Ahojte. Chcela by som sa spytat na vas nestranny nazor lebo uz naozaj neviem ci ja som mimo alebo kde je problem... s manzelovou rodinou mame rozne vztahy.. klasicka svokra kt zena jej syna nikdy nebude dost dobra aj keby sa postavim na hlavu.. so svagrinou som vychadzala ok do isteho casu.. nastala vsak situacia ze svokra so svagrinou zorganizovali rodinne ranajky na ktore pozvali aj mojho muza s nasou dcerou.. naplanovali ich prave jedinu sobotu v mesiaci, kedy pracujem.. s tym ze sa tvarili, ze nevedeli ze vtedy robim.. /100percent viem ze minimalne 1 z nich to vedela/ na co som sa nastvala, pretoze svokra ma taketo tahy zauzivane, vynechavat z rodinnych udalosti ludi kt.jej uplne nesedia, potom ich ohovarat rodica pred dietatom a podobne.. muz na tie ranajky napriek mojmu nesuhlasu isiel.. co ma nahnevalo.. keby svokra bola normalna, naozaj by som s tym nemala problem.. potom som sa dozvedela ako si moj muz pise so svojou sestrou /ktora sa dovtedy tvarila ako moja kamoska/ ze som mimo, riesim same pi*oviny a podobne reci.. to mna velmi zamrzelo jednak zo strany muza, nakolko taketo vyjadrenie nepokladam za slusne voci svojej zene.. jednaj aj zo strany svagrinnej, kedze sa tvarila ako moja kamoska.. a ja teda neviem, ja sa nikdyo ludoch kt si vazim nevyjadrujem takymto spodobom aj keby s nimi nesuhlasim.. mozno som mimo ja, z uneho vesmiru alebo co.. ale tento styl komunikacie mi pride velmi nevhodny 🤷🏼♀️ Ked som s tym muza konfrontovala nevidel na tom pisani nic zle.. obhajoval sa ze takto sa oni bezne bavia.. po dlhom rozhovore sa ospravedlnil.. ale neviem ci to myslel uprimne.. svagrina na mna vybehla ze sa nemam dovod na nu hnevat, ze ona nic zle neurobila a som mimo ja 🤷🏼♀️ Svagrina mi je koniec koncov jedno, prezijem bez nej aj ked ma mrzia nie najlepsie rodinne vztahy.. co ma viac trapi je to, ze neviem ci muzovi mozem verit ze pochopil, co sa mi nepacilo a ze sa to nebude opakovat.. kedze odvtedy si statostlivo schovava mobil
@dskjhfdlkdjhl ja som mu povedala ze ma velmi sklamal lebo keby ma aj vsetci ohovaraju on ma stat pri mne a ked je problem, mame ho riesit medzi 4 ocami
@dskjhfdlkdjhl cite v konecnom dosledku ma mrzi vsetko okolo ale najma to, ze ma nevie v niekt situaciach podrzat
Ja nechápem co ta naštvalo na tom, ze si nebola na ich oslave. Ked ich nemáš rada, oni nemajú radi teba, tak potom čo si robíte zbytočnú drámu? Bud rada, že tam išli bez teba a ze ta to nahnevalo? No ja neviem, podla mňa je to blbosť. Skôr by ma hnevalo to ako muž o tebe hovorí. Aj keď teda riešila si vtedy celkom hlúposť.
Tiež si myslím že ak máte takéto vzťahy, je lepšie ak si rám nebola. Čo sa tam chceš umelo usmievať a tváriť sa ako si to uzivas?
S muzom sa normálne porozoravaj
Chceš to mať príliš pod kontrolou.
@777januska777 ja sa s jeho rodinou snazim vychadzat napriek vsetkemu kedze je tam male dieta tak kvoli nej.. cize na rodinne akcie chodime spolu vzdy.. a ano muzov postoj ako som uviedla ma nastval tiez..
@pribinak na rodinne akcie chodime spolu kvoli dcere..
@777januska777 jediny s kym som dovtedy nevychadzala bola svokra.. aj to bolo take ze do oci mi nikdy nic nevytkla.. len pred manzelom..
