Som nešťastne zamilovaná

tajna82
10. mar 2013

Neviem ako začať, ale potrebujem vážne poradiť. Minulý víkend som sa išla zabaviť na diskotéku do neďalekej kultúrnej ustanovizne. Som vydatá žena a s manželom, ktorý pracuje na týždňovkách sa starám o 2 ročné dieťa. Z dôvodu, že som väčšinou času s malým, s mužom som sa dohodla a po jeho súhlase, že on sa o syna postará som sa išla zabaviť. Na diske som po cca 2 hodinách spoznala mladšieho chalana. Rozprávali sme sa, zašli spolu aj na víno. Dosť sme si rozumeli a tak počas tanca ma chytil za ruku a z ničoho si ju vložil do nohavíc. Bola som ako obarená, zacítila som veľké napätie, ale jeho ruku som nevybrala, Vlastne som sa ani na neho v tej chvíli nehnevala. Počas zábavy asi o dve hodiny mi navrhol, či nepôjdeme ku nemu domov. Chvílkami som vahala či je to správne lebo čo ak by sqa tu objavil manžel, aj keď bol so synom na disku to mal pešo tak 45 min. Neviem, čo to do mňa vošlo, ale tolko sme si rozumeli, že som nakoniec pristala. Cestou sme sa veľa rozprávali a on ma začal pritahovať ako ideálny muž. Keď sme prišli k nemu tak ma ponúkol zákuskom a urobil zmrzlinový pohár. Potom ma chytil za ruku a začal bozkávať. Zaváhala som, ale páčilo sa mi a ja som opätovala. Bol neodolateľný a potom to prišlo, skrátka mi tam vošiel jazykom a ja som sa urobila. Veľmi sa mi to páčilo a tu som zistila, že doma s mužom to nie je také, bolo to pre mna niečo nové a nazabudnuteľné. Asi po dvojhodinovej vychádzke sme sa vrátili späť na disku. Chvíľu na to volal manžel, že ak chcem, príde pre mňa lebo malý spí a bude s ním jeho sestra. Neviem, čo to do mňa vošlo, ale manželovi som sa zdala akási nesvoja. Samozrejme, som mu zatĺkala, ale neviem sa z toho spamätať. Na druhý deň mi kamarát s disky zavolal, či si to nezopakujeme. Preto by som chcela poradiť, či tento vzťah ukončiť, alebo pred mužom zatĺkať a občas si takto vyhodiť s kopítka. Na toho chalana neviem totiž zabudnúť a aj keď muža milujem, neviem či mu to predsa len nepoviem, čo sa mi stalo, veď som tiež len žena a mám svoje sny a potreby...

slobodna33
10. mar 2013

@tajna82 Ty brďo ,ty si dobrá mne sa stalo niečo podobne len ja som s ním nič nemala občas zajdem na disku ale jeho tam už nestretávam ale za to som bola s jeho kámošom . Ako sa ti to darí pred manželom zatľkať,ja sa pred mužom neviem uvoľniť ☹

katieg85
10. mar 2013

@tajna82 ked milujes svojho manzela tak neni to len vasen ku tomu druhemu?

katren
10. mar 2013

@tajna82
@slobodna33 ako kocky sorry, ale vas manzel vam doveruje, podporuje vas, strazi vase deti a vy sa mu takto odplatite????gratulujem!

vejula
10. mar 2013

@tajna82 smutne. a čo by som ti priala? Aby si načapala po príchode z diskoteky ako nejaka kraska tvojmu manželovi na gauči fajčí a on jej práve hovorí, že také niečo s manželkou už dlho nezažíva. Možno by si sa zobudila z tej tvojej "zamilovanosti"
Takto sa chovaju ludia, ktorí si nevažia čo maju, nevedia o čom je život a nerozumeju skutočným hodnotam. Chudak manžel.

cerez
10. mar 2013

@tajna82 Podľa čoho usudzuješ, že je to ideálny muž? Si už matkou a myslím, že vieš určite dobre, že sex je len časť toho čo má manželstvo napĺňať. To čo si spravila myslíš, že si to tvoj muž zaslúžil? Manžela môžeš klamať, no seba neoklameš. Ver, že tvoje výčitky budú veľké a ešte pár takých dobrodružstiev a zistíš čo strácaš alebo stratíš.

slobodna33
10. mar 2013

Ja som sa vydávala ako mladá a nič som si neužila. Predsa to manželovi na nos nevešiam, tak prečo neskúsiť aj niečo nové, veď koľké takto svojich podvádzajú.

vejula
10. mar 2013

@slobodna33 a ako by si sa tvarila, keby si prišla na to,, žee tvoj manžel toto robí s inymi ženami? tiež by si mu to tak ospravedlnovala ako sebe? či to by už bolo niečo iné?

lili_mia
10. mar 2013

@katren podľa mňa je to tá istá slečna a píše si navzájom .. nielen podľa dátumu registrácie, ale aj podľa toho akým spôsobom píšu .. vôbec žiaden stres, nervy, či seba odsudzovanie .. proste klídek, tabáček

slobodna33
10. mar 2013

..môj muž taký nie je, on by si zo žiadnou nezačal je spokojný že má navarené, upratané a sex mu stačí raz za týždeň so mnou

reanda
10. mar 2013

@tajna82 urcite sa rozved, taku idealnu lasku si predsa nemozes nechat ujst! 😀

vejula
10. mar 2013

@slobodna33 no ved tak to býva, najlepší chlapi si vždy najdu najväčšie mrchy a naopak. By si si zaslužila za partnera tiež takého ku*evníka ako si ty aby si vytriezvela.

ejmi25
10. mar 2013

strasne milujes svojho muza.. 😀 ale pisem preto,ze maminky v inych temach ,ako strasne odsudzuju,ked zeny su stihacky,a muzov nikam nechcu pustit,ako niektore tvrdia,ze treba verit,tak tu je priklad,ak muz zensku pusti na disku..na diskoteku chodia vsetci len lovit,a nakolko mam niekoho pri svojom boku nemam tam bez neho co hladat..

slobodna33
10. mar 2013

@vejula ..nezdá sa ti, že si si dovolila príliš? Ja si žijem ako uznám za vhodné a prečo by som si neužila. Alebo tu mám ako puťka ticho sedieť v kúte a potom tu vypisovať, aká som nešťastná, že mi manžel neuvarí, že doma nevysáva a ja ako taká hlupaňa budem robiť doma slúžku?

reanda
10. mar 2013

@slobodna33 a naco si sa vydavala? ta niekto nutil? ved si si mohla uzivat

liz_lemon
10. mar 2013

@tajna82 ty si mylis lasku so sexualnym vzrusenim
a to si na tej diskoteke bola sama? nebala si sa, ze ta niekto uvidi?
mam dost, to je teda spravanie, vhodne vydatej zeny a matky...

slobodna33
10. mar 2013

@reanda vydávala som sa predsa z lásky...a mám dieťa...tak čo sa staráš, hádam by som nechcela, abz môj muž preflákal akon starý mládenec ušetrené peniaze a dom s nejakými chudobnými dievčatami

cerez
10. mar 2013

@slobodna33 To ako si žiješ je skutočne len tvoja vec. Nikto ti nekáže doma sedieť v kúte, ale rozumnejšie by bolo si doma riešiť problém. Von ti ho nikto nevyrieši. Naopak sa nabaľujú. Môj názor na tieto úlety sú také, že ich človek vyhľadáva vtedy, keď je doma problém. A nedajbože je tých problémov veľa, tak potom musí byť človek nešťastný. Takže podľa mňa si nešťastná.

ejmi25
10. mar 2013

slobodna pides mi ako moj partner,zaklada si rodinu,ma somnou dieta,ale on potrebuje von chodit,netvrdim,ze vztah je vazenie,ale ked uz niekto vstupi do manzelstva ci spoluzitia,tak preto,ze sa tak rozhodol z lasky k tomu druhemu,a pokial ide o to bavenie,co nesiel s tebou?a na to kolko si si uzila ci nie si mala mysliet skor..myslim,ze ked mas deti tak to uz je o niecom inom,o zodpovednosti,

zuzanockamt
10. mar 2013

aj by som sa zapojila, ale ked som si precitala poniektore moralistky, tak sa radsej zdrzim slov 😀 😀 😀

reanda
10. mar 2013

@slobodna33 ach, ta laska nebeskaaa 😅

cerez
10. mar 2013

@zuzanockamt A o čom je vlastne manželstvo?

nikolet_89
10. mar 2013

ahoj nechcem ti tu nakladat...ale nemyslis, ze ked si ho podviedla tak ho asi naozaj nemilujes ? mozno si to len myslis, lebo inak by si toto nikdy neurobila ja byt tebou, by som sa priznala mm a povedala, by som mu to narovinu, ze toto a toto a pacilo sa mi to, bud ti odpusti ak to vobec chces, alebo ta opusti no ine vychodisko nieje, a ty si musis uvedomit co vlastne chces ci niakeho zajacika s ktorym ti je dobre po sexualnej i povahovej stranky, alebo manzela u ktoreho mas istotu a zrejme ti veri a miluje ta..

mpg
10. mar 2013

Ja si myslím, že vydatá žena s malým dieťaťom by nemala chodiť na diskotéku/sama/ so slobodnými mladými ľudmi, pretože to k sebe nejde a ani by nemalo ísť. Vyzerá to tak, že mladá manželka necíti zodpovednosť ani za svoju rodinu, ani za dieťa - robí si čo jej príde pod ruku. A považovať to za ideálnu lásku? Veď nie je isté či ten chlapec má záujem o dlhší vzťah, alebo si len kráti čas a využíva príležitosti. Ja som už staršia a trochu sa čudujem, že sa mladé ženy dokážu tak ľahko odtrhnúť a vlastne nemyslieť...

zuzanockamt
10. mar 2013

@cerez pre kazdeho o niecom inom 🙂 😉

slobodna33
10. mar 2013

@zuzanockamt 😀 😀 😀 ...myslíš také, čo tu pekne tancujú tým, čo im pekne spievajú a ako náhle sú mimo dosahu a obzoru, tak si nepamätajú, čo bolo včera a kedy bolo zajtra?

cawes
10. mar 2013

ako dievcata nehnevajte sa na mna, ale to ze mam dieta a vydam sa so mna nerobi zienku domacu. Pride mi uplne normalne sa ist zabavit na disku, alebo ist von s kamoskami snad nebudem do konca svojho zivota chodit vsade len so svojim partnerom. Ci vy to beriete tak,ze mam dieta a mm tak uz len varim, periem, upratujem, plienky prebalujem a cely moj osobny zivot sa skoncil dnom ako som zostala tehotna.
To ze si @slobodna33 zacne uzivat s inymi chlapmi si musi vyriesit moralne ona sama. Ale vety typu ved si vydata naco ides na disku tak to je uz teda vela.
Mam dieta zijeme spolu ale obcas idem aj ja sama von tak ako moj partner vobec natom nevidim nic zle.

cawes
10. mar 2013

@mpg nic v zlom ale prva veta mi pride ako z doby kamennej, este povedz ze zeny nemaju pravo volit a nic hovorit a posunieme sa o 50 rokov dozadu

macamac
10. mar 2013

@slobodna33 prosím ťa a ty si zároveň aj @tajna82?
lebo tá tu už neprispela a ty odpovedáš za ňu 😕

a nepochopila som toto:
" hádam by som nechcela, abz môj muž preflákal akon starý mládenec ušetrené peniaze a dom s nejakými chudobnými dievčatami"

k téme sa nevyjadrujem
každý žije, ako vie 😉

mircalla
10. mar 2013

@tajna82 Vztah? Aky vztah? Ja ziadny nevidim - teda medzi tebou a mladym muzom z diskoteky. Narovinu si myslim, ze mu ide len o zabavu. Ak ma niekto s niekym vaznejsi umysel, tak sa sprava inak ako ruka niekde po chvilkovom rozhovore...Skus sa na to pozriet trochu realnejsie a zamysliet sa, co riskujes. Ono samozrejme, ze je neodolatelny, uz len preto, ze je novy....Nebudem moralizovat, len skus sa na to cele pozriet trochu realne....

nikolet_89
10. mar 2013

ach jaj baby ja si ale toto neviem predstavit, ze by som mm podviedla...vsak som si ho brala s tym, ze ho milujem a nepotrebujem ineho a ako koly chvilkovej rozkose z inym chlapom mi toto nestoji vsak to iste mam aj doma 😉 a hlavne mame dcerku, vsak by som sa radsej odstrelila ako obom ublizit, nerozumiem tymto zenam, ale ako vzdy hovorim, neodsudzuj, ked si este nepreskocila..