Kocky, zachvilu 30-ka na krku a ja som vo svojom zivote nikoho poriadne nemala… na jednej strane som zvyknuta, ze nemam chlapa, no pride take obdobie, kedy som smutna (aj si poplacem ked je PMS) a uvedomujem si ako mi niekto chyba, s kym by som zdielala svoje radosti aj starosti, no viem, ze zrejme nikoho takeho nenajdem ☹️ skareda nie som, utiahnuta a ticha tiez nie, som aj dosť vtipna si myslím 😂 proste normalna baba. Vsetci v mojom okoli sa cuduju preco nikoho nemam… no mna poriadne ani nikto neoslovi. Som stara skola a za chlapom prva nevystartujem 🤷🏽♀️ Som strateny pripad a ostanem sama? 😢
Ak sa chces cely zivot hrat na staru skolu, tak zomries ako stara dievka. My ti mame niekoho teraz poslat, ci ako? 🙂
Treba vysielať aj signál "som single", možno o tom chlapi netušia a netrúfnu si ťa osloviť. Skús zoznamky..
@jaruna123 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Dievca hned mám lepsiu naladu 😂😂😂
@liljana ano chcem to hrat cely zivot na staru skolu, nie je to moj styl lozit a vtierat sa nejakemu chlapovi. Azda nie som vadna, ked chcem aby chlap prejavil zaujem prvy… 🤷🏽♀️
@baskustek nieco na tom asi bude, lebo vacsina starsich kamaratov, keď mi po rokoch napisu, si myslia, ze mam dlhorocny vztah s kamosom (gayom) 😅😅😅 asi si napisem na celo ze som nezadana 😤
Na krestanskej zoznamke je jeden užasný vynimocný človek, muž, má 30. Joj, ze ja nie som mladsia. To ze je v názve krestanska..nic neznamena, lebo tam je hocikto..ale on je veriaci, skus na zoznamkach, si mlada, podla mna je plno fajn muzov v Tvojom veku, skusaj sa stretnut a uvidis.
Tiež si myslím že vysielaš zlé signály. Ja keď som bola sama tak tiež nikto neveril že nikoho nemám a každý bol v tom že určite niekoho mám 😄 Vraj som tak na ľudí pôsobila ale ja som si to neuvedomovala. Môj terajší priateľ ma tiež skoro neoslovil lebo si to tiež myslel. Musel ho posmeliť kolega ktorý mu povedal že som sama.
@kkovacovak ale co vysielam? Ja nechapem… ved som v jednom kuse sama. Ach. Mne tiez neveria že som sama ☹️
Vraj som vyzerala moc chladná a neprístupná 🤷♀️ Neviem ale ako sa to dá nevysielať 😄 Možno nemusíš robiť prvý krok tak že niekoho oslovíš ale usmiať sa na niekoho alebo nejaké gesto by možno pomohlo.
@kkovacovak a usmev… ja som taka, ze sa usmievam skoro stale 🙈
Cakame na princov 😃😃😃 a nakoniwc z nas budu stare opustwne dievky 😃😃 mne tak ani chlap nechyba ako potomok ale bez chlap to nejede no
Kebyze si z vychodu tak ta beriem na lov 😀😀alebo sa prihlasime do mama ozen ma ad je prca 😃😃😃
Autorka, napis mi spravu, mozem ta zoznámiť so svagrom, ten je tiez chudak sam a osamely... akurat stavia velky dom a bude v nom sam 🤷♀️
@jaruna123 som z vychodu 😂😂😂 no nic ideme na kávu asi 😅 mozno by sme niekoho splasili
nemusíš vyštartovať, stačí dávať signály, už sa ti aspoň niekto páčil?
Jaaj ako by som niektoré moje kamošky pred desiatimi rokmi počula. Keď sme mali 30. A stále nič, iba nejaké neperspektivne vzťahy. Treba sa stretávať a asi to na sebe aj znat, ze som single. A prejaviť aj trochu iniciatívy. A zoznamky prečo nie? Tá partia mojich kamarátok nechcela o nich ani počuť. A sú samé. Jasné, sú aj iné cesty, ale prečo si nezvysit šance? Poznám dosť párov co sa takto zoznámili. Treba spoznávať, randit a necakat na princa co sa odniekiaľ zjaví.
Ozvi sa mi 😂😂 ja 28 rokov, slobodny, bezdetny a tiez chladny 😂
@mabenn jasne ze pacil, ale ja neviem ci sa ma boja, alebo kde je problem 😕
@podmostom mam akurat tinder…
@trollfacewow 😂😂😂😂😂😂😂😂a aj pekny, vtipny a inteligentny si? 🙈
a tak to je normálne, že sa boja, treba im pomôcť
@mabenn neboji sa ten, o ktoreho by som ani nezakopla 😂
to je jasné
To neznam 😂 ale mam kus sebareflexie 😂
@trollfacewow 😂😂😂😂😂😂😂 vtipny budes potom 😝
😂A s tymto krasnym komplimentom mozem ist spat 🙏🙏
Aj mne sa to dialo, takže to veľmi dobre poznám, navyše som nikdy nebola ten typ ženy, ktorý je každý piatok, sobotu na párty v meste v minišatách a štekličkoch, mala som rada svoj komfort a radšej som v piatok doma zostala sama s knihou a vínom. 🙂 Nuž ale ako sa hovorí, občas musíme vykročiť zo svojej komfortnej zóny, aby sme získali to, čo sme v živote ešte nemali. Takže odporúčam aspoň raz za mesiac vybehnúť v piatok medzi ľudí, nahodiť sa a poprípade si stiahni Tinder alebo inú zoznamovaciu aplikáciu. Je to možno klišé, ale na druhej strane skvelý spôsob ako spoznať nových chlapov. 🙂🙌🏻
Ako keby som seba pocula vitaj v klube 😀😀👍 aspon ze nie som jedina takze uz nie sme osamele sme dve zufalky 😃😃😃 ale nie zarty bokom klud bude to ok ver mi vsetko sa deje z nejakeho dovodu