@vittekovaveva no tak nechodievajte a bude po probléme. Ani ja s mužom nechodím na každú udalosť a on tak isto nechodí na každú udalosť so mnou. Na nejaké oficiálne aj áno, ale keby som mala niečo iné, tak by som nešla a muž by šiel s detmi sam. A vôbec by som sa neurazila. Možno bud menej taka dramatická a bude to lepšie.
@vittekovaveva keby si videla obcas moje konverzacie so sestrou 😂😂😂 dve tazke “intelektualky”, ale obcas upustime paru. Nerozumiem, naco citas konverzacie muza s jeho sestrou. Prezivas absolutne somariny - rodinne ranajky 😂 by som bola rada, ze ma tam nezavolali. A za dalsie... muzovi zakazujes ist za rodinou? Nebezpecna zona, dievca. Je to jeho dieta rovnako ako tvoje, na to pamataj.
@vittekovaveva so svokrou ani svagrinou nemusis byt kamaratka. Bud rada ze si na tie spolocne ranajky nemusela. A tvoj muz - ma sa ta zastat pred rodinou nech uz si v ich ociach akakolvek krava. Ale nehrot to zbytocne, preco ta nasralo ze tvoj muz isiel na tie ranajky? Je to jeho rodina predsa....prilis riesis aj co nemusis.
@vittekovaveva ale prosím tá, že kvôli dcére….. Ja by som bola rada ak by som sa nemusela zúčastniť nejakých raňajok ak by ich organizovala svokra o ktorú viem že má nemá rada a ani ja ju zrovna nemilujem
@777januska777 svokra nemala rada muza svojej dcery a urazala ho ked bola mala bez neho.. tohoto sa obavam keby tam nie som
Na tvojom mieste by som bola rada ze tam nemusim ist a pretvarovat sa a krasne sa mozem vyhovorit na pracu.co ta vlastne stve? ze si nebola niekde kde si byt ani nechcela s ludmi s ktorymi si aj tak nemas co povedat.najblizsiu volno sobotu chod na ranajky s muzom a malou na svagrinu sa vyprdni asi ma svoj zivot prilis nudny a potrebuje riesit ten tvoj.zi a nechaj zit a nech ta vacsie problemy oblukom obchadzaju.
@pribinak zial ja som blba povaha kt sa snazi byt s tou rodinou napriek vsetkemu za dobre.. sama moja mama nemala dobre vztahy so svokrou a dost si na to pamatam z detstva
Inak ja si neviem predstaviť že sa hrabem mužovi v mobile a čítam si nejakú komunikáciu s jeho sestrou
To z teba robí kvalitnú stíhačku 🤣🤣🤣
@vittekovaveva Mna by take divadielko nebavilo.
@pribinak úplne súhlasím...
Prosim ta, nechaj muza vypustit paru. Ani sa nedivim, ze o tebe jeho sestra napisala to co napisala, ak mu ty zakazujes chodit na nejake ranajky typu chleba so sunkou a maslom. Alebo su to ranajky typu svedske stoly? A to ta stve, ze to naplanovali bez teba?
Ja by som tam nechodila vôbec. Zbytočne sa pretvarovať , keď viem, že aj tak ma nemusia a hrajú divadlo. Neboj. Svokra teraz hra frajerku, ale keď ju bude treba opatrovať , som zvedavá , či jej budú deti take nápomocné a nezostane všetko na zlej neveste. To som zvedavá.
@vittekovaveva ty sa obávaš toho, že ta bude niekto ohovárať, keď tam nebudeš? No tak ťa budú ohovárať, keď odídeš. To by ma tak trápilo, čo si kto o mne píše a či ma niekto ohovára alebo nie. Ty máš problém s mužom ale aj sama so sebou, že sa chceš nasilu všetkým zapáčiť a mať so všetkými dobré vzťahy. Vykašli sa na to a buď sama sebou, život bude jednoduchší a krajší. A svokre sa netlač, keď tam o tvoju prítomnosť nestoja
@annamalaga nie každú svokru treba opatrovať a v tomto prípade by ma ani nenapadlo ju opatrovať, na opatrovanie je ich dosť
@elizabet173 dúfajme, že nick vittekova Eva je vymyslený, lebo toto je svojim spôsobom tiež kvalitne ohováranie
@pribinak to je fakt, to som si ani neuvedomila, ešte že chce mať pod kontrolou, čo kto povie o nej.
@vittekovaveva ahoj, z môjho pohľadu vidím viac problémov. Nedokážeš prijať svokru takú aká je. Nevychadzas s ňou a zjavne ťa to trapi. Jasné že každá matka chce pre syna len to najlepšie a žiadna žena pre neho nebude dosť dobrá, lebo pre syna je ona tá najlepšia ale svoju kópiu žiaľ nezoženie. Už len ako to ta nevesta berie. A ty to žiaľ dobre berieš. Ďalšia vec je, že sa snažiš držať zubami nechtami muža keď je s jeho mamou aby náhodou na teba nekydala a tvojho muža nepresvedčila že iná by bola lepšia. Ak svojmu mužovi dôverujem a váš vzťah je pevný tak sa nesnaží za každú cenu byť s nimi furt. No a čo že to vymyslia práve keď si v práci. No a čo že vieš že budú kydať na teba. Máš muža a on by sa ťa mal vedieť zastať. Ak sa nevie, vzťah má trhliny. Ďalšia chýba je v Tom že mu pravdepodobne nedôveruje s natoľko aby si si nečítala komunikáciu so švagrinou a robíš kvôli tomu dusno. Zjavne naozaj riešiš veci ktoré by si nemala a dusis ho tým. Potlač v Tom a uvidíš že takéto vyjadrovanie skončí a aj sa ťa zastane.
Týmto ho nechcem ospravedlniť. Jasné že to vyjadrenie nebolo správne, ale človek, ktorý má pocit dusenia a nevie ako z toho von si servítku pred ústa nedáva. Zvlášť ak zvykne bežne nadávať.....
Nie si divná, len moc tlacis na pílu. Nastav sa do pohody a nerieš čo o tebe svokra a švagriná povedia. Ber ich s dobrým aj zlým. Usmej sa na nich a popraj im pekný deň bez mrakov. To im zoberie vietor z plachiet. Keď budeš naladená do pohody a nič ťa nevytoci budeš spokojnejšia ty aj celá tvoja rodina a oni si neskrtnu....
@vittekovaveva no tak isli na ranajky bez teba sama pises ze svokru nemusis a myslela si si ze svagrina je kamoska, no nie je...vlastne win win for you lebo si ranajky absolvovat nemusela. co sa tyka muza nepoovedal ti do oci ze si pi*a ale ze riesis pi*oviny a to ja sama sebe poviem tiez alebo sa bavim s niekym a poviem to o sebe lebo to proste najlepsie vyhovuje, cize tu prehanas ty....
@martina1201 neriesim keby ma ohovarala.. len sa obavam ze bude na mna hovorit nepekne veci pred mojou dcerou.. nakolko viem ze toho je schopna.. a to by ma velmi mrzelo keby malemu dietatu tlaci niekto do hlavy kaleraby.. to je problem.. dalsia vec - tyzden pred tymto celym mi hovorila ze sa chysta organizovat rodinne ranajky ci prideme.. brala som to ako prijemny krok od nej.. suhlasila som.. tyzden na to ich zorganizovala, ale bezo mna.. keby slo o bezne ranajky bez tohto jej intra.. brala by som to inak
@vittekovaveva ale malej je jedno ci ste na rodinnych oslavach spolu....
@dominikac321 vidis tu je mozno problem.. ze ja si nedovolim povedat o niekom ze riesi pi*ociny.. preto nechapem ked to potom niekto napise o mne
@vittekovaveva Ty si myslis, ze problem je manzelova rodina, ja si myslim, ze hlavny problem je Tvoj manzel. So svokrou, svagrinou atd. nezijes, zijes s nim a podla toho by sa mal zariadit on aj Ty.