,a nikde som uz nestihala ist...teraz som v novom byte v novom meste bez TV :D - sama, a absolute mi to nevadi,mam pohostenie,urobim si manikuru,pedikuru,zapalim sviecku,precitam knihu,natocim si vlasy...a pol noci ,ak nezaspim, so otvorim sampanke,pozrem ohnostroj a krasny rok za mnou 🙂

stetkasiata
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sylvester01
1. jan 2022

@stetkasiata ja som sa nikdy nelutoval,ale naucil som sa aj pokore. 😅

stetkasiata
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja20
2. jan 2022

No, autorka,ako si teda strávila Silvester?

sylvester01
2. jan 2022

@stetkasiata jako pivis tak bude,sak ja nehladam hoci